Slapp framför tv:n med spöken och stjärnor på ett slott

Hej!
Har knappt skrivit i bloggen, jag t.o.m lovade att skriva varje dag tror jag. Haha, jaja! Jag hade även glömt bort vart jag hade min blogg, chansade på att den fanns på blogg.se och det gjorde den. Att jag t.o.m kom ihåg lösenordet, ganska imponerande.

Gjort idag? Är hos min pappa i malmö med min syster. Kollade på "Boogie listen" på dansk tv och ni kan inte gissa vem som var med i ett reportage där! JO Mcfly!! Mitt favoritband och de är världens bästa. Det var två danska tjejer som fick träffa dem i Birmingham, då vi också såg dem. Några av mina kompisar fick också träffa dem då, vissa har mer tur än mig! Men fattar inte att de är med på dansk tv, de kommer bara närmre och nämre.

 
Hyrde tre filmer med pappa och syrran,som vi brukar göra när vi inte har något annat för oss. Det blev; "Underbar och älskad av alla", en svensk film om en nästan 40-årig kvinnas liv som arbetslös jobbsökande skådespelare. Helt okej faktiskt. Vi hyrde även två skräckisar. "The messengers" och "Andra sidan". Såg precis den förtsnämnda och den var faktiskt jättebra, samma regissör som har regisserat "The grudge"! Handlar om en familj som flyttar in i ett hus som det spökar i. Inte en helt ovanlig handling dock :)
"Andra sidan" har jag inte sett än, men den handlar om ett sjukhus där det spökar. Hoppas den är lika bra som den andra skräckfilmen!

Så det blir slapp framför tv:n ikväll, ska se stjärnorna på slottet, då det är Peter Stormares dag.


RSS 2.0