aerobic!

Oj oj oj! Jag har varit borta från träningen alldeles för länge, en liten svacka kan man säga. Inte bra! Men idag ska jag gå på aerobic med en bra instruktör så det ser jag fram emot! I'm back on track again! Yeeey!


Julmys

Igår hade jag eget julmys med pepparkakor, lussebulle, glögg och julklappsinslagning. Det var bara snön som fattades för att det skulle bli ultimat.

Hemma

m&m's är så jäkla farligt! Köpte en påse på Tiger och har ätit halva påsen redan, försöker lägga undan den men det går inte att sluta äta dem. Ack så gott!
Har nu följt med Lykke i två dagar på hennes jobb som jag ska ta över en tid. Nu känner jag mig ganska säker på allt som ska göras så det känns bra. Ska slappa lite nu innan jag tar tag i lite städning* och körkortsteori.
*jag kör "one spot at the time"-metoden som jag själv kallar den. Tex. så städar jag bara skrivbordet, ett område i taget alltså. Då blir det inte så mycket på en gång.

laddar

Regnet faller där ute och här ligger jag i min säng och läser Eclipse samt äter mitt choklad som blev över från igår. Tänkte träna idag men det lockar inte alls. Jag ska inte tvinga mig dit heller, utan ska ladda inför imorgon. Imorgon och på tisdag följer jag med Lykke till hennes jobb som jag ska ta över i några veckor när hon är i USA. Det är ett städjobb i lund. Ska bli skönt att få lite rutiner och tjäna pengar!
På tal om städa, det borde jag göra i mitt rum!

Magi

Lyssnar på soundtracket till första Twilightfilmen och det är en riktigt härlig känsla! Man kommer nästan ihåg känslan man fick av den filmen, magiskt! Såg som sagt "New Moon" igår och jag tyckte den var riktigt bra gjord. Tyckte att boken var rätt seg men på något vis uppskattar man boken mer efter att ha sett filmen. Filmen var i alla fall mycket bra! Nu längtar jag bara ännu mer till den tredje kommer. Men första ska jag läsa ut boken också, det kommer gå fort!

Härlig lördag

Jag är på toppenhumör idag; har fått sova ut, solen skiner och jag ska se "New Moon". Filmen har ju ändrats till 11 år så min syster Ida fick chansen att följa med, gissa hur glad hon blev!
Men först ska vi syskon till Ystad med mamma eftersom Ulf ska laga en trerättersmiddag till oss. Det ska bli mycket spännande!

Halka

Det märks att jag har haft lite att göra för länge eftersom att jag reagerar väldigt annorlunda på stress nu än vad jag gjorde i skolan.
Gjorde halkan idag i Malmö och det gick bra, jag blev godkänd! Trodde faktiskt i början att jag inte skulle klara det eftersom jag knappt hörde instruktionerna i den dåliga högtalaren och gjorde lite fel, samt att jag fick motorstopp ganska ofta. Men nu klarade jag det och det är skönt!
Det var en lång dag som jag var mycket spänd inför, på det kom en summa pengar som jag är skyldig körskolan; 7000 kr! Vilket jag inte hade en aning om. Det kändes inte så kul och jag ville bara gå och lägga mig när jag förklarat det för mamma, blev ju en chock för henne också. Mitt sätt att hantera detta var att gå in på mitt rum och gråta. Det var väldigt skönt att få ut alla spänningar, men jag blev förvånad eftersom jag inte har reagerat såhär när jag fått problem innan. Vilken tur att jag ska börja jobba på måndag, jag behöver mer stress!

Ullared

Det var väldigt tyst från mig igår och det kan förklaras med att jag var i Ullared med mamma. Den resan var riktigt oförglömlig! Mamma och jag diskuterade på vägen dit om "Ullaredsbögen" Mattiaz (som är med i Ullareds-serien) och hur vi skulle reagera om han var där. Vi tänkte att det inte fanns en chans att han var där, han var väl bara där en gång i somras. Vi gick i alla fall inne på Gekås och efter några timmar ser vi just Mattiaz stå på herravdelningen, han kom emot oss och vi kunde inte låta bli att skratta. Han tittade lite skumt på oss, haha konstigt.

Jag såg även Gekås VD Boris när jag gick och letade efter mamma. Filmteamet stod och filmade honom och jag kan ha kommit med i bakgrunden, haha. Får väl se om jag kan ha kommit med i ett hörn i nästa säsong av serien.
Mamma med en nästan full kundvagn
Nu ska fynden göras!

Eclipse

Jag lånade Eclipse av Lie för ett tag sen, men kom inte till skott med att läsa den förrän idag. Har läst nästan ett kapitel redan, woho! Ja jag vet att jag är sen, alla andra har läst den and so on. Men det heter ju bättre sent än aldrig och jag brukar ta det mesta i min egen takt. Eller så kan man se det som att jag har sparat det bästa! Höhö!

You sexy thing

Var hos Emily igår för lite party med henne, Lie, Jessika och Emmie. Vi beställde pizza och köpte snacks på Willys som vi skulle ha hela kvällen. Senare kom på att vi ville spela "Ölspelet" men vi hade ingen kortlek. Vilken tur att Willys hade öppet till 22 så vi kunde gå dit och köpa en. Efter lite "Snurra flaskan" tog vi bussen till stan för att kolla läget. Men inget var öppet för vår ålder, vilket inte var någon nöd, vi åkte tillbaka och insåg att vi var ganska trötta efter en superrolig kväll!

Tik Tok

Snart ska jag ta bussen till Emily i Lund där det blir party med pizza, diverse drycker och massa skratt!

Bio

Tjoho!
Snart ska mamma och jag åka till Lund för att gå på bio och se "Så olika". Mys!
Hoppas ni också har en bra kväll!

Shop til you drop

Det blev lite shopping på hm.com idag. Skulle egentligen bara ha den turkosa toppen som kostar 49,50 kr, men var tvungen att köpa mer eftersom man måste handla för minst 190 kr. Så det blev en mintgrön tubhalsduk som jag länge suktat efter och ett par svarta sneakers med dragkedja.


Smälter

Har fått en biverkning, eller det behöver inte vara det för jag hade lite av den innan vaccineringen också. Huvudvärk! Det enda vi hade var den nya sortens alvedon som smälter i munnen. Fy fan vad äcklig den var! Det känns först som man har en karamell som sen börjar bubbla lite och blir sådär äckligt mjuk. Den smakar inte gott heller. Jag tar hellre vanliga tabletter. Men det är ju bra för barn och andrs om har svårt för att svälja tabletter.


no worries

ingen feber. Man tackar :)

depressing day

Idag har varit en sån riktigt tråkig och slö dag. Gick upp vid halv elva men gick sen och la mig vid tolv igen. Sov från och till och klockan blev ett. Sedan läste jag boken "Syskonkärlek". Vid klockan tre tog jag mig upp till vårdcentralen för vaccination. Det var bara ett stick utan några konstigheter. Är dock lite trött nu. Måste se om jag har feber, bara för att. haha.


Pappa




Det finns ingen som du <3


Skärgårds...

Är äntligen färdig med en novell till en twilightnovell-tävling som KLICK har. Är redan riktigt trött, så jag ska gå och göra varm choklad. Sen ska jag se på "Skärgårdsdoktorn", perfekt med lite sommar under den mörka och kalla hösten! Någon annan som tittade på "Skärgårdsdoktorn" när ni var små?


Drömdatorn

Oj vad min dator låter! Det är fett störigt, som min syster skulle ha sagt! Min dator har blivit lite som filmen "Drömkåken" då en familj flyttar in i ett hus där allt rasar samman lite här och var, lite då och då. Man kan säga att min dator rasar samma med jämna mellanum; fläkten är sönder och nu börjar den dessutom vibbrera och låta. Mina saker håller fan aldrig! Vi får väl se om musik dömpar ljudet, om inte så...

Halloween

Det har varit en mysig helg med både hemmamys och party. I lördags åkte jag till kyrkogården i malmö med familjen för att tända ljus på mormors grav. Senare åt vi god middag och åt cheescake för att fira Halloween. På kvällen cyklade jag hem till Lykke för att förfesta lite innan vi skulle ta bussen till Tingvalla för att parta. Det blev en massa dansande, drinkdrickande (som Åsa blandade) och en jädrans värk i fötterna. Men det var riktigt kul så det kunde man lätt stå ut med!


RSS 2.0