Det nya året

Tänk att detta året redan är slut, helt overkligt! Tycker det har gått jättefort och det har ju hänt en massa också. Jag har fått en lillebror, tagit studenten, jobbat, varit arbetslös, varit i Italien och tagit körkort. En massa helt enkelt! Snart ska man fira in det nya året och jag har en del förväntningar på nästa år. Inte för att jag går och längtar och hoppas en massa men förväntningarna finns alltid där.

Jag brukar alltid ge ett nyårslöfte i stil med; Nästa år ska jag träna mer, äta bättre osv. Tycker att man alltid ska ha mål för det är det som driver oss framåt, men det hör ändå till att ge ett litet löfte om något. Mitt nyårslöfte för i år har jag inte tänkt ut än. Kanske blir det samma som de andra åren, men det blir också lite tråkigt. Får komma på något helt nytt!
Gott nytt år alla där ute och inne!

Grey's and car

Idag har jag kört en hel del bil; först till Lund och sen till Saxtorp. Det gick skitbra, men man är lite ovan vid motorvägarna eftersom vi inte körde så mycket på det på körskolan. När jag kom hem var jag sjukt trött så jag tittade lite på "Grey's anatomy" säsong 1 som jag fick i julklapp. Gosh vad jag gillar den serien! Måste beställa hem säsong 2 snart.
Idag har jag varit extremt noga med att inte sova något på dagen för då kommer jag inte kunna somna ikväll. Ska nämligen upp och jobba imorgon från sju till elva på morgonen. Sen blir det nyårsfirande, yeey!
Serien som verkligen gör min dag!

Admit it: you love to hate my blog

http://www.lilija.com/tavling-vinn-en-bloggtroja/

Saknar

Jag saknar min lilla påg. Imorgon får jag träffa min lilla krabatlillebror igen och jag kommer pussa jättemycket på hans små runda mjuka kinder.



is there somebody who still believes in love?


God jul

Min julstress är inte slut än, städar i sista minuten, haha. Men snart kommer våra gäster och då lägger sig lugnet. Vill önska alla en riktigt mysig jul! Puss

Klarade det!

Idag har jag halva mitt körkort. Var nämligen och gjorde förarprovet i morse och det gick galant! 60 poäng av 65 måste man få skryta med, yeyy! Om en vecka är det uppkörning och jag hoppas det kommer gå lika bra.
Senare ska jag ta mig till Ystad för att äta ute med gamla mellanstadie/högstadie-vänner, vilket kommer bli hur trevligt som helst. Kameran ska såklart med för det är inte ofta vi ses.
Snart är det jul!

Race i snön

Körde på körskolan idag och det var riktigt kul att köra fast det var så mycket snö! Inte så farligt som jag trodde. Det hade varit rätt skönt med en uppkörning med snö, för då ställs det inga krav på hastigheter och placeringar.
Imorgon blir det i alla fall teoriprov och jag känner mig ganska förberedd, behöver bara finslipa allt lite. Så ni får hålla tummarna för mig imorgon =)
Behöver stressa av mig lite sen så det ska jag göra med styrketräning, härligt!

snowtime

När det är snö ute och dessutom inte lite snö, så måste man ju klart ut och prova lite grejer. Bland annat provade jag att göra en snöängel och det gick väl sådär, sjönk rätt djupt ner. Sen var jag tvungen att tönta mig lite så att det skulle se ut att vi har mer snö än vad vi har:
vill ni veta mitt trick? ni kan nog lista ut det själva, hihi

min lördagkväll

Kvällen spenderas med "Cosmopolitan" och "Bubbleroom magazine" samt serien "The beautiful life". Även lite trafikplugg på det. Låter väl nice!

Burlöv

Var på Burlöv center med familjen idag och shoppade. Fick med mig ett armband med berlocker på och två par jeansleggings (svarta och beiga) hem. Det var riktigt kul att äntligen få shoppa loss lite. Blir ju inte så ofta nuförtiden.

ändrade planer

Ingen lugn kväll som jag hade tänkt! Får jobba idag från 16.45-22.45 på hemtjänsten. Men jag klagar inte, cash is king! Efter det lär det bli en lugn kväll i alla fall.

Dagens tips; är ni intresserade av den nya serien "The beautiful life" med Mischa Barton så kolla in den gratis här!
http://www.youtube.com/TBL#p/a/u/0/mdtwvmFlhz8

snö

Vi har snö i mängder och idag är det hela en halv meter snö! Och det slutar inte! Jag gillar det, ska det vara snö ska det vara ordentligt. Det lär ju hålla sig till jul, eller vad tror ni?
Jag ska ut på en powerwalk senare, har blivit mycket av det den senaste tiden. Ikväll blir det ganska lugnt förutom att jag ska träna, det ska bli skitkul!
Bjuder på lite snöbilder från vårt hus:

Fredag hos Linda

Igår var en riktigt trevlig kväll hos Linda med god mat, vin och efterrätt. Vi hade mycket att prata om och vi spelade ett riktigt kul spel som heter Bibeln. Den går ut på att en person drar en fråga, typ; "Vad har du för sexfantasier?" så ska dem andra tänka ut vad som skulle kunna vara rätt svar. Riktigt kul var det!
Vi hade så trevligt så jag tänkte inte ens på att ta några bilder som jag hade tänkt.

lalala

Usch det är så mycket nu med körkortet! Övningsproven jag måste klara är inte så lätta som jag trodde, är någon poäng ifrån godkänt hela tiden. Jättestörigt! Jag måste plugga mer och det ska jag, jag ska verkligen klara mitt körkort nu, så mycket tid och pengar som jag har lagt på det! Det är bara att hålla sig stark och fortsätta kämpa.
Det är tur man har glädjeämnen här i livet så att man orkar. Idag var jag hos frisören för att fräscha upp hårfärgen och topparna. Imorgon ska jag till Ystad och träffa klasskamrater och på lördag blir det förhoppningsvis utgång. Jag behöver det! Imorgon är dessutom min sista dag på jobbet och på måndag är det Lykke som tar över det igen. Jullov är ju inte fel!

Tomte

Titta vilken tjock sida min chokladtomte har! Blev så förvånad för jag kan inte minnas att chokladet där nere brukar vara så tjockt. Annars är ju tomten ganska tunn och ihålig. Jag kanske har fått turen att få en missbildad chokladtomte. Det choklade på tomtar är förresten det godaste choklad som finns, samma choklad som i chokladkalendrar. Den kostar bara runt 10 kr på Ica supermarket också, haha.


Bästa dagen

Åh så skönt med fredag! Bästa dagen på veckan utan tvekan! Efter jobbet stack jag och tränade aerobic med mycket styrka. Kändes riktigt skönt! Nu ska jag duscha och sen ska jag krypa ner i soffan och titta på Idol med godis och chips. Life is wonderful!
En liten hälsning från William:
nnbngjyj gcccc       u                                                        g ,m gfttttttttttttttttttyyyyyyyyyyyyyyyyyyg

Rolig dag

Idag har varit en ganska hektisk men kul dag. Jobbade till klockan 15.15 idag och på jobbet hade de en föreläsning (jobbar på en träffpunkt för gamlingar) om slummen i Bombay. Det var mycket intressant och mycket kände man igen från filmen "Slumdog millionarie". Efter jobbet var jag på kören och efter det var jag på ännu en föreläsning, fast nu på ungdomsgruppen i Sjöbo. Det var en utbytesvolontär som föreläste om sina tre månader i Brasilien. Jag älskar att höra om andra länder och jag hade mycket hellre också velat åka till dem.
Klockan är ganska mycket för att vara en vardag för mig, så jag kommer vara jättetrött imorgon. Tur man har en buss att sova i.
Godnatt!
Har min nya kofta på mig

Firande

Ikväll har vi firat min födelsedag med tårta och presenter. Den som nog tyckte det var mest roligt var William, som han tjoade och skrattade. Han föll dessutom i trans när han åt tårta, haha. Mamma hade bakat en egen tårta med chokladbotten och chokladfyllning i. Mums! I present fick jag en kofta från H&M som jag hade valt själv. Fick även pengar, underkläder, en rougeborste och en chokladtomte.
Dags att gå och sova efter en mycket fin födelsedag!

Grattis

Vi gratulerar, vi gratulerar! Japp, idag fyller jag hela 19 år! Det ska firas med god mat och tårta med familjen!
Dock korkas inget vin upp idag

RSS 2.0