Seg dag

Min dag började segt. Blev väckt av klockan vid 8 och låg och snoozade en stund innan jag satte igång en dansk film som jag skulle lämna till min dansklärare idag. Danska steg 3 som jag går, går nämligen ut på att titta på danska filmer. Men jag somnade såklart i den och såg säkert sammanlagt 5 minuter av filmen. Får helt enkelt ladda ner den och se den igen! Och det måste man göra idag, för imorgon blir det olagligt!

Ännu segare blev det på körskolan då jag fick motorstopp tre gånger, plus att jag var väldigt ofokuserad. Min lärare frågade mig t. o. m om jag var nykter, kändes ju inte så jättebra! Han skojade såklart.
Min gitarrlektion gick däremot bra och jag skulle spela upp vad jag hade lärt mig fast att jag inte hade övat ett skit. Men fick lektionen på mig att öva och sen gick det bra. Efter en liten allmänt seg dag så shoppade jag som sagt och det blir man ju alltid glad av!

Snart är det träningsdags i mina nya träningsbyxor, längtar!


Nödvändig shopping

Efter min gitarrlektion blev det lite shopping på Åhléns;

  • Svarta träningsbyxor
  • Maybellines nya mineralfoundation
  • Concealer från Dream matte mousse



Samarbete tack!

Sitter och försöker spela på min gitarr eftersom vi ska spela upp vad vi har lärt oss imorgon på kursen. Men det går inte! Min gitarr är totalt ostämd och det går inte att stämma den, min gitarr vad har hänt med dig?! Du måste ju samarbeta nu!
Får försöka lite till, annars är det väl bara att säga som det är.

Trötter

Nu börjar jag bli trött och ska därför gå och duscha så jag är redo inför imorgon. Lite packning av saker jag ska ha med till Ystad måste också fixas. Sen blir det sängen med läsning av "Stjärnfabriken", om inte jag är alltför trött.

Imorgon blir jag körd till Ystad i vår nya och stora bil, yey!

Godnatt

Kvinna!



Var bara tvungen att printscreena detta! Tittade på lite klänningar på Nelly.com och fick plötsligt syn på; "Senast inkommet kvinna" fick en röst i huvudet som sa; "senast inkommet KVINNA!" Ni vet sådär nedlåtande?! Haha tyckte det var lite kul.
Vill samtidigt passa på att visa den snygga klänningen från Monkey som ni ser på bild!

Lördag

Eftersom att jag inte hinner blogga imorgon så tänkte jag skriva lite om vad som händer imorgon.
Imorgon blir det alltså att skriva högskoleprovet och efter det ska jag hem till Jessika och göra mig i ordning för att sedan dra vidare till Emily som vi ska fira imorgon. Emily fyller nämligen 19 år idag! Grattis min ängel!
Hos Emily ska vi äta tårta samt förfesta innan vi drar vidare till baren Donna Gina för lite drinkar och shots, yummie! Sen blir det att gå vidare till nattklubben Bar á Bar där vi ska dansa hela natten!

Så kommer min lördag att se ut och jag tror att det kommer bli mycket trevligt, är jättepeppad! Tar såklart med mig min kamera så att ni kan se hur det gick för oss, bra hoppas jag!


Lie, jag och Emily (födelsedagsängeln)

Äntligen fredag!

Äntligen fredaaag! Idag har jag lämnat in mitt projektarbete och det är jag stolt över! Fy vad skönt det är och ha det överstökat. Vi fick en massa förmåner idag (kanske pga att vi varit så duktiga med vårt PA?), vi har fått pizza i skolan, fått våra studentmössor plus en inställd lektion. Så idag slutade jag lite tidigare än vanligt och hann hem om innan träningen. Idag var det step intervall på träningen och det kändes skönt att dra igenom musklerna. Har ju inte tränat på hela veckan pga att jag haft så mycket annat att tänka på.

Ikväll blir det bara att ta det lungt och mysa; kolla på let's dance-finalen och äta godis. Det blir också lite övande av högskoleprovet som ska göras imorgon. Wish me luck!


Paus

Detta är nog bra för mitt eget bästa! Jag kör en bloggpaus fram till fredag kväll för då kan jag slappna av och skriva om något mer intressant än vad mina dagar består av nu!

Vi ses då!

Dagens låt

Den här låten har jag lyssnat på hela morgonen och jag tycker den är så fin!


This spring

and i think to myself, what a wonderful world...

Nja kanske inte riktigt men nästan! Rullade upp gardinerna precis och såg till min besvikelse en massa snö. Det vill vi inte ha! Men det lär smälta bort snart. Idag var jag tvungen att gå upp i tid även om jag inte hade behövt eftersom jag inte har lektion förrän 13.30. Jag ska nämligen skriva på min uppsats till projketarbetet och jag hoppas på att jag följer min planering. Annars blir det jobbigt.

Idag skulle jag egentligen har varit på temadag mellan 8 och 12 då högskolor ska komma till vår skola. Men kände att jag verkligen behöver den här tiden till mitt projketarbete så jag står för min frånvaro idag. Nu ska jag skriva färdigt en del av uppsatsen sen ska jag se det nya avsnittet av Gossip girl.

Shopping

Jag och Jessika har precis varit på Max och köpt kaffe vilket behövdes! Nu är vi redo för vår sista lektion sen ska jag ta bussen hem för att senare åka till Nova Lund med mamma och systrarna. Förhoppningsvis hittar jag en fin vårjacka, annars lär jag väl shoppa något annat onödigt om jag känner mig själv rätt. Hade egentligen behövt sitta hemma och plugga men nu ska jag inte det. Det får jag göra när jag kommer hem! Ska bli skönt att få gå i affärer och glömma allt jobbigt för en stund.

Ha en fortsatt bra dag!


20-årsfest

Igår var jag på Sofies 20-årsfest där det var livat och trevligt. Det blev sång till födelsedagsbarnet, mycket toaspringande med Lie och kortspel med Wille. Vi fick även korv med bröd när natten närmade sig och det var gott. Tiden gick som alltid sjukt fort men den förlängdes en aning när Wille följde mig till Lie där jag skulle hämta mina saker. Sedan cyklade jag hem, satt lite på msn och somnade.

Måste säga att jag mår riktigt bra idag, förutom att jag inte riktigt vet var jag har allt. Så det blir nog inget pluggande förrän senare mot kvällen, skönt! Så nu ska jag bara slappa tills jag blir kapabel till att plugga.

Lite bilder från igår:

     
 

tjejproblem

Idag ska jag på Sofies 20-årsfest och jag vet inte vad jag ska ha på mig! Laddar i alla fall kamerabatterierna och mina egna batterier fast att vädret gör en lite deppig. Men nu är det pepp pepp som gäller! På med peppmusik och dags att börja rota i garderoben!

Hässlan

Igår åkte jag till Hässleholm med Wille och hans kompisar. En lång buss- och tågresa upp och tillbaka samt falafelätande och konsert i Hässleholm bestod en mycket trevlig fredagkväll av. Vi såg Jakob och Djurpark spela och de var riktigt bra! Har aldrig hört dem live men de gjorde det bra. Sedan blev det en lång och trevlig tågresa hem och ett stopp på Burger King i Lund samt en bussresa hem till Sjöbo då jag sov. En lyckad fredagkväll kan man väl säga!


Jakob


Dennis "Djurpark" Larsson

solig godisdag

Kom till Ystad vid halv 11 idag och köpte passande nog ett par solglasögon när det är så fint väder ute. Har precis varit på Hemmakväll med Sigrid och köpt godis och nu är jag mätt! Snart blir det lektion då jag ska göra min sista redovisning, ska bli skönt och ha det gjort! Sen är det en liten lektion efter det och sen ska jag hem. Ikväll ska jag till Hässleholm och se "Djurpark" vilket ska bli mycket trevligt!


Vilken färg?

Hjälp mig!

Tittade nyss på mitt hår och såg utväxt = dags att färga om snart! Men mitt problem är vilken färg. Ska jag bli ljushårig, fortsätta ha brunt hår eller ska jag färga det i en mörkare nyans? Det är frågan jag ställer till er! Tyck till!

Tror inte jag färgar det förrän nästa månad så jag har ett tag att fundera!

Läget under kontroll

Dagen började sådär med att jag kom till badhuset ombytt och duschad, då Linda säger att lektionen är inställd när jag precis kommit in i simhallen. Men det var ändå trevligt för vi hade all tid att basta, duscha och fixa oss innan vi skulle till religionen. På religionen såg vi film, "Edges of the Lord" som var riktigt bra, men också sorglig och hemsk. Rekommenderas att ses!

Hur fint väder är det inte ute?!! Vill bara sätta mig på terassen och känna den varma solen i ansiktet. Men först blir det att skriva i loggboken för mitt projektarbete och en kopp kaffe på det. Sen ska jag sätta mig på terassen (om det är varmt) och läsa ur "Gör det nu!" som är en bok för den som alltid skjuter upp saker. Passar mig perfekt! Lite fakta från den ska dessutom vara med i mitt projektarbete där en del är att ge tips till en uppskjutare.

Jag känner att jag har läget under kontroll, det går bra nu!


Orosmoln

Plugg såhär på kvällen. Så blir det när man inte hinner med det på dagen, hade kör och träning innan idag. Mitt projektarbete ska vara inlämnat nästa fredag så nu råder kaos och panik i min hjärna och mage. Har kommit igång med min uppsats men man känner sig så stressad av det så koncentrationen vill inte riktigt samarbeta.

Det blir att skriva på uppsatsen varje dag nu och jag vet att jag blir klar i tid, vilket känns skönt! Men vägen dit är ett riktigt lidande och jag tror det får bli en veckas semester efter inlämningen om jag ska bli människa igen. Skämtåsido,  men jag ser ärligt talat mer framemot högskoleprovet än nånsin eftersom mitt projektarbete är klart och inlämnat.
Ska bli så skönt den dagen jag slipper eländet och allt kommer kännas så mycket lättare. Mitt liv kommer bli mer givande och våren är förhoppningsvis här på riktigt då.

Tillbaka till mitt orosmoln, sen blir det läggdags!

Fikapaus

Efter vår första lektion som var engelska hade vi 40 minuter som vi inte hade nånting att göra på. Så jag, Ditte och Sigrid gick hem till Sigrid för att äta hennes goda Brownies som hon bakade igår. De var supergoda! En välbehövlig fikapaus i vår långa dag som skulle komma. En lång dag har det som sagt varit idag och på sista lektionen (filosofi) kände jag en stark samhörighet med resten av klassen som höll på att somna liksom jag. Stackars Gert!

'
Brownies


Ditte


Sigrid

Nu gäller det!

Nu jävlar gäller det! Ska börja skriva på min uppsats om studieteknik i PA och så ska jag skriva i min loggbok! Inget IG i projektarbete här minsann, nu ska det kämpas i två veckor. Känner min inspiration komma så jag tar vara på den!


beundransvärt

Jag beundrar verkligen dem som inte ger sig utan slutför ett projekt utan att lägga det åt sidan för att sedan ta upp det igen. Själv har jag alltid varit sån, i alla fall nu på senare tid. Till exempel så har man en redovisning som ska bli färdigt. Man skriver på den och utan att slutföra det skjuter jag upp det till senare på dagen. Hade varit så mycket lättare att göra färdigt det med en gång. Så mitt motto blir nu att slutföra det jag gör. Fast jag tycker inte att projektarbetet räknas hit, bara om man delar det i mindre bitar och slutför varje delmål. Det är ju ädnå ett långtidsprojekt, men små uppgifter!

Så nu skriver jag färdigt min religionsredovisning om "Yin och yang" och har det ur världen!


Andra tag idag

Godmorgon!

Idag är det tisdag vilket betyder att jag inte börjar förrän 13.30, gu' va sköönt! Så snart ska jag äta frukost och sen blir det att plugga. Framförallt måste jag träna på min gitarrläxa. Gjorde inga läxor igår som jag tänkte, blev lite "geo challenge" på facebook istället och vila efter träningen. Men idag blir det andra tag!

Har inte tittat ut, men önskar att det vore sol och vår ute! Snälla, ge mig!

Congratulations and celebrations! <3

Bara för att min Liebabe fyller hela 19 år idag så får hon ett fint kollage av mig!! GRATTIS MIN PRINSESSA!


Redovisning

Snart ska jag redovisa och jag tror det kommer gå bra. Går det inte bra så har jag undanflykter som alltid. Jag är ganska bra på att komma på ursäkter snabbt och det är en rätt så bra egenskap tycker jag.

Efter denna lektionen kan jag åka hem och då blir det träning, aerobic för hela slanten. Sen ska jag göra ett bildkollage till en viss person som jag lägger upp senare.

Nu är det snart redovisning! Wish me luck!

Härlig morgon

Som kanske många hatar så älskar jag dagen-efter-fest-dagen då man är så härligt seg och fortfarande lite yr. När man vaknar och ligger kvar och bara tänker på vilken god frukost man ska äta. Men för att kunna uppskatta denna dagen måste man vara lagom bakis och det är jag idag. Hade tänkt plugga idag och det ska jag också fast senare. Fram tills dess ska jag bara vara hemma och mysa.

Nu blir det ett stort glas vatten och frukost!


Underbara lördag

Igår var en riktigt lyckad kväll precis som jag trodde! Först förfestade vi hos Lie som vi firade (19år) med tårta, ölspel och en massa kamerablixtar. Efter förfesten tog vi bussen till Ystad där vi först gick till baren Donna Gina. Beställde in en Pina colada och den var riktigt god, lite annorlunda från den i Göteborg bara (men den kostade också 70 kr). Det blev lite tequilashots också. Det var mycket trevligt på Donna Gina och jag träffade lite nytt trevligt folk. Egentligen skulle vi till Bar a bar efter det men eftersom de flesta skulle till Öja så övervägde vi det beslutet med. Så det blev bussen till Öja vilket jag inte ångrar alls. Tror inte det hade varit lika kul på Bar a bar faktiskt. Det var underbart kul på Öja säger jag bara!


Pepp dag

Idag kommer bli en riktigt rolig dag/kväll! Var och solade i 13 minuter innan och fick lite färg. Hade dock velat ha lite till men man ska inte riskera något. Nu innan jag drar iväg till Lykke ska jag fixa lite; måla naglar, prova kläder, testa smink och duscha - allt en tjej gör innan fest. Idag ska vi nämligen fira Lie som snart fyller 19. Det blir förfest hos henne med 90-talsmusik (spännande) och en massa trevligt folk. Sedan blir det utgång i Ystad med start på Donna Gina. Tänkte prova en god drink idag! Och kameran har jag i högsta hugg!

Ha en trevlig dag!

Vårnytt

Här är det jag köpte på H&M i torsdags!

Till vänster; Gul topp, 49 kr
I mitten; Vit t-shirt tunika med fjärilar på, 149 kr
Till vänster; Cerise blus; 98 kr


slapp fredag

Idag kommer lite gäster hem till oss. Det är mammas och ulfs kompisar och deras dotter som är i Idas ålder som kommer. Jag ska vara med och äta och så, sen får jag se vad som händer. Blir nog en myskväll med mig själv på mitt rum med en bra film eller en bra bok. Tror jag kommer somna ganska tidigt och det blir skönt i min nybäddade säng med nya lakan (en av de bästa känslorna). Och fotografier med mina nya vårtoppar kommer, hihi! Skönt med en slapp fredag för då har man tid till att göra vad man vill!


Där satt den!

Kom precis till skolan efter att ha haft körlektion som gick väldigt bra. Vi startade i backe och det var inte så svårt som jag trodde. För att skryta satte jag det direkt!
Nu sitter jag i skolan och ska snart skriva färdigt min redovisning till "staden och framtiden", sen är det engelska och efter det lunch! Längtar alltid till lunchen eftersom man då är "ledig" från skolan lite och kan umgås med sina vänner. Ett plus är om det är god mat också!

Hej sålänge!

Måste sova

Blir tyvärr inga bilder idag på det jag köpte. Måste verkligen gå och lägga mig nu så att jag är pigg imorgon! Bilderna kommer, jag lovar!

Godnatt alla!

Duschen nästa!

Träningspasset var lagom jobbigt denna gången, kanske har jag blivit mer tränad, vem vet! Nu ska jag ta en dusch och efter det blir det att plugga, för sen måste jag gå och lägga mig i tid. Ska nämligen köra kl 8.05 imorgon, puh! Man kan ju alltid hoppas på att Lasse ringer och säger att det är för halt eller något. Eller så säger han att vi ska träna halka istället.
Under pluggtiden ska jag försöka lägga in bilder på mina fina vårtoppar.

Nu mot duschen!


Hej svejs

Dagen började med idrott och simning, skönt det var att basta efteråt! Sedan hade vi religion och jag var så himla trött (även om jag sov många timmar inatt) så jag tänkte nästan att det måste vara nåt fel på mig. Så jag struntade i danskan. Dock klarade jag av att shoppa (gör man ju alltid) och det blev lite vårnytt som jag lägger upp senare.

Efter att ha varit på H&M ett antal timmar tog jag bussen hem där jag träffade en glad Wille, vi har alltid lika trevligt!
Nu har jag suttit och inte gjort nåt vettigt alls; provat lite kläder, svurit över att det snöar och hjälpt mamma med maten. Det vettiga är ju förstås att plugga men det tänkte jag ta tag i sen när jag kommit hem från träningen. Jag och Lykke ska träna box idag precis som förra veckan. Hoppas det är mindre jobbigt idag, hah!

Idag bjuder jag på en gammal bild!
 

Spexfoto



Imorgon ska vår klass ha spexfoto vilket betyder att vi ska klä ut oss till artister. Man kommer nog inte känna igen mig i katalogen sen för jag ska vara Danny i Grease. MIn flickvän blir Linda som ska vara Sandy. Tror det kommer bli väldigt bra. Ett litet problem bara. Tänkte ha massa gelé i håret men det blir inte så kul när jag åker hem med helt sklickat hår. Får väl bjuda på det eller något ;)

Bra dag trots prov

Nyss hemkommen från en heldag i Ystad där jag varit i skolan och sedan varit på ungdomsgruppen. I skolan hade jag prov i litteraturkunskap och det gick väl inte sådär jättebra, hoppas på ett G i alla fall. Efter det gick jag upp på media och hängde lite innan jag och Lie skulle till vår burksgitarr. Sedan åkte vi bil hem med Johan och jag gjorde mig ordning inför ungdomsgruppen, åt och lite sådär. Sen åkte jag in till Ystad och idag lagade vi våra egna pizzor, riktigt gott! Det var mycket trevligt på ungdomsgruppen och alla är så snälla. Denna dagen har varit bra trots mitt prov.
Nu ska jag ha det trevligt med ett till prov i engelska som jag ska ha imorgon.

Ciao ciao

Trött

Är så himla trött och hade lätt kunnat somna nu, men har prov imorgon och jag kan verkligen inte det än. Kanske inte så smart att börja plugga nu på kvällen då man är som tröttast, men vad ska man göra när man har en massa andra saker att göra på dagarna? Ett svårt dilemma detta. Men jag ska försöka kämpa med att sammanfatta det jag måste kunna och så får jag öva så gott jag kan imorgon. Det blir en bra deal när man är så trött att man inte orkar nåt!

Maybe some coffee? Eller en "fokuseringsdrink"?

Träning, svett och inga tårar

Har precis ätit efter att ha varit och tränat och jag har nog aldrig varit mer utsvulten. Jag och Lykke tränade 2 pass idag; Aerobic och Muskelpass, duktigt av oss tycker jag! Ganska jobbigt och mycket skönt efteråt!
Nu ska jag ta en sväng in i duschen och sen blir det att plugga till litteraturvetenskapsprovet jag ska ha imorgon.


Tårta

Som sagt bjöds det på tårta hos mig idag då Lykke och Lie kom hit och den var riktigt god faktiskt. Dock ser den inte så god ut på bild då alla hallonsaft flytit ut. Det var en trevlig stund hemma hos mig i alla fall där det snackades om allt möjligt.

Vår ute!



Åh idag är det vår! Hela 7 grader ute och sol, jag måste gå ut idag. Men först kommer Lykke och Lie hit då mamma och jag ska bjuda dem på tårta eftersom de var så snälla och köpte present till William. Det ska bli trevligt och tårtan blir förmodligen min frukost, oops. Jag hoppas på att den är god nu för i så fall är det jag som får skulden eftersom jag har gjort den.

100 dagarsfest

Igår var jag som sagt på 100 dagarsfesten på Bar a bar. Det började med förfest hos Jessika, som var ganska vild och rolig. Några klunkspel, fotograferingar och några tomma flaskor senare begav vi oss till baren Donna Gina . Stämningen var på topp och senare gick vi till Bar a bar. Stämningen blev ännu bättre på bar a bar och min kväll var riktigt lyckad!


the weekend is here and i love it

Är hemma och det är såå skönt! Detta har verkligen varit en intensiv vecka och nu är det fredag! Imorse körde jag på körskolan och det kändes väldigt bra, t o m min körlärare tyckte att det gick riktigt bra.

Ikväll blir det 100 dagarsfest på Bar a bar och jag ser fram emot det mycket! Det blir förfest hos Jessika innan vi drar ut. Innan dess ska jag städa mitt rum (visningsdags igen), sen ska jag fixa mig i ordning. Borde sova en stund också, får se hur det blir med det! Ska bli skönt att vara hemma själv en stund sen när familjen åker till farmor och farfar. Då ska jag sjunga högt, haha!

En laddad dag med sömnbrist

Inatt sov jag ungefär 2 timmar! Var färdig med min redovisning vid 01.30 och sen precis när jag gått och lagt mig så börjar William skrika. Han skriker inte en stund bara utan i två hela timmar. Men var ändå ganska pigg men dock yr när jag vaknade och dagen började med idrott. Hade vi inte haft det hade jag somnat på första teoretiska lektion. Under dagen var jag pigg från och till. Pigg hos frisören men ganska trött på bussen hem, pigg när motvinden satte käppar i cykelhjulen på vägen hem och överladdad när jag städade mitt rum för att Lykke och Lie skulle komma. Nu har de äntligen fått se lille William och de kom med en jättefin tröja i present. Så söta dem är! På måndag bjuder vi dem på tårta som mamma och jag ska göra.

Nu precis har jag tränat box med Lykke och det var mig ett riktigt jobbigt pass! Men skönt nu efteråt när armarna fortfarande skakar. Så ska ta en dusch nu, sen sätta mig ner och plugga lite. Får lite sovmorgon imorgon, vilket är skönt!

It's gonna be a long night

Jag fattar inte hur jag ska få ihop allt idag! Har inlämningar och redovisning till i morgon plus att jag måste städa mitt rum, för i morgon kommer Lie och Lykke hit för att se på William. Dessutom börjar jag åtta i morgon så någon sovmorgon har jag inte. Det kommer bli en lång kväll! Jag lär ändå vara inne på msn och är ganska tillgänglig ändå så var inte rädda för att störa, gillar sällskap när jag pluggar.

Dags att städa så att jag har det undanstökat!

Bar a bar på fredag

Idag köpte jag biljett till hundradagarsfesten på Bar a Bar på fredag! 100 kr kostar dem och man köper dem hos tjejerna i SP3C, om nån ville veta. Det ska bli grymt kul och för en gångs skull har jag nog något hemma som jag vill ha på mig. I'm saving money!


Music is everywhere

Det finns låtar för alla tillfällen! Det är ballt..

Galet

Sitter och väntar på min gitarrlektion och på att Lie ska svara på mitt sms. Är ganska trött då jag satt på msn till halv sju på morgonen (!), normalt! Så idag vet jag inte riktigt var jag har mig själv, jag lever i alla fall. Ska nog sova lite när jag kommer hem sen innan jag sticker till träningen. Något mer vettigt har jag nog inte att skriva just nu!

Spindlar

 
Fattar inte varför jag stoppade ner dessa i godispåsen! De ser så sjukt äckliga ut och jag tänker aldrig äta dem!

Godis!

Godis är så mycket godare på vardagar än på helger! Så nu sitter jag och äter upp mina rester från lördagsgodiset. Jag fuskar från Lykkes nyttighetspakt och det känns bra, för imorgon blir det träning igen! Ikväll blir det en massa plugg och en massa slapp vilket man också måste hinna med.


var bara tvungen att lägga ut denna bilden på en wannabe-kalles-kaviar-kille som kränger godis

Helg hos pappa

En helg utan datorn kan vara skönt men jag har ändå haft lite abstinens. Var hos pappa i helgen, alltid lika trevligt. Igår tog vi en promenad vid havet (har tränat 3 gånger denna veckan med passet idag, min och Lykkes överenskommelse) och sedan hyrde vi tre filmer. Alla var ganska dåliga, det blev;
 
"Another cinderella story" som var helt okej, känns som att Askungenversionerna är väldigt uttjatade plus att jag inte gillar Selena Gomez (Skyller på att Hanna valde filmen).

"The Mist"; fick recensioner som: "Den bästa skräckfilmen de senaste åren!". Stämde inte alls! Handlade om en dimma som fyllde hela staden och gick man in i dimman blev man dödad. Dödad av en slimeigt djur som såg ut som en bläckfisk. Big NO i skräckfilmsvärlden enligt mig!

"Transibirian", var den bästa av dessa tre! En thriller som hade en poäng jämfört med tex. skräckfilmen.

Vi tittade såklart på Melodifestivalen och denna gången var det inga bra låtar alls. Haha känns som att lördagen var ganska negativ men den var trevlig ändå :)

  

RSS 2.0