födelsedagsfest

Kom precis hem från Ystad teater där mina kära klasskamrater var med i "En midsommarnattsdröm", shakespeares version i modern tappning! Den var riktigt bra och alla var jätteduktiga, rekommenderar er att se den ikväll då den visas igen.
Nu håller jag på och städar mitt rum med musik på högsta volym (blir inte så högt med den bärbara, hihi) för senare kommer plastfarmor och farfar och hälsar på för att fira William och Ulf som fyllde år i söndags. Vi ska äta tacos och semlor, mycket mumsigt!


Jag är redan hungrig!

Lite uppdatering

Idag har varit en sån dag då jag inte har fått nånting gjort. Har bara myst med lilla William och följt med till affären, gått på bokrean och lagat mat. Fast det är inte så bara det heller! Nu ska jag sätta mig ner och skriva ett arbete till filosofin. Efter det ska jag skriva lite loggbok, sen blir det mys igen.

Gratisbio

Ett litet tips från mig! Bli medlem på Gratisbio.se samla massa poäng som du sedan kan byta ut mot presenkort, biobiljettern och andra prylar. Själv har jag än sålänge 90 poäng men fler ska det bli! Vem tackar nej till såna erbjudanden när det bara gäller att vara med i tävlingar, skriva om det på bloggen eller bara klicka på länkar?

Bli medlem här och börja samla poäng!
http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=86255

The sun makes me happy

Nu är jag nästan färdig med min statistik till mitt PA och det känns riktigt bra! Idag är en riktigt bra dag; solen skiner och snart ska vi hämta mamma och William, äntligen! Så det blir att jag får köra till Lund, får ta på mig solglasögon så att jag inte bländas av solen. Inte så lyckat.

Ska hänga upp tvätt nu, sen blir det att köra. Ihh, jag är glad!

Mamma kanske kommer hem

Godmorgon!
Idag sov jag för länge och det känns för jag är sjukt trött nu. imorgon får jag gå upp tidigare!
Ska snart ära frukost och sen blir det att göra statistik av mina enkäter till mitt PA. Senare kommer mamma förhoppningsvis hem eller så åker vi och hälsar på. I så fall är det jag som kör till Lund, läskigt! Men det ska nog gå bra, bara man tar det lungt.

Idag ska saker bli gjorda, så hej sålänge!

Det är jag värd!

Nu är jag färdig med mitt religionsarbete och det känns riktigt skönt! Är inte jättenöjd men jag orkade verkligen inte längre, känner att jag måste släppa kraven lite annars kommer det här inte sluta bra. Har ett till arbete till på onsdag att lämna in så jag får sitta med det imorgon. Känns som att jag inte kommer få nånting av projektarbetet gjort. Får försöka i alla fall. Är jag kanske värd läsning av en bok och sömn, ja det är jag!

Lite träning av självkänslan nu (3 saker som jag har gjort bra eller som jag är tacksam för)

  • Idag var jag duktig för att jag tränade
  • Jag har skrivit klart ett arbete och lämnat in det
  • Jag är tacksam för att mamma och William kanske kommer hem imorgon



Godnatt


träning idag!

Bitterheten från imorse gick över när Sigrid bjöd hem mig på kanelbulle och te. Hon berättade om Bloc party konserten hon var på igår och verkade haft världens roligaste! Innan dess hade bara våra lärare berättat lite mer om projektarbetet som vi redan visste, så det kändes rätt meningslöst att komma dit. Men nu är det i alla fall avklarat och jag tänker inte gå till skolan förrän på torsdag. Jobbar nämligen hemifrån med mitt PA, vilket är skönt!

Nu ska jag skriva färdigt mitt religionsarbete, sen ska jag känna mig duktig och gå och träna aerobic. Äntligen blir det träning!


Fan också!

Jag är så jävla arg! Kom till skolan två TIMMAR för tidigt! Vill bara åka in till mamma och min lillebror. Känns som att jag ska trotsa denna dag och denna skitskola och göra det. Äh vet inte vad jag ska göra, känner mig bara världigt frustrerad.

två födelsedagar

Festen igår var ganska kul och med trevligt folk. 4/5 toaster= kanonkul!
Festens bästa citat av Lykke: "FESTEN ÄR SLUT, ALLA SKA UT NU!" haha hon är för söt.
Ännu roligare var det att Hanna ringer och säger att mamma åkt in på sjukhuset och nu äntligen kom min lillebror!
Klockan 08.18 22/2 2009 kom William till världen! Han fyller alltså år på samma dag som sin pappa, haha.
Pratade med mamma innan och hon satte telefonluren så att man kunde höra hur han andades, så himla sött! Han har brunt hår på huvudet också. Längtar tills vi ska dit och träffa honom! Det ska vi göra senare..åhh vår William! Tar bilder som jag visar sen.
 


Party

Jag känner mig riktigt peppad inför festen ikväll hos Filip! Snart ska jag hoppa in i duschen och senare blir det förfest hos Lykke innan vi drar till Filip. Har bestämt mig för vad jag ska ha på mig så det blir en outfitbild sen när jag är klar.

Hej sålänge!

Pulkaåkning

Nu kommer bilder från det som var så himla roligt, tihi!

           

På samma dag som vi hade bakdag så frågade vi Lie om de hade pulkor hemma och de hade två stycken. Så vi gick ut och åkte pulka, riktigt roligt! Man blir aldrig för gammal asså!

Vem tar mina pengar?

Vad är problemet med min telefon eller mitt kontantkort?! Tittade på mitt saldo för några timmar sen och då stod det 19 kr. Nu stod det 3 kr och jag har inte rört min telefon! Har jag en hustomte under sängen eller har någon anmält mig till "jamba"? Har dock inte fått någon fet dansande flodhäst till mobilen så det kan inte vara på det viset...
Det kan ju bero på finanskrisen, pengarna måste ju tas från nånstans! Så är det nog...you're welcome!


Ooopsss...

Hej här kommer segertåget

Har precis varit i affären med Ulf och handlat lite, blev lite godis och popcorn till ikväll också. Det blev även lite dricka till imorgon då jag ska till Filip på fest. Tydligen är det runt 35-40 personer som kommer, helt galet! Tror det kommer bli skitkul! Funderar på att ha samma klänning på mig som förra helgen, en mörkblå som jag köpte på Vero moda.

För övrigt är jag inte färdig med min uppsats, jag kör pluggstilen sakta men säkert. Ett stort skämt att jag ska göra ett projektarbete som handlar om effektivare studieteknik. Det är ju meningen att jag också ska lära mig, men det gör jag när jag börjar skri..*host* om det. Pinsamt att det bara är 1 månad kvar tills det ska vara inlämnat och jag har inte kommit nånstans. Har i och för sig arbetat med enkäter och gjort en intervju, det är ju alltid nåt! Jaja det ska nog gå bra tillslut. Känner bara för att kasta lite vrede över det.

Tillbaka till spotify och uppsatsen!

Svar från Blondinbella

Idag tänkte jag skriva klart mitt religionsarbete om Plymouthbröderna och då passade jag på att skriva en fråga till 118 800 där Blondinbella svarade på frågor idag och idag kl 12 var det helt gratis!

Jag: Bästa motivationen till att skriva klart en uppsats?



Så jag satt och tänkte lite på det och kände att nej inget IG i religion B, nu ska jag skriva färdigt den! Ska bara göra mig en kopp kaffe först och macka!

Bakdag

Det var längesen man bakade! Igår gjorde jag, lie, Jocke och Lykke det. Jag och Lie bidrog med en kladdkaka med daim i, Lykke gjorde en tigerkaka och Jocke Björnbärspaj. Måste säga att vi alla tre lyckades väldigt bra.Vi hade sedan mys med en massa kakätande och Bättan kom också över sen. Efter en massa snack och skratt gick vi ut och gjorde en så in i helvete rolig grej. Men det berättar jag sen när bilderna från det kommer, blir roligare då!
När jag kom hem kröp jag ner i soffan och läste den nya veckorevyn och åt en daimchoklad.


Husvisning

Godmorgon!

Antar att många av er kanske fortfarande sover men jag vaknade vid 9.30 och ville inte sova mer. Gick och la mig redan vid 23 igår. Jag klarar inte av att få in fel sovrutiner som jag brukar få under loven, känner mig bara mer trött och seg då. Men idag är jag pigg och glad! Så jag ska snart städa mitt rum eftersom vi ska ha visning och det är hela 5 stycken som ska komma och titta, hoppas nu att nån vill ha vårt hus! Förra gången var det en tjej som var intresserad men hon gav ett skambud på 1 miljon! Vi vill ha 1,2 miljoner och inte under!


Dags att klippa sig?


Ahtjchooo

Känner mig trött idag, säkert bara för att jag somnade sent igår. Eller för att jag inte kunnat träna på mer än EN vecka! Lär väl få vänta en vecka till eller så eftersom jag inte är frisk ännu. Känns inte jättekul, men vad gör man? Jo man nyser lite till och försöker komma på nåt annat som gör en pigg. Som att söka lite jobb! Det är vad jag ska göra, en massa CV och personliga brev ska skickas idag.


Latmasken no 1

Tänkte lägga mig ner i sängen och läsa en tidning men det är en massa kläder och andra saker i vägen. Vad gör man? Jo man puttar bort dem en bit! Hahah, jag får väl palla ta bort det sen när jag ska sova. Ibland är jag så jävla lat!  Sorgligt...




Jag vann Smarry!

Förresten!
Jag var med i en tävling på Ica kvantum där man skulle gissa hur många "smarrys" (typ avlånga gräddbullar) det var i en påse. Jag var en av tre som hade gissat rätt och de fick lotta. Kom tvåa och vann därmed två paket med "Smarrys". Var lite ledsen över att jag inte kom etta för då hade jag vunnit en gosedjursapa som jag skulle ge till Ida, hon har något speciellt för apor. Men jag är nöjd med att jag vann en tävling för en gångs skull! Så senare ska jag till affären och hämta dem.

      

I'm gonna Dance with somebody!

Just nu älskar jag denna låten så himla mycket! Perfekt till allt; fest, städa eller bara för att höja upp humöret



Tisdag

Idag är min första lovdag hemma och det känns skönt. Ska bara vara hemma och slappa, skriva på mitt sektarbete och titta på film med mamma. Ida kommer hem idag från sin farmor och farfar och det ska bli kul att träffa henne. Vi har inte träffats sen innan jag åkte till Norrköping, har saknat min lillasyster som äntligen ska bli storasyster!

Hej sålänge!

Sök jobb i Danmark

Sitter och filar på ett danskt cv som jag tänkte använda mig av när jag ska söka jobb till danmark. Efter studenten tänkte jag inte börja plugga direkt utan jobba i ett år först. Jag vill dessutom ha ett sommarjobb också och därför tänkte jag öppna dörrarna till Danmark och söka även där. Det bästa om man vill ha ett jobb är att söka så många som möjligt. Man har större chans att få ett jobb och det kan även vara så att många blir intresserade och ringer dig. Då är det ju bara att välja och vraka.

Eftersom det inte är så lätt att få jobb i Sverige nu så ångrar jag inte mig att jag valde att läsa danska på gymnasiet. Men även om man inte kan danska finns det många chanser att få jobb i Danmark eftersom de har överflöd av jobb. Och när man har varit i Danmark, hur många svenskar har man inte då fått service av i affärerna? Nästan alla affärer på "Field's" har svenskar i kassorna.


Laxpasta

Nu är jag hemma! Kom i och för sig hem för några timmar sen. Känns skönt att vara hemma även om det var supertrevligt i Norrköping.
Idag kommer antagligen mamma hem! Hon har varit på sjukhuset i några dagar eftersom hon fick värkar och trodde att det var dags att föda. Så idag ska jag laga mat och det blir laxpasta som Hannele har lärt mig, så himla enkel och såå gott! Här är receptet:

4-5 personer:

lax i bitar
5 dl creme fraiche
1 msk honung
1 msk grönsaksbuljong
1 lime
Pasta; bandspaghetti är godast till

Gör såhär:
blanda creme fraiche, honung, grönsaksbuljong, lime saft och rivet limeskal samt små laxbitar i en kastrull och koka upp. Koka tills laxen är genomkokt. Koka spaghetti. Sen är det bara att ta upp spaghetti på en tallrik och hälla över laxsåsen.

Detta är snabbmat som går snabbare än att hämta pizza. Dessutom är detta mycket godare!

Norrköööeeping

Hej!
Nu sitter vi i vardagsrummet hos Hannele och kollar på "X-effekt-valentine marathon" på MTV. Hannele ligger i soffan och vilar, hon har blivit sjuk, vilket är tråkigt. I alla fall var hennes 18-årsfirande lyckat och förfesten hemma hos henne var riktigt kul! Tyvärr mådde Hannele inte så bra när vi skulle gå ut eftersom hon hade fått feber samma dag, så jag följde med hennes kompisar Steffi och Becka till "Otten" (ett nyrenoverat uteställe här i Norrköping). Det var mycket trevlig och fint var det med två dansgolv där de spelade gamla godingar på det ena och nya låtar på det andra.
Vi åkte hem någon timme innan de stängde för att sova.

Igår mådde Hannele inte så bra så vi (jag, elin och emelie) gick hem till Camilla då Emma hade kommit också. Innan dess gick vi till "Gu' va gott" och åt pizza, mums vad goda de var! Efter det gick vi hem till Camilla som sagt och youtubade lite, tittade på en massa roliga klipp och en massa avsnitt på "Mysteriet på Greveholm", myys. Vi sov över där och så.

Idag följde vi Elin till stationen för hon skulle hem till Stockholm, sen gick jag och emelie och handlade lite mat som vi ska ha på tåget imorgon; bullar och en brämhults smoothie. Träffade förresten Theres från klassen när vi skulle lämna Elin, hon kom precis med bussen. Hon hade färgat håret rött, fiint! Vilken slump att vi ändå träffades i Norrköping, det trodde jag inte.

Har inte lagt in några bilder nu, men jag tar det imorgon när vi kommer hem.

Livet i Norrköping

Hejsan!

Nu sitter jag på Hanneles rum här i Norrköping. (Hannele har en massa tallrikar under sin säng, hon har ätit avokadomackor och inte orkat ta ut dem, haha sött!)  Hon bor mitt i city vilket är bra för imorgon ska jag och emelie gå och shoppa lite. Ska köpa foundation och "Dust it" (som bara kostar 99 kr)!

Innan var vi och fikade på Coffee House med Camilla och deras kompis Stephanie, trevligt! En Caffe Latte satt fint i magen, men jag blev inte piggare för det, haha. Är så sjukt trött nu, har sovit så dåligt hela veckan. Så snart ska jag gå och lägga mig på den stora madrassen som är här på golvet, skönt!

Godnatt sötisar

Hälsning från bussen

Äntligen!! Internet här på bussen är såå segt!

Nu är jag i alla fall påväg till Norrköping tillsammans med Lie och det är ungefär 1h och 45 min kvar, yey!
Hannele kommer och hämtar oss, sen går vi och fikar och prata en massa!

Jag har skaffat Spotify, love it!


Hej från Lie och Eve

Mini-spa

Nu blir det spa i duschen med hårinpackning, ansiktsmask och rakning av benen. Hoppas det piggar upp för det behövs, så grå och trött som jag ser ut nu!


Onsdag

Godmorgon!

Känner mig verkligen inte pigg för att sätta igång med att skriva ett arbete idag. Så jag skrev till min lärare som det var att jag varit sjuk, och frågade om jag kunde lämna in det på lovet istället. Har inte fått svar än, men hoppas på att han är snäll.
Istället ska jag vila upp mig ordentligt idag och packa allt eftersom att jag åker till Norrköping imorgon (ni i min klass som läser detta, säg att jag är sjuk för jag hade tänkt sjukanmäla mig) (egentligen är det ingen lögn, för jag är fortfarande inte helt frisk).

Det är snö ute och alla har lite blandade meningar om det. Jag bryr mig inte särskilt mycket eftersom jag ändå inte ska gå ut. Men jag hoppas inte trafiken störs av det imorgon!

   
Dessa två filurer bor i Norrköping; Hannele och Camilla

Packa

Trots min minimala ork så ska jag ta och göra en packningslista samt packa inför Norrköping. Längtar verkligen till torsdag då vi åker, speciellt nu när jag har varit hemma i två dagar och ska vara hemma imorgon, jag behöver ett socialt liv!

Man kan tycka att jag kommer ha två veckors lov eftersom jag varit sjuk i nästan en vecka, men så kul är det inte att vara hemma, vara sjuk och samtidigt tvingas göra en massa inlämningar och annat. Det hade varit lättare om jag varit frisk och kunnat gå till skolan, då hade jag i alla fall haft ork till att göra saker. Imorgon blir en sådan dag då jag ska skriva färdigt en inlämning, så jag får snart gå och lägga mig så att jag orkar det.

Godnatt

Hemma idag också

Det blir ingen skola idag heller, har fortfarande ont i halsen och nu har näsan börjat klia också. Så det får bli vila idag och att skriva en uppsats om sekten "plymouthbröderna" som ska vara inlämnad imorgon.
Jag måste bli frisk innan jag och emelie åker till Norrköping på torsdag, jag ska dit i vilket fall som men det blir så mycket roligare när man är frisk. Dagen ska jag också ägna åt att packa det jag ska ha med mig dit.

Först och främst ska jag nu lämna in min diktanalys (jävla tjat om den, nu ska den ur världen)!

Nattuggla

Jag kände mig trött vid 21 och tänkte; amen jag går och lägger mig. Somnar och vaknar igen vid 22 riktigt pigg! Vad är detta? Ah det var bara att gå upp och roa min rastlösa själ vilket jag gjorde med "Raw comedy" på 5:an där Johan Glans var med, han är så jävla bra!
Det roliga tog slut 22.30 och jag hade ingen aning om vad jag skulle hitta på härnäst. Sen kom jag på det, min diktanalys! Så jag satt igång datorn och började skriva på den och snart är jag färdig. Det känns riktigt bra och jag kan sova längre imorgon!
Just nu känner jag att det känns riktigt mysigt att sitta här sent på kvällen vid mitt skrivbord med musik i öronen och datorn framför mig. Livet känns bra!

No fever

Hittade äntligen febertermotern och kollade om jag har feber. Den stannade på 37,3 grader så det är ganska lugnt. Får se vad den visar imorgon.
 Nu är jag väldigt trött och ska gå till sängs och läsa innan jag somnar.


(Fortfarande New Moon, som antagligen kommer läsas ut på vägen till Norrköping på torsdag)

Godnatt

Where the heck are you?

Jag mår lite bättre nu, men jag kan inte hitta febertermometern så jag vet inte om jag har feber. Det känns inte helt okej i alla fall. Mamma hade termometern sist och så la hon den på golvet och nu hittar vi inte den. Har letat i hela huset och nu har jag gett upp. Vem fan har tagit den?

Just nu håller jag på att skriva färdigt min diktjämförelse och har ungefär hälften kvar, ska bli skönt när den är gjord!
Sen har jag ju bara ett arbete till och en redovisning att fixa till onsdag, oh yeah!

Sjukling

Ont i halsen och hängig, så är det för mig idag och också därför jag valde att stanna hemma från skolan. Jag ringde och sjukanmälde mig 6.50 vilket var tur eftersom ingen var där och jag kunde prata in i telefonsvararen. Gillar inte alla frågor lärare ska ställa, dem ger mig bara dåligt samvete för att jag är borta från skolan, ingår det i deras jobb? Jag har i alla fall sovit den mesta tiden av morgonen och yrat med konstiga drömmar som mest handlade om skolan och mina klasskompisar. Idag måste jag få färdigt min diktanalys för den ska lämnas in idag, får sätta igång med den snart.
Annars har jag inget annat intressant från nerbäddade mig att tillägga, så vi hörs väl senare!


Sleepless night

Inte för att nån kommer läsa detta halv ett på natten på en söndag. Men är både sömnlös och rastlös så får roa mig med att skriva ett inlägg. Som jag sa kan jag inte sova och det är ganska konstigt för jag var jättetrött vid 19. Kanske är det så att kroppen vänjer sig för mycket vid att vara vaken när man trotsar emot sin kropp när man är trött. Det värsta är att jag måste gå upp redan klockan 6 imorgon och jag kommer vara svintrött! Vad brukar ni göra när ni inte kan sova?

Björn i Beck!

Tittar på "Beck - flickan i jordkällaren" och shit vad spännande det är! Men vet ni! Tyckte jag såg Björn Gustafsson vara med som en av personerna som fann liket. Ska checka om det är han...
Har kollat, och det är han! Haha kul att han är med i Beck, visste inte att han var skådespelare också, i och för sig sa han inget, bara skrek till. Nu är det reklam och nyheter och jag kan inte nog poängtera hur störigt det är med reklam (och dessutom nyheter) mitt i en film. De i Danmark har tur för de danska kanalerna har aldrig reklam i filmer och program, smart drag!


Fernando and Olalla are getting married!

Läste precis om att min favoritfotbollspelare Fernando Torres ska gifta sig med sin flickvän Olalla (ja, hon heter så!) och jag blev smått deprimerad men samtidigt glad för hans skull. Det ryktas även om att hans flickvän är gravid, måste dem göra allt på en gång! Räcker det inte med att han har en flickvän? 
 Det stod en liten rolig sak i slutet av artikeln som var riktad till alla Fernando-fans:

"For those readers who are now heading into a period of mourning, try to be strong. Help yourself to feel better by buying up a rack of black dresses. We recommend Valentino. We're going back to bed to plot our wedding crash outfit."

Hihih!

image

Söndag

Gud vad jag är trött! Idag hade vi visning så mamma, ida och jag åkte till skogen och gick en runda innan vi åkte till affären för att handla. Jag handlade hårspray och volymspray från Wella. Efter det tränade jag step intervall och nu sitter jag här nyduschad, mätt och riktigt trött. Hade lätt kunnat gå och lägga mig nu men jag ska se "Mia och Klara" och "Beck" först!
Jag och Lykke har gjort en träningsdeal då vi ska träna minst 3 gånger i veckan, det har jag gjort denna veckan och jag känner mig otroligt nöjd. Nu får det hålla i sig resten av halvåret och förhoppningsvis efter det.

Provade min volymspray och det blev volym, får se om det håller "andra dagen" också, vilket det står att det ska göra.

 
(min flaska är dock beige)                   

Melodifestivalen

Även jag såg melodifestivalen och även jag fattar inte varför Marie Serneholt inte gick vidare! Hon var en av dem bästa! Tyckte att Alcazar och Emilia förtjänade finalplatserna. Gillar verkligen Emilias låt, så bra! Dock fattar jag inte varför Caroline af Ugglas gick vidare till andra chansen. Visst låten hade bra budskap men nej det funkar inte i melodifestivalen, eller tydligen tycker folk det. En person som jag gillar starkt i melodifestivalen är programledare Petra Mede. Haha riktigt kul när hon bytade kläder efter varje låt och dessutom hade en snabbrepris på dem.


Tacos

Så skönt med lördag, och en mysig sådan! Har precis ätit tacos med familjen och det var gudomligt gott som alltid. Nu har jag en timme på mig att göra vad jag vill innan jag ska se melodifestivalen. Hm..vad ska jag hitta på?`

Kom att tänka på att det bara är ungefär 1 månad tills jag får en lillebror! Kan inte riktigt fatta det, det känns så långt bort på nåt sätt, men det är alldeles snart!

Sol

Har precis varit och solat. Först cyklade jag till "Meddo" och det gick inte så bra där. Jag stoppade först i en tia i atuomaten, sen när jag skulle stoppa i en till så ville den inte ta emot den. Cyklade till ett annat solarium som även finns i Ystad (!) där jag solade förra gången. Där var det bra men det enda minuset var att de inte spelade någon musik. Men nu är jag i alla fall färdgisolad och det känns skönt. Lite färg har jag fått faktiskt, kul!

Provade precis min foundation som har varit för brun för min hud ett tag nu, och det är den fortfarande! Jag måste köpa en ny snart för min andra är slut. Någon som har något tips på foundation som känns lätta i konsistensen och inte sitter som en kaka?

Bevis!

Som jag sa så har jag dokumenterat både när jag tvättade och när jag städat:

     

Känns skönt och ha detta gjort, så nu är det bara för mig att börja plugga.

God morgon!

God morgon!
Nu har jag precis ätit frukost som bestod av en smoothie och ett ägg, mums! Hade behövt plugga idag så jag kanske gör det snart eller lite senare. Vad ska jag mer göra idag? Ikväll ska jag i alla fall se Melodifestivalen som jag har gjort alla år och det ska bli spännande och se vad dem har för låtar att erbjuda detta år. Men innan det blir kväll ska jag tvätta, städa, slappa (kanske läsa ut New Moon?) och förmodligen sola (vilket jag aldrig gjorde igår).

Först blir det städning, jag dokumenterar! Det hjälper för att få nånting gjort, hehe.


Vackra kvinnor

Dessa är bara några av de kvinnor som jag tycker är riktigt begåvade och som har en naturlig utstrålning!

1. Mandy Moore - En underbart bra skådespelare som också sjunger riktigt bra!
2. Kate Hudson - Hennes leende får en själv att le. Även hon en bra skådespelare, alla har väl sett "Hur man blir av med en kille på 10 dagar"? Superb!
3. Hilary Duff - Det finns många som inte gillar henne och tycker att hon är barnslig. Helt fel! Toppen sångerska och skådespelare!
4. Blake Lively - Finns bara ett ord; Gorgeous
5. Britney Spears - Är på fötter igen och bättre än nånsin!
6. Kate Winslet - Har alltid varit en favorit sedan "Titanic"! Hon visar att man inte behöver ha size zero för att lyckas, mycket bra förebild!
7. Cameron Diaz - Ser alltid lika naturlig ut och det riktigt lyser om henne!




Trötter

Idag är det fredag och jag är riktigt trött! Alla krafter bara gick ur mig efter middagen och jag sov tills mamma sa att vi skulle till konsum och handla. Jag skulle följa med för att vi skulle köpa en film som vi kunde se ikväll och en massa gott gott. Det blev 2 filmer i 1; "Två (eller tre?) systrar och en mamma" och "Rika vänner", amerikanska filmer som verkar lagom fredagsmysiga. När vi gick ut från konsum så kom några av mina gamla klasskamrater in och den ena hälsade på mig men jag hälsade inte tillbaka. Jag var så trött så jag tittade inte ens på människorna, taskigt av mig! Men jag får hälsa på honom en annan gång. Nu ska jag gå och äta glass och titta lite på let's dance. (Hinner inte lägga in nån bild för mamma tjatar på mig om glasse, den smälter väl annars!)

Puss o Kram

På topp

Efter jag hade sett Gossip girl fixade jag till mig och stack för att träna. Mitt humör blev så mycket bättre när jag hade tränat och det är en av dem bästa effekterna med träning; endorfinerna gör dig gladare! Snart ska jag sätta mig ner och plugga på mitt projektarbete samt en diktanalys. Så härligt med fredag imorgon, vilket betyder inget pluggande efter skolan för min del plus att jag har sovmorgon. Kan det bli bättre?!


Bad day

Alla har sina dåliga dagar, jag har min idag plus en dålig hårdag, yeyy! Så nu ska jag slappa framför Gossip girl och kanske sova en stund. Glömma verkligheten för ett tag...

Enkäter och plugg

Sitter i skolan och har fått en del gjort. Var och fick svar på några enkäter och sen tog jag tag i svenska-brevet. Jag ska skriva ett brev som kan ha skrivits under realismen. Nu är jag färdig med den uppgiften vilket är underbart! Snart är det lunch och sen blir det danska steg 4 då vi ska skriva manus till vår pjäs (på danska såklart). Efter det ska jag gå till en annan klass som ska svara på mina enkäter.
    Ni som undrar över vad det är för enkäter, jag gör ett projektarbete som handlar om studieteknik, hur man pluggar mest effektivt. Så enkäterna handlar om ens studievanor.

När jag kommer hem blir det mer plugg, mycket som måste göras. Sen SKA jag träna step klockan sex, även om jag inte är färdig med mina läxor. Träning gör en mindre stressad så det ska bli skönt.

Så ser min dag ut!

Whaaat?!

HAH! kollade precis på jacka (från förra inlägget) på nätet och alla storlekarna är totalt slut! Hoppas det kommer in fler, borde det ju!

Ge mig vår och en jeansjacka!

Jag orkar och vill inte plugga! Därför har jag kollat efter jeansjacka istället. Känner verkligen för vår och en fin jeansjacka!
Denhär hittade jag på Gina Tricot, ska nog åka dit nån dag nästa månad och prova den, om den inte är slut förstås. Nej tillbaka till pluggandet innan det dåliga samvetet kryper fram.


Plugg innan Liverpoolmatch

Idag har varit en helt vanlig dag i skolan förutom att vi inte hade så många lektioner idag. Engelskan och svenskan var som vanligt helt okej men filosofin var bara flum. Haha vår klass är bra på filosofi! Efter skolan var det kören och jag kände mig otroligt pigg där, annars brukar jag alltid vara så trött på onsdagar. Hade velat träna men jag börjar känna lite smärta i halsen så det får bli imorgon. Usch har så mycket att göra nu. Idag vill jag bli färdig med en diktanalys för att imorgon ta tag i nya inlämningar. Vill ju se Liverpool spelar klockan 21 så nu måste jag rappa på lite.


Shirt

Igår var jag på h&m och köpte en vit skjorta och ett svart skärp som jag ska ha i midjan. Ville ha en stor skjorta så det fick bli storlek 44 (!) Hehe.

  

Dagens



Dagens outfit:
 
Jeans (H&M), vitt randigt linne (stadium), svart tjock tröja (MQ), Gråa knästrumpor

Hej hej

Hade ställt min mobil på 8 för väckning men jag sov en timme till och kom efter mycket besvär upp ur sängen. Kände mig svag och hade ont i halsen och kollade så att jag inte hade feber. Nepp helt normal temperatur. Åt frukost bestående av macka med makrill, naturell youghurt med banan och linfrön och en kopp te. Efter det kändes det mycket bättre! Så nu är jag pigg igen och ska snart ta en dusch.

Idag ska jag till skolan vid 12 eftersom det är info om högskoleprovet och efter det ska jag ha gitarr. När jag kommer hem (eller hem kan jag inte komma, men till sjöbo) så ska jag till biblioteket och vara där en stund för vi ska ha husvisning här hemma. Så igår städade jag som en galniing. Man får i alla fall städat när man ska ha visning vilket är bra!
Nej, dags för duschen, vi hörs senare!


Oh-happy-day-tee

Idag blev jag glad för presenten jag fick av Ditte som hon köpte i Tyskland! Tak min skat!
Det är "Oh happy day"-te med smak av kiwi, melon och ananas. Kommer kännas bra att starta morgonen med en kopp "Oh happy day"!



Piggelin

Sitter i skolan och ska snart ha mentorssamtal. Är ovanligt pigg idag och vet inte varför, men det är skönt i alla fall! Såna dagar ska man ta vara på. Efter mentorssamtalet har jag håla i 2,5 timme och då ska jag jobba med mitt projektarbete.

Nu ska jag kolla in lite bloggar innan jag drar mig härifrån.

Ha en bra dag!

Hans blogg!

Förresten! Samuel Haus har en blogg för er som är intresserade och vill veta vad han har för sig.
Samuel

Nu ska jag städa mitt rum, vi ses imorgon!

Titta Tzatsiki!

Igår såg vi som sagt "I taket lyser stjärnorna" och den var ganska bra. Trodde den skulle vara bättre men den var i alla fall sorglig som förväntat.  En kille i 25-30 årsåldern satt och grät jättemycket så pappa kunde knappt hålla sig för skratt, haha. Helt ensam kom den här killen också. I en av rollerna fanns Samuel Haus (som spelade Tzatsiki) och han är hela 18 år nu! Stor har han blivit!



Efter bion gick vi till Elysé och åt. Jag åt fläskfilé med potatisgratäng, åhh deras mat är himmelsk!

RSS 2.0