Söndag

Hemma och softar, skönt en söndag som denna. På vår termometer står det 19 grader, och det är inte ens sol!! Jag blev så glad när jag såg den!
Var ute och sprang innan idag, tänkte springa slingan som är på 2,7 km men klarade bara av att springa 1,7 km eftersom jag fick ont i benet. Misstänker någon sträckning eller benhinneinflammation. Får väl göra andra saker några dagar, simma kanske. Eller gå, har inte känt att det gör ont när jag går.
 Känner att jag verkligen vill satsa på träningen nu inför sommaren och man mår så bra av det också. Har bestämt mig för att motionera minst 30 min om dagen.


Hjälp mig

Vet någon hur man ändrar färg och textyp på sin blogg? Jag känner mig lite off inom detta område.

varmt

Idag var det faktiskt ganska varmt, 15 grader i skuggan! Jag och Lie passade på att vara ute lite, spelade fotboll o så. Vi såg även Dirty dancing 2, och den var jättebra! Söta skådespelare också.

Ikväll ska jag och min familj till en annan familj som vi känner, äta, umgås och skratta. Det var längesen vi träffade dem sist, så det ska bli kul! Får snart ta och fixa till mig.
Ciao!

Nostalgi to the 90's

Freeeedag! Yes it is!
Ikväll blir det chill med Lie, High school musical o så. Gör en liten nostalgitripp på youtube, lyssnar på gammal 90-talsmusik eller vissa är från 2000 också. Tex. S club 7, kommer ni håg dem? Eller Step, den videon med bröllopet; "Tragedy". Här är länk till den om ni inte kommer ihåg den; http://www.youtube.com/watch?v=43CRHwNBVY4

Men om man går till dagens musik så måste jag säga att den bästa låten just nu är: Built to last  - Melee
Länk till den finns här: http://youtube.com/watch?v=mv1206kvh-E


Ha en trevlig kväll :)


Fabulous life of...

Gick upp vid nio, åt (drack) frukost och satte igång tv:n. Slog över till MTV och där pågick programet "Fabulous life of..".
    Avsnittet handlade om vilka bilar kändisar har. Jag blev ganska irriterad eftersom det inte verkar som om en enda kändis har en miljöbil! Tex. Ashton Kutcher har en bil stor som en lastbil som drar 4 liter bensin per mil! Snacka om miljöförstöring. Om vi nu ska rädda vår planet så gott vi kan, måste man ändå känna sig skyldig att köpa en miljöbil om man är miljonär. För miljöbilar är inte billiga, därför köper inte vi "vanliga" människor som inte har så mycket pengar en sådan bil. Hade jag varit rik hade i alla fall jag känt mig skyldig att köpa en miljöbil. Jag vet inte hur många rika människor det finns i världen men skulle alla dem som finns ha kört med en miljöbil istället, hade koldioxidutsläppet minskat något i alla fall.
That's my opinion!

skit

Är både ledsen, arg och besviken. Måste du alltid förstöra!!!!

Ännu en härlig dag

Efter att bara ha sovit ca 5 timmar i natt var jag ganska pigg när jag steg upp imorse. Jag skulle redovisa på svenskan idag, men var ändå glad för solen sken. Och det gör den fortfarande, ändå sitter jag inomhus vid datan. Får gå ut snart, kanske ringa Lie och se om hon är hemma.

Solen är min gud

Var hos kusinerna igår och hade allmänt trevligt. Solade i deras trädgård och jag fick lite färg. Ska sola idag med, man får passa på!
Idag ska jag också plugga en massa, usch! Men tänker inte sitta inne för det, ska sitta utomhus.
Vet inte om jag ska träna step idag, känns lite tråkigt att vara inomhus när det är så fint ute. Kanske ska springa en runda istället.

Ha en solig dag :)

Hos far min

Kan aldrig nog poängtera hur skönt det är med helg! Och en helg hos pappa är helt underbart, eftersom jag inte träffat honom på mer än en månad. För länge asså!
Har ägnat kvällen åt att titta på de två första avsnitten av Anna Pihl. Den första säsongen är riktigt bra! Snart ska jag se "Morgonsoffan" sen blir det läggdags.

Sov gott :)


Lövestad here i come

Fjärde gången jag körde, idag blev det landsvägar förbi Lövestad mot Tomelilla. Det var kul, att få köra i mer trafik och sådär. Mer vuxenpoäng till mig :D

Känner mig så j*vla irriterad nu, bara klödd och en massa irritation helt enkelt. och vilken tid allt ska ta! aaaah


Ullared

Imorgon kl. 4.30 på morgonen åker vi till Ullared! Då blir det shopping i massor, härligt med nya kläder. Hoppas att där är massa fint, men inte för mycket. Det måste matcha budgeten också!

Godnatt hattifnatt!

tacomys

Idag blir det att göra mer läxor, längtar tills skolan är slut imorgon, då är också de värsta läxorna över.
Tänkte träna idag, men ska vara med systrarna och äta tacos istället. Det ska bli mysigt! Därför ska jag försöka göra färdigt läxorna nu så att jag kan chilla hela kvällen. Så får det bli!

Kram

Plugg sent på kvällen

Inte bra, jag vet! Är i alla fall färdig med min uppsats till kulturhistorian. Måste bara träna på provet vi har i samma ämne också. Mitt lilla hjärta sa innan att det snart är dags att gå och lägga sig, fick nämligen hjärtklappning. Läskigt! Men läste på vårdguiden och där stod det att det var helt normalt, om de inte pågick i flera minuter. Och det gjorde det ju inte.
Lite kul att jag och Lie pluggar samtidigt, hon har också ungefär lika många läxor som jag, så vi håller sällskap genom msn. Min lilla pluggkompis för ikväll.


image21
Pluggisar ;)

Snart snart snart, är det läggdags. Lite prov först, Ciao!


ändå en bra dag

Vaknade vid 9 mitt i en underbar dröm, som jag verkligen inte kommer att berätta om här. Man kan säga att den var ganska erotisk, men helt underbar ändå.
Passade på att ta ett varmt bad och bara chilla innan jag stack till danskan vid halv två. Vi var förresten i Köpenhamn igår med danskan, lite sightseeing. Det var hur mysigt som helst!



Tillbaka till idag; vi såg "Den lille havfruen" på danskan, alltså "Den lilla sjöjungfrun" på svenska, som jag har sett tusen gånger när jag var liten, så det var inte så svårt att hänga med. Blev jättetrött mitt under lektionen och höll på att somna, men blev pigg sen igen när vi hade slutat. Funderar på om jag ska ta en liten tupplur snart innan jag tar itu med läxor och träning. Får se..


Lördag

Blev inte så mycket av skrivande på min svenskauppsats igår, kom inte på nån bra inledning. Har fortfarande svårt med det. Kanske kan skriva den när jag har skrivit allt annat.

Tänkte unna mig en film när jag är färdig med min uppsats, det blir "Mitt liv som popstjärna" som kommer på tv 15.10. Längesen jag såg den, en lättsmält film.

Ikväll blir det pizza och förfest med Lykke och Lie, sen äre party! Åsa (Lög) ska ha 18-årsfest idag, ser fram emot det!

Sommmmaren är här


Känner mig otroligt varm och måste ha fönstert öppet, har haft det en stund och nu känns det lite svalare. Min varma känsla känns så där som det gör på sommaren när det är så varmt och fuktigt bland lakanen. Inte så skönt!

Vad händer nu? Tror att jag måste börja skriva på min svenska uppsats om "Frankenstein" eftersom den ska vara inlämnad på måndag.

Goder afton!


You make me wanna lala

Lalalaa, härligt med fredag! Tittade innan på tv då jag först såg Talang, men fick inte se det så länge för kära mamma ville se Så ska det låta. Men det är också trevligt ibland, förutom att jag pga det missade den lilla tjejen som skulle vara Siw Malmqvist. Efter Så ska det låta så slog jag över till 4:an för att se talangerna. Vissa har talang vissa inte, tyckte att ingen av dem sista var särskilt bra.

Måste hinna!

Måste såklart hinna med att skriva lite i bloggen fast att jag är sjukt stressad över alla läxor. Men nu är jag i alla fall mätt och nöjd. Hade nämligen idrott innan och kör direkt efter så jag har bara hunnit äta ett äpple, men nu har jag precis ätit middag. Nu ska jag organisera mitt liv, eller i alla fall mitt skolliv. Måste sätta alla mina lösa papper som jag har i mitt kollegieblock. Och ja! Jag har alla mina ämnen i ett och samma block, smart va?! men orka slösa pengar på en massa block när man kan ha ett till alla ämnen.

Nu börjar mitt liv då jag tar tag i skolan, hej svejs!

inga läxor gjorda idag heller :/

Ojsan! Idag gjorde jag inga läxor, så har en del att göra imorgon. Var och tränade spin/styrka innan idag, det var riktigt skönt att träna igen! Nu ska jag sova, har lovat mig själv att sova minst 8 timmar per natt denna vecka. Får se hur det går, men mina sovrutiner har blivit mycket bättre.
Godnatt!

Mcfly-biljett säljes!

Ska se Mcfly den 19 juli och egentligen också den 2 augusti. Men när jag tittade i min kalender och såg att jag i så fall skulle vara i England i 3 veckor började jag ångra den sista konserten. Känner inte behovet av att vara i England så länge, och jag nöjer mig faktiskt med att se Mcfly en gång. Så nu undrar jag om någon är intresserad av att köpa en biljett till den 2 augusti. Ni kan i så fall skriva en kommentar eller kontakta mig på min mail; [email protected]


RSS 2.0