I taket lyser stjärnorna

Hejsan!
Nu är jag hos min pappa i malmö tillsammans med min syster Hanna. Igår tittade vi på tv, åt chips och choklad. Vi såg på "På spåret", brukar aldrig se det men var tvungen när Fredrik och Filip var med. Tycker att Let's dance är dötråkigt nu när Blondinbella åkte ut så det såg jag inte. Efter det såg vi "Basketball diaries" med Leonardo Dicaprio (från 1995!), han var väldigt ung där men söt!

Idag ska vi gå på bio och se "I taket lyser stjärnorna" som är baserad på en ungdomsbok som de flesta har läst, förutom jag! Men den verkar bra och sorglig i alla fall. Man kunde inte resarvera biljetter men det fanns kvar rätt många, så vi får hoppas att det finns några kvar när vi kommer dit.  Med filmsstaden vet man aldrig!

Dags att hoppa in i duschen och ladda upp för en ny mysdag!


Style by stars

Nu gör jag inte mer på novellanalysen utan jag gör färdigt den på söndag! Usch, ska aldrig med skolka från den lektionen! Aldrig! Tittar på lite festklänningar på nätet och hittar jättefina på Style by stars, men ack vad dyra de är. För min plånbok just ni i alla fall. 



Älskar deras klänningar!! Skulle kunna få vilken som helst av dem gratis.

Ge mig motivation!

Åhh varför kan jag inte jag få någonting gjort!! Nu vill jag bara göra färdigt novellfrågorna, varför ska det alltid bli så här?! Mucho problems med att komma till skott. Kan det inte finnas en överpositiv Blondinbella eller nån annan som kan peppa mig riktigt ordentligt? Det behövs! Come on!

framtiden

Har precis haft paus i pluggandet och drömt mig bort i framtiden. Som det ser ut just nu vill jag först jobba ett år innan jag hoppar på turismlinjen på Östra grevies folkhögskola. Eftersom det är så krångligt att pendla från Sjöbo dit så vill jag nog ha min egen bostad, helst i Malmö. Hade kunnat bo hos pappa men känner att jag inte får ro till att plugga där plus att jag gärna vill ha mitt eget.  Finns även internat på folkhögskolan men jag känner inte för att bo där. Vill inte spendera mina dagar på en och samma ort. Min låtsasfarmor och farfar bor i Östra Grevie men jag vill inte bo där heller. Får se hur det blir med det. Man kanske kan bo hos dem eller pappa sålänge om man inte hittar boende.  Hihi, lite kul med framtidsplanering när motivationen till novellanalysen tryter.

we don't care about the young folks

Sitter och lyssnar på The Kooks cover på Young folks och den är så underbart bra! Älskar The Kooks och inte minst Luke Pritchard härliga röst och alla fina gitarrer. Om ni inte hört den, lyssna!

The Kooks - Young folks

Te och bloggar



Kom nyss hem från vår enda lektion som vi hade idag, idrott. Vi hade massage och avslappning vilket var rätt skönt. Nu sitter jag och dricker lite te och läser bloggar. Passar på att slappa lite nu innan jag sätter igång med min novellanalys och mitt projektarbete. Vill bli färdig med det snabbt så att jag kan läsa ut "New moon", vilket är på tiden!

Telefonförsäljare borde inte få ringa till mobiler, ja inte överhuvudtaget! Comhem har ringt mig två gånger idag och jag har inte svarat (sökte numret på google). Kan dem inte bara ge upp?! Störiga jävlar...

Hej sålänge!

Fullspäckad slapp dag

Sitter i skolan och väntar på bussen som går 15.30. Idag har varit en rätt så slapp dag som har gått ganska snabbt fast att den varit lång. På religionen kom jag på vilken sekt jag ska skriva om, blir Plymouthbröderna som finns i småland. Såg en dokumentär om dem på tv och tyckte att det verkade intressant. De lever som om det vore på 1800-talet och de avskärmar sig från människor som inte tillhör deras sekt. De har också en egen skola där barnen har skoluniform. Weird men väldigt intressant! Så nu tänkte jag kolla efter lite fakta om dem medans jag väntar på mitt fordon.

Senare ska jag till kören och efter kören ska jag träna. Har direkt inga läxor utan mest mitt projektarbete och min körkortsteori att ta tag i. Får väl göra lite på det också.
Hur har er dag varit?

Reading my mind

Tjao!
Gitarrlektionen var lika roligt som vanligt och ungdomsgruppen var mysigt med film (Oh brother where are thou?). Imorse var jag nästan påväg att beställa Paris Hiltons parfym Heiress på Bellme.se men jag stoppade mig själv för jag måste hålla i mina pengar nu. Jag och Lie bokade bussbiljetter till Norrköping igår då vi ska upp där på sportlovet och fira Hannele som fyller 18. Så ska spara lite pengar till det. Påtal om pengar! Fick besked idag om hur min sparfond ser ut, den har sjunkit med 10 000 kr!!!! Ja inte så svårt att gissa varför i dessa svåra ekonomitider. Riktigt störigt är det, så vi får vänta med att ta ut dem tills det har stigit igen.

Idag var jag på biblioteket och lånade "Den andra systern Boleyn" av Philippa Gregory som sigrid tipsade om. Så den ska jag läsa när jag har läst ut New Moon, för jag kan ändå inte börja läsa Eclipse förrän jag har köpt den. "Den andre systern Boleyn" verkar riktigt bra!



Nej nu ska jag gå till sängs och läsa innan jag faller i sömn. Godnatt!

Another tuesday

Godmorgon!

Vaknade vid 9, låg och drog mig i sängen och gick upp och åt frukost som jag gör nu. Nu sitter jag även och gör en läxa vi har i gitarr; att kolla några gitarrister på youtube. Så senare vid halv 2 ska jag alltså ha bruksgitarr, min enda lektion idag.

Ikväll ska jag till ungdomsgruppen och idag ska vi planera vart vi ska resa i augusti. Jag hoppas att jag kan följa med men det är inte säkert eftersom jag kanske jobbar då. Har redan planerat att följa med min familj till Italien i september så jag är glad om jag kan få ledigt då (om jag har jobb).
Nu ska jag börja fixa i ordning mig, vi ses senare!

Halsband

Detta halsbandet köpte jag på Åhlens för 18 kr, visst är det fint?!


inga tvivel

Trots mina tvivel på den här dagen så gick det bättre än förväntat. Det gick bra med frånvaro-snacket på mentorssamtalet och PA-samtalet gick också bra! Har lärt mig att det är onödigt att gå runt och oroa sig, man ska bara låta det jobbiga ske (som blondinbella säger ^__^) . Jag pluggade en del i skolan tillsammans med Sigrid och sedan gick vi till Åhlens tillsammans med Jessika. Köpte ett halsband där för 18 kr! Väldigt fint! (lägger upp bild senare eller imorgon).
Efter det gick vi till biblioteket och jag lånade lite böcker till mitt projektarbete.

När jag kom hem stack jag och tränade aerobic, sjukt roligt pass idag! Nu har jag ätit och duschat och tänkte bara ta det lungt.

jobbig känsla

Det knyter sig i magen på mig. varför? för att det är måndag imorgon och jag måste förklara bort varför jag har två lektioners ogiltig frånvaro. Jag har även PA-samtal vilket betyder att min handledare kommer fråga ut mig hur det går med projektarbetet och jag känner att jag inte kommer någonstans. Altt känns lite småjobbigt nu. Hade varit skönt och bara skita i skolan imorgon men det blir bara värre då. På något konstigt sätt känner jag mig rädd för allt nu, det är så mycket saker som hänger över mig och jag vill bara slippa allt. Men motgångar kommer alltid att finnas i livet. Nu var det min tur att få det!

Minispa

Jag har aldrig solat solarium förut så idag följde jag med Sigrid och provade på för första gången. Kändes lite läskigt att ligga där men efter ett tag var det bara skönt. Fick i alla fall lite färg och jag trivs verkligen med det! Blir nog att sola ungefär en gång i månaden, lite som ett minispa. 


Trevlig utekväll

Igår åkte jag till Sigrid för att förfesta lite innan vi skulle bege oss till Bar á bar. Vi skulle även ha mött Linda och Hanna på vägen men Linda blev sjuk på nåt konstigt vänster så det blev bara jag och Sigrid som gick ut. Men det var lika trevligt för det! Vi dansade, drack cider och blev bjudna på efterfest av några slibbiga typer (som vi såklart tackade nej till). Trodde att bar á bar stängde fyra men de stängde tre, så vi blev lite chockade när det helt plötsligt var tomt på dansgolvet efter att vi vilat en stund på ovanvåningen. Denna gången kunde vi gå hem utan att ha ont i fötterna för vi var smarta nog att ta på oss platta skor.

    

Outfit and new haircut!

Här är jag med min outfit för kvällen och mina nya haircut med lugg (klippte den själv)



Jeansleggings, svart tubstops-tunika och svart kort jacka

Lyckad helg

 Igår var jag hos Hanna med lie, emily och hannas kusin Natta. Vi tittade på film och hade allmänt mysigt, blev "All the boys love Mandy Lane" (vet inte om den var bra eller dålig, rysare i alla fall) och "Hanna Montana" (haha gillar inte henne egentligen men vi såg den ändå). Sov över där och åt frukost innan vi åkte hem. Tack Hanna och ni andra för en lyckad kväll!

Egentligen skulle jag ha gått ut i ystad med lie och bättan men de kunde inte sen och jag var fortfarande festsugen. Så jag ska dit med sigrid ikväll, vi ska förfesta hemma hos henne lite innan vi beger oss till Bar a bar. Förmodligen ska vi dit med Linda och Hanna (lindas kompisa hanna) med. Vet inte vad jag ska ha på mig ikväll, tänkte ha röda ballerinaskor, fast kom på att jag har svarta också men de kanske är lite svåra att dansa i. Men om jag ska ha dem röda kan jag inte ha den lila klänningen som jag tänkte ha på mig. Lite problem, får kolla vidare efter andra alternativ.

Inatt sover jag över hos Sigrid och vi ska ha "dagen efter" mys imorgon med solning! Lyckad helg? JA!

Skakis

Provet är precis gjort och det känns riktigt skönt! Hoppas nu det blir bra för så mycket tid jag lade ner på det. Det ledde till två lektioners skolk men tillgodo en timmes träning som inte hade hunnits med annars. Idag är det fredag och det är sååå skönt! Kvällen spenderas troligen hos Hanna i Skurup vilket ska bli trevligt.

Jag skakar fortfarande efter provet men när jag kommer hem ska jag slappna av och njuta av hela helgen. Hoppas ni också gör det!

Gillar inte såna här dagar

Idag har jag nästan inte haft tid till något annat förutom skola och läxor. Känns sorgligt och det värsta är att jag inte fått klart allt heller som jag måste göra till imorgon. Har 10 sidor kvar på en novell som jag ska analysera och måste träna mer på mitt prov som jag ska ha imorgon. Usch skolan knäcker mig nu. Jag får göra det bästa av situationen som jag själv har satt mig i och blir väl antagligen färdig med allt om några timmar.

I don't wanna work today
Maybe I just wanna stay
Just take it easy cause there is no stress.
I know it's not an awful crime
Something special in my mind
Nothing's gonna cause me distress.


Good news; Jag ska få en lillebror! Nu vet vi att det är en pojke. Åhh vad kul det ska bli!

Snart religion

Nu sitter jag i skolan och det är bara 10 minuter kvar tills jag har religion B. Det är vår första religion B lektion så det ska bli kul! Jag tror att vi kommer att prata mer om sekter och småreligioner i denna kursen och det ska verkligen bli intressant. Vi hade ingen lärare förra veckan då vi egentligen skulle haft kursen så jag hoppas att läraren kommer idag. Hade detta varit min sista lektion hade jag inte brytt mig så, men har två lektioner till efter lunch.

Nu ska jag gå och hämta mina böcker, hej sålänge!


Tom Crusie är med i scientologsekten!

Träningsdags!

Yeyy! Vid 19.30 ska jag träna på fitnesscenter igen och det ska bli riktigt skönt! Har inte tränat så mycket på den senaste tiden så jag känner att det verkligen är dags nu. Idag hade jag tänkt träna step intervall som är step med styrkeintervaller. Tror det blir att jag köper ett halvårskort idag med, trots att det kostar en del.
Jag la aldrig upp någon "dagens outfit" så det blir en "dagens träningsoutfit" istället!

      
Överdelen är en röd, lång top från Gina tricot och de vita 3/4-byxorna är från adidas

Morning

Godmorgon!

Idag gick jag upp vid 8 för jag kände att jag måste få in rutinerna, annars har tisdagar varit den dagen jag har sovit länge eftersom jag bara har en lektion. Innan dess ska jag köra vid 11.30 sen åker jag till skolan där jag ska ha gitarr.
Nu på morgonen ska jag se ett nytt avsnitt av Gossip girl, oooh vad spännande!

Tänkte lägga upp en dagens outfit sen när jag har tagit på mig, så länge får ni dagens vill-ha-outift!



Hade inte velat ha hela outfiten men en rutig skjorta och ett par jeans hade inte suttit fel. Kanske ska sätta den rutiga skjortan på min vill-ha lista.

Missade idrottsgalan

Läste precis Ebba von sydows blogg och hon skrev om idrottsgalan. Kan inte fatta att jag missade den!! Jag har kollat på den de senaste åren, och nu missade jag den! Ja jag vet, jag är en liten sportnörd, speciellt fotboll. Jag är glad att jag inte missade fotbollsgalan!

Här är min favoritspelare, visst är han söt? Förutom hans fotboll älskar jag hans fräknar!


Webcam

Hej hej!
Jag har suttit och lekt med min webbkamera som jag äntligen har fått igång! Kanske blir nån youtubefilm i framtiden, vem vet. Måste först och främst bli bättre på min gitarr plus att jag måste stämma den eller köpa ett capo, kanske både och! Jag kan ju alltid sjunga annars, hehe. Kanske blir det en videoblogg en vacker dag, hade varit lite kul. Men just för tillfället var det bara kul att leka med kameran lite.


Då var det dags!

Hej!
Nu är det dags att utse vinnaren av "Veckans blogg". Det har varit väldigt svårt och jag har fått se måga fina och läsvärda bloggar.

Denna söta bloggtjej skriver om sitt vanliga liv med en positiv attityd. Hon gör sånt som de flesta tonårstjejer gör; pluggar, shoppar, har mysiga hemmakvällar och umgås med vänner. Att få följa denna blogg där en eller flera små bilder alltid finns med gör en på bra humör. För vem blir inte smittad av den positiva spänning som hon utstrålar och kanske är det just därför som bloggen heter positivetension.blogg.se
Grattis Sigrid, din blogg vann!




Pictures from the past

De senaste veckorna i bilder.
Eftersom jag har en massa bilder på kameran som egentligen skulle in på bloggen men som inte kommit in så tänkte jag visa dem nu.

 
På en av de sista dagarna av jullovet målade jag lite samtidigt som jag riktade uppmärksamheten mot Gossip girl.


En kväll längtade jag till sommaren och blev sugen på att använda solglasögon och allt som hör till.


Här är mina nya jeans som jag köpte härom dagen på Bik Bok för bara 199kr!


En bild från idag när jag pluggade på mitt prov.

Ofokuserad

Har suttit en stund och pluggat "Staden och framtiden" (en riktigt rolig kurs om städernas utveckling) som vi ska ha prov i. Men nu är jag så himla trött, vet egentligen inte varför. Hade varit skönt att få gjort lite till men fokuseringen finns inte där. Någon som har tips på vad man ska göra när det blir så? Kanske ska jag vila ett tag och göra andra saker och se om jag orkar plugga något senare.

slut 19.30

Min bloggtävling slutar 19.30 och det är också då jag utser vinnaren!

Oj då!

Några tjejer som tittar på american idol och till sin förvåning ser den dem hejar på förlora! Hahah detta är faktiskt kul!



Kolla deras olika reaktioner!

Bloggtävling

Tänkte starta en bloggtävling som heter "Veckans blogg". Ni som vill delta skriver er blogg bland kommentarerna. Sedan utser jag den blogg som jag anser vara veckans bästa. Vinnaren blir länkad och jag skriver en förklaring till varför man ska läsa just den personens blogg.

Babysitter

Ibland gör min mamma mig på riktigt bra humör utan att anstränga sig så mycket. Hon kom precis hem från jysk och berättade en liten historia. Hon och Ulf var på jysk för att se vad en babysitter kostar (ni som inte vet, jag ska få ett syskon i mars) och Ulf går fram till en kille i min ålder som jobbar där och frågar om de har några. Killen står ganska länge och tänker efter och sen säger han att dem inte har några. När Ulf sedan går en bit så ser han jättemånga babysitter och mamma skriker såklart efter killen; "NI HAR JU VISST DÅ BABYSITTER!" Han visste antagligen inte vad det var för något.
Varje gång jag tänker på detta och ser det framför mig så sprider sig ett flin i hela ansiktet. Hahah.


lärt mig fel

Har precis varit ute och övningskört. Det var lite jobbigt för jag har lärt mig på ett sätt här hemma och på ett sätt i körskolan. Så nu försökte vi rätta till det som jag har gjort fel i ett år nu. Men nu struntar jag i alla krav och låter körkortet ta den tid det tar. Jag måste i alla fall göra upp en plan för när jag ska göra övningsproven så att jag kan få godkänt på dem. För efter att ha varit där förra gången och gjort några prov så märkte jag att jag måste öva mer.
Slutsnackat här, för nu ska jag äta lite och se på Ballet shoes som jag tjatar om hela tiden.

Hej så länge!

Söndag är helt okej

Nu skiter jag i alla dåliga människor som ger mig dålig energi! Har ni några såna människor i ert liv så undivk dem helst, annars drar dem sakta ner dig i botten!

Min sista lediga dag innan skolan börjar är idag, det är alltså söndag och idag vill jag och ska vara glad!  Dagen ägnas åt övningskörning, film, läsning (New moon) och plugg. En mysig söndag som jag ser fram emot!


Förhoppningsvis blir det "Ballet shoes"

Fine!

Just nu är jag så trött på människor som trycker ner andra för att själv må bra. Eller är det därför? Jag vet inte egentligen varför man väljer att göra det. För att man har dåligt självförtroende, för att man inte bryr sig eller vad? Alla har någon gång känt sig nedtryckta eller påhoppade och det är ingen rolig känsla. Jag känner mig inte det just nu, känner mig bara allmänt irriterad och kommer och tänka på saker som andra har sagt. Jag brukar skita i vilket och köra mitt race, och det gör jag också nu. För när man läser blogginlägg som man får reda på att det handlar om en själv så orkar jag ärligt talat inte bry mig, fine i så fall!

Inte för att någon kommer att fatta vad detta handlar om eftersom jag inte vill vara så konkret, kände bara för att skriva av mig min frustation!

Mystajm

Ikväll ska jag äta tacos hos Lie och sen ska vi se på en massa film. Vi ska se "Barnhemmet", "Driving lessons" (med söta rupert grint!) och "Ballet shoes" (med emma watson). Det ska bli mysigt!
Är lite trött så jag tänkte sova lite middag, får se om jag hinner somna innan Lie ringer.
Förresten, om ni är intresserade av att läsa Emelies a.k.a Lies blogg så är det; cuteretardation.blogg.se

Ha en trevlig kväll!

Läger

Hejsan!
Igår efter skolan åkte jag på läger med ungdomsgruppen till Åhus. Det var mycket trevligt och vi hann med en hel del. Bland annat så gjorde vi olika övningar som jag tror vi gjorde för att lära känna oss själva bättre och för att våga öppna oss för andra. Tex. så fick vi ta vars en sten som vi sen skulle gå med  till stranden och medans vi gick skulle vi tänka på en börda vi bar på som vi ville bli av med. Sedan skulle man ställa sig vid strandkanten och tänka på vad man tex. ville slippa känna eller bära på. Efter att man hade tänkt och kramat stenen skulle man kasta ut den i havet. Man skulle alltså samla det man ville bli av med i stenen. Det kändes väldigt skönt! 
   Vi såg även på film men det orkade inte vi så vi gick till vår stuga istället och snackade en massa. Jag och Ditte gav varandra massage och sen gick vi och la oss. Jag var väldigt trött när vi skulle sova och vaknade inte en enda gång under natten, helt utmattad efter veckan. Dock är jag ganska trött idag med eftersom vi fick gå upp klockan 8 och vi somnade inte förrän 3. Idag kom en kille vid namn Gustaf till lägret för att lära oss teckna. Han var bra på att lära ut och vi fick bla. lära oss att teckna ett ansikte. Efter det åt vi lunch med efterrätt och sedan åkte vi hem.

Min stuga


såhär ser min lattjo lajban-stuga ut !

Fortfarande lov?

Nu förtiden när jag är hemma känns det som om jag fortfarande har lov. Jag borde egentligen plugga lite men istället sitter jag och latjar med datorn, spelar gitarr och gör allt annat jag borde göra när jag gjort färdigt mina läxor. Har inte kommit in i skolrutinen riktigt än och det lär väl ta lite tid innan det händer. Nästa vecka blir det inte sånt här slapp. Jag är ganska nöjd om jag pluggar ungefär 1-2 timmar om dagen. Resten av tiden kan jag slappa, det låter bra tycker jag!

P.s. Imorgon har vi lov (studiedag), så lite lov har jag fortfarande. Skönt med lite break innan jag måste ta itu med ett prov!
Välkommen till min Lattjo Lajban-stuga!

My gosh!

He totally freaks me out!



Känns bra

Efter skolan cyklade jag till körskolan för att ha körlektion, men min lärare var riktigt förkyld så vi struntade i körningen. Istället gjorde jag några övningsprov och har därmed avverkat 3 av 8 övningsprov som jag måste ha gjort i min kurs (trafikkunskap). Det kändes bra! Dock fick jag inte godkänt på något av proven så det blir att plugga mer innan jag gör några fler övningsprov. Man behöver som tur inte ha godkänt på proven för att få bra betyg i kursen, det viktiga är att man har övat. Fast det är ju väldigt bra om man pluggar för det hjälper en att klara det riktiga provet.


Man tackar!

 

19 unika läsare idag!! Tack för det! Tänk att man kan bli så glad över en sådan sak, att ha fått några fler läsare under en dag. Det gillas alltid!

Nu blir det läsning av "New Moon" innan jag faller i sömn, godnatt!

Bury me with my guitar

Är hemma från min gitarrlektion som var ganska rolig och kändes inte så lång. I och för sig släppte läraren oss en halvtimme tidigare. Vår lärare är förresten Ingemar som jag haft i estetisk verksamhet innan, och jag blev så glad att det var honom vi skulle ha! Vi var en liten lagom grupp med några från min klass, emelie och några andra. Så tisdagar kommer vara de dagar jag ser fram emot.



Nu ikväll ska jag göra lite på mitt projektarbete innan vi äter middag, sen ska jag se top model och andra avenyn. Efter det är det läggdags!


back to school

Idag hade jag ställt väckarklockan på 8.30 men gick upp redan vid halv åtta. Var rätt segt att gå upp men det ät dags att vänja sig. Skolan börjar idag och har bara en lektion som är bruksgitarr, hoppas det är kul och givande för den varar i hela 2,5 timme.
Som jag alltid gör nuförtiden på tisdagar är att se det senaste avsnittet av gossip girl, (thank you america!) och det gjorde jag idag, mycket bra!
Nu ska jag laga lite lunch och sen blir det att plugga lite innan jag beger mig till skolan!

Dagens-vill-ha-outfit:


Det gick bra!

Kom precis hem från min första körlektion och det gick ganska bra! Bara några detaljer jag måste öva på, men det ska vi nog göra mer nästa gång så att det sitter. Annars sa han att jag körde bra. Ska köra igen på onsdag så vi får se hur det går då.

Nu ska jag äta!

lite nervös

Snart ska jag köra med en person jag aldrig träffat förut, det känns nervöst. Jag hoppas det är en bra nervositet som gör att jag gör bra ifrån mig. Det ska bli kul i alla fall! För nu vill jag verkligen ha mitt körkort, det hade varit bäst!

Berättar sen om hur det gick, hej så länge!

i'm walking on sunshine

Hade ställt min väckarklocka på 8.30 idag för att få in rutinerna lite innan skolan, men det gick inte så bra. När jag hade stängt av den somnade jag snabbt om och vaknade 10.30. Var helt död när jag vaknade, men efter mycket kämpande kom jag äntligen upp, åt frukost och sedan gick jag ut och tog en promenad i solen.
Idag ska jag ha min första körlektion på körskolan och det känns lite smått nervöst, men det ska nog gå bra för jag har ju redan kört en del här hemma, senast igår faktiskt. Men innan dess ska jag titta färdigt på "Matador" och svara på frågorna som handlar om den.

Imorgon börjar jag skolan och det börjar faktiskt bra! Har bara bruksgitarr och det är inte förrän 13.30, så det blir lite mjukstart. Jag börjar känna mig riktigt peppad inför skolan och ska verkligen kämpa denna terminen, inte minst med projektarbetet.


Baby's coming back

Nu sitter jag hemma hos Lie och vi har kollat på den äckliga men intressanta dokumentären som jag berättade om innan. Den var faktiskt ganska bra och mycket sevärd! Den heter "The buried secrets of M. Night Shayamalan" om någon är intresserad av den. Nu lyssnar vi på Mcfly och jag skriver lite blogg. Fast nu vet jag inte vad jag ska skriva mer så det får bli så här kort för denna dagen.



Godnatt


M. Night Shyamalan

Ikväll ska jag hem till Lie och se på en dokumentär om skräckregissören M. Night Shyamalan. Hon har själv sett den och säger att den är skitäcklig. M. Night Shyamalan har regisserat filmerna "The Village", "Sjätte sinnet", "Signs" och "The happening" och det som händer i filmerna har han själv varit med om. Skitäckligt! Ska bli kul att se dokumentären och jag kommer nog bli skiträdd så det blir nog att jag sover över. Såklart ska vi dricka cola, äta marabou och chips; det ultimata lördagssnackset enligt oss!

 


Recently i've been

Hejsan!
Igår kom jag hem från Malmö där jag har varit hos min pappa i tre dagar. Anledningen till det var att jag bodde hos honom medan jag jobbade på Stena fastigheter. Så det blev en del cash!
Rätt så skönt att vara hemma och rätt så skönt att kunna skriva blogg igen, hatar när blogg.se ska reparera saker, Min bloggabstinens tar fart då! Nu får jag i alla fall skriva.

I Malmö hände det inte så mycket, dagarna var rätt lika; Gå upp kl 5.40, se på nyheterna, cykla till jobbet, jobba, cykla hem, äta, se på tv, gå och lägga sig. That's what a worker do!


Visningsdags

Idag ska vi ha visning vilket innebär att jag måste städa nu. Egentligen vill jag bara se det senaste avsnittet av Gossip girl eftersom det snart är hemma! Tänk att jag måste vänta i en hel vecka på nästa avsnitt, usch! Jag har i och för sig en massa för mig tills dess, så som jobb, ev. tjejkväll och körskolan. Men idag är jag ledig och ska bara ta det lugnt, eller ska in till malmö och shoppa lite innan jag ska till pappa där jag ska vara under tiden jag jobbar.

Bio och GG

Idag blir det andra gången jag ser Twilight på bio! Ska till Malmö med Lie och Bättan om 45 minuter. Det är svinkallt ute så idag blir det på med mössar och vantar. Fast jag gillar när det är så här kallt, för då är solen framme och det är så
mysigt!
Idag hade jag också nöjet att se de sista avsnitten av Gossip Girl, sorgligt värre! Idag börjar den nya säsongen  i usa vilket betyder att man kan få hem det imorgon, yeeyy! Jag är glad idag!


She wants to paint

Nu är jag på humör för att måla, så dags att ta fram färgerna och sätta igång lite skön musik. Det får bli Sugarplum Fairy!

Sugarplum Fairy-She, Acoustic

Blivit som en skön rutin

Jag kommer ihåg när jag startade min blogg, då var jag inte så jättebra på att uppdatera och jag skrev mest när det hade hänt nåt speciellt, precis som jag gjorde med min egen dagbok. Nu har bloggandet blivit en rutin och det skulle kännas konstigt att inte få blogga varje dag. Det är så skönt att kunna skriva av sig om precis allt. Men som Carolina Gynning sa på nyhetsmorgon i lördags, man lämnar ut sig själv rätt så mycket. Fast det gäller och veta var gränsen går om hur mycket man ska gå in på vissa saker. Jag tycker att man ska kunna visa och skriva om sina känslor, vilka dem än är. För det är det som gör en till en människa. Man är ju ingen konstgjord robbot som ska ha toppenhumör hela tiden.
Det jag ville få ut av detta inlägget är att jag tycker att bloggen är ett ställe där man kan slappna av och ventilera sina känslor genom att skriva. Lite som en egen psykolog.

Hej!

Igår var jag hos Lie och kom inte hem förrän vid halv 4, så idag var det inte så konstigt att jag vaknade halv 1! Vi hade i alla fall sjukt roligt tillsammans med Bättan, kollade på en dålig kärleksfilm (Ask the dust) som skulle innehålla årets hetaste nakenscen. Hade filmen varit bättre kanske det hade varit hett men nu var t. om Twiligts kyssscen bättre, som dessutom var med kläderna på. Vi kollade på en massa Youtubeklipp bl.a på snygge Robert Pattinson.

Idag ska jag se två avsnitt av "Matador" så att jag kommer någon vart med den. Men den blir bättre och bättre som tur är. Jag ska också försöka läsa ut Twilight eftersom jag ska lämna den till Elli på tisdag. Lite ritande hade också varit kul att hinna med. Mycket man vill göra, får se vad jag hinner med.


En bild från en av de första avsnitten i Matador.

Myskväll istället

Det blev lite klödd med festen så vi bestämde oss för att inte åka dit. Istället blir det myskväll hemma hos Lie med film och godis. Love it! Så nu ska jag hänga undan lite kläder och sen ska jag se Gossip girl innan jag beger mig till konsum.

Ha en trevlig kväll!

Fest

Fram tills nu har jag tittat på den danska serien "Matador" som jag måste se för att få MVG i danska steg 3, nu har jag hälften kvar och den har sammanlagt 24 avsnitt. Den är faktiskt helt okej!
Nu ska jag städa färdigt mitt rum, ett av nyårslöften, mer ordning! Efter det ska jag duscha och göra mig i ordning för Lauras fest i Malmö, ska dit med Lie och Bättan. Tror det kommer bli trevligt!


Bild från när jag fyllde 18.


Bättre rutiner

Dagen efter nyårsdagen a.k.a bakisdagen är nog en av de dagar jag uppskattar mest. För att få lite rutin på min sömn gick jag idag upp vid 10 då det även var idag jag åt min första riktiga frukost på länge. Men nu ska det bli rutiner och hälsosammare livstil. Jag säger välkommen 2009! Det blir nog inget träningskort än för jag måste se hur tiderna på fitnesscenter passar in med mitt skol-och körschema (japp, dags med körkortet). Om det inte passar får det bli gymmet istället för dit kan jag gå nästan när jag vill. Men nu innan skolan börjar och sådär så ska jag försöka träna lite hemma. Nu är det halt men det ska nog kunna bli en promenad senare ändå.

Hej sålänge!


Mitt nyår

Efter att ha ha sovit halva dagen igår och käkat alvedon samt pizza med tjejerna så är jag pigg idag för att lägga in lite bilder från nyår. På nyår var vi först hemma hos Lykke för att äta nyårsmat (kyckling, klyftpotatis och bearnaisesås). Vid nio åkte vi sedan hem till Björn där han hade nyårsfest. Kvällen hos Björn gick så himla fort och vi åkte hem vid två. Det var rätt trevligt men också rätt tidpunkt för hemgång.

    
Bilderna är från när vi var hemma hos Lykke

RSS 2.0