Nyår!

Idag är det nyår och det är denna dagen jag har längtat efter så himla länge nu! Jag har bara ett litet miniproblem, hur ska jag ha mitt hår?


Nyår 2006


Nyår 2007


Nyår 2008?
Tror det blir så som jag haft det innan detta året: volyyyym!

Gulliga Ida

Min lillasyster Ida städar mitt rum nu, jättegulligt av henne eftersom jag aldrig orkar göra det. Bara för att hon är så snäll ska hon få 20 kr av mig!

Idag har jag betalat mitt livs första räkning, en tidningsprenumeration innehållande två nummer av Världens historia och en premie som jag ska ge mina föräldrar i julklapp. Tog den mest för att jag inte orkade jaga julklapp och det kostade mig bara 69 kr. Dessutom är juklappen värd 400 kr, vilket känns bra då jag annars aldrig har råd att köpa så dyr julklapp.

Nu ska jag ge Ida pengarna och checka in mitt nystädade rum!

Min riktiga hårfärg, nja..

Tonade mitt hår i färgen blond innan och trodde att jag skulle få min riktiga hårfärg och att det skulle bli lite ljusare. Men nej, det blev en mer intensiv färg i brun. Fast jag tycker att det är fint ändå, mitt hår fick i alla fall nytt liv.


Nytt liv

Nu sitter jag med färg i håret, en blond toning. Inte blond som i Blondinbellablont utan blont som min egen hårfärg, alltså ljusbrun för vissa. Vi får se hur det blir men jag tror det blir bra. Tröttnade på mitt bruna som satt ganska ojämnt över håret så detta livar förhoppningsvis upp mitt hår lite.

Tog Loreals Casting creme gloss nr 700.

Loreal Casting Crème Gloss 700 Dark Blonde

Älskar att träna

Vaknade elva och nu har jag suttit framför datorn sen dess. Nu blir det att äta frukost/lunch och sen ska jag ut och gå och sedan styrketräna lite. Har inte tränat på ett tag så nu ska jag komma igång med den. Efter nyår ska jag köpa ett träningskort på fitnesscenter, så träningen kommer bli mitt nyårslöfte. Som alla andra år. Men disciplin ska det bli för jag älskar att träna. Jag gör verkligen det!

Arn med Skarsgårdsgänget

Har precis sett färdigt Arn "Riket vid vägens slut" med mamma och Ulf. Den var faktiskt rätt så bra. Sökte på imdb om vilka skådespelare som fanns med i filmen. Till min stora förvåning var förutom Stellan och Gustaf Skarsgård även Stellans två andra söner Bill och Valter som är 18 och 13 år. Visste inte att Stellan hade så många barn, han har nämligen sex barn; Alexander, Gustaf, Bill, Valter; Sam och Eija. Alla förutom dottern Eija (16 år) är skådespelare, som istället är modell. 

       
  Alexander

        
  Bill
   
 
  Valter

  
Gustaf

            
    Sam
 
     
     Eija

Några dagar hos pappa

Har varit hos pappa i malmö från juldagen fram till idag. Det har blivit lite tid med kusinerna och faster också. Igår var jag, Hanna och min kusin Sara i stan och shoppade. Det blev knappt några mellandagsfynd, bara underkläder. Smink köpte jag på ordinariepris och så blev det den andra boken i Twilightserien.

En liten kul sak hände när vi var på Kicks. Hanna köpte en parfym och de glömde larma av den så när vi gick ut tänkte vi att det var tanten bredvid oss som det pep på. Sen när vi gick in i olika affärer pep det i varenda affär. Vi tänkte inte så mycket på det förrän en vakt på JC ville kolla Hannas påse. Han märkte att parfymen inte var avlarmad så vi fick gå tillbaka till Kicks. Men konstigt att ingen annan affär än JC med vakt märkte att det pep. Snacka om dålig koll, hur lätt som heslt att sno på mellandagsrean. Inte för att jag skulle göra det, men det finns dem som kommer lätt undan.

Då var det över

Då var julafton över för det här året och det var riktigt trevlig och mysigt! Maten var god, sällskapet trevligt och julklapparna var bra! Ska visa vad jag fick!



I år fick jag:

  • AAA-batterier och ett par hörlurar till vanlig mp3 (mina gick ofta rätt sönder förut men nu lyssnar jag mest på musik i mobilen, men det behövs ändå!)
  • Gossip Girl-bok och Serien säsong 1
  • Hörlurar till mobilen
  • 2 böcker till; Tusen strålande solar och Stella & Sebastian
  • Strykjärn (!) Haha mamma förbereder mig inför att flytta hemifrån
  • Presentkort på bio och Kicks
  • Brännbara DVD-skivor
  • Hårinpackning
  • Ansiktstvätt och fuktcreme
  • Termosmugg
  • Sportbh och strumpor
  • Skrivbordslampa

Fick verkligen väl behövande saker, julen är inte så dum!

Godnatt!


Julafton



God jul alla som läser! Lär knappast vara någon som läser bloggar idag förutom jag, hihi. Alla är förmodligen hos sina släktingar eller hemma och väntar på tomten. Just nu sitter jag och väntar på mina släktingar och på Kalle Anka. Ska bli spännande och se vad man får för julklappar i år, men det bästa är ändå maten! Mums vad gott det ska bli!

Ta hand om er!


God jul!

Hej på er! (Jag brukar aldrig skriva "hej" när jag bloggar, får börja göra det oftare för det känns ganska trevligt ibland.)
Idag är det lillejulafton vilket vi i familjen ska fira idag med julmat. Mamma och jag har lagat julmat så nu är det bara att vänta på att det blir färdigt. Så ikväll blir det familjemys med julmat och imorgon är det julafton! Åh vad jag gillar julen!

God jul på er!


Mitt dåliga skämt

Idag var mamma, Ida och jag på ica och när vi skulle ta bröd så dök en man från "Pågens" upp. Han frågade om vi ville ha nåt speciellt bröd och då sa vi att vi ville ha vörtbröd. Han frågade hur det skulle vara så sa mamma; "Skivat med russin i". Han sa att det inte fanns eftersom russinen klibbades fast i maskinen om man skulle skiva det. Då sa jag; "Ah vilket lyxproblem". Han svarade inte och tyckte antagligen inte att det var kul. Men det tyckte jag, haha. Så vi fick gå därifrån med ett skivat bröd utan russin, vi som ville ha russin. Men det är alldeles för jobbigt att skära själv för skivorna blir alltid fel.


Porkkanalaatikko

Idag skulle mamma, Ida och jag fika på "Flygrakan" men det var stängt så vi åkte till Ica och handlade bakelser och julmust. Vi handlade också ingredienser till vår finska morotslåda som vi ska ha på julafton. När vi kom hem fikade vi och sen satte jag igång med att göra den finska specialitén "Porkkanalaatikko" och jag blev riktigt nöjd med den. Ska smaka den senare!


Vår gran

Igår var vi och högg gran och fick fatt i en riktigt fin som bara kostade 110 kr! Ni stadsbor borde komma ut på landet och hugga er egen gran så slipper den bli så dyr! Vår gran är en blandning mellan en vanlig gran och en blågran. En färdighuggen gran som är en vanlig gran får man betala 200 kr för. Så vi gjorde ett bra kap. Den första granen var väldigt fin, hihi!

        


Hugga gran

Jag kan fortfarande inte släppa Twilight, vill bara se den igen!

Idag ska vi hugga en julgran med familjen samtidigt som vi har visning av huset. Så nu har jag städat mitt rum och väntar bara på att varmvattnet kommer tillbaka så att jag kan duscha.
Lyssnar för övrigt på Twilight soundtracket som är grymt bra! Ni som fortfarande inte sett Twilight, gå och se den! Ni kommer verkligen inte ångra er, ni kommer bara bli helt besatta och vänta på att tvåan kommer ut precis som jag! Tvåan kommer förresten ut den 29 november nästa år.

Dog om och om igen

Nu har jag sett den! Twilight såklart! Jag dog under hela filmen, gosssh vad han är snygg och vilken bra film! Den bästa filmen jag har sett kan jag säga! Har aldrig känt så som jag gjorde när jag såg den fimen, hade typ ont i hela kroppen och hade en konstig men magisk känsla under hela filmen. Jag blev kär i Edward direkt! Ville att den aldrig skulle ta slut.


Jag tror jag bokar filmen nu!

Twilight!

Äntligen blev det lördag då jag ska till Lund med Lie och se Twilight. Har längtat efter detta så länge nu även om jag inte läst ut boken än. Men det gör inget för då får jag se snygga Edward framför mig varje gång jag läser.
Vi ska åka in till Lund vid halv tre, gå lite i stan, käka och sen gå till bion. Det kommer bli mysigt!

Vi pratade precis i telefon och pratade om vad vi skulle äta. Båda börjar bli lite trötta på Mcdonalds men vi kom inte på nåt annat ställe. Det blir att leta efter något annat som ligger i samma prisklass. Hade varit gott med en wrap, vi får se vad vi hittar!


Jag dör långsamt av denna bilden! hur kan man vara så snygg!!!!!!??


Musikhjälpen owooh oh oh

Nu är musikhjälpen över och det känns lite sorgligt eftersom jag har följt det ganska mycket. Kommer sakna det och hoppas verkligen de gör samma sak nästa år. Här är Basshunters låt som han gjorde bara för musikhjälpen; som också heter det. Gillar egentligen inte Basshunter så där värst mycket men denna låten är helt okej för den handlar om Musikhjälpen.


Julavslutning

Idag slutade skolan och jullovet har börjat. På vår julavslutning var vi först i aulan för att lyssna på jullåtar, efter det tittade vi på film, lekte lekar, sjöng och fikade. En trevlig avslutning.
Skulle egentligen ha åkt till KB ikväll men det blev inget eftersom det var så många som inte kunde. Så istället ska jag vara hemma och titta på Arn-tempelriddare, som jag inte har sett.

Nu ska jag hänga upp tvätt och efter det ska jag se "Systrar i jeans 2"...längtar!! Och jag längtar lika mycket till "Twilight" som jag ska se imorgon med Lie. Mycket film den här helgen.


Skänk en lek

Är äntligen klar med min filosofi, vilken befrielse!! Jag och sigrid fick i ansvar att planera en lek till avslutningen imorgon så vi sitter på msn och diskuterar det. Kommer inte på en enda, bara en massa barnkalas-lekar. Har ni någon lek att bidra med så vore det tacksamt! Skänk en lek till Sigrid och mig, och framförallt till vårt arbetslag! Din hjälp behövs nu!

Filosofi med Beyonce

Jag kämpar för fullt med min filososfiuppsats och har kommit rätt så långt. Allting är så invecklat så det tar sin tid. Men jag håller tålamodet uppe med Beyonces nya album "I am....Sasha Fierce" som inte är helt dum. En av låtarna som heter "Halo" är superbra!

Hade varit skönt att ha uppsatsen klar innan middagen eftersom vi ska äta fläskfilé och potatisgratäng som är så gott. Då kunde jag samtidigt firat att jag inte har fler läxor! Ska göra så gott jag kan så får vi se.


Söta!

Vill känna kicken igen!

Kom precis hem efter att ha haft en lektion (filosofi), varit på biblioteket och köpt en julklapp som vi ska ha med oss på julavslutningen imorgon. Tänk att jag inte har fler skoldagar detta året, riktigt skönt!  Dock har jag en filosofiuppsats kvar att skriva färdigt, vilket jag ska göra snart.

Som ni kanske märkt så har jag inte skrivit så mycket om träning som jag gjorde innan. Mitt träningskort tog slut för en månad sen men det känns som minst två månader sen jag satte min fot på fitnesscentert. Här hemma har jag inte tränat så mycket heller och jag har verkligen märkt av det. Man mår på ett visst sätt när man tränar regelbundet, går inte att beskriva riktigt men man har en otroligt bra energi och man sover bra. Därför tänkte jag nu börja träna några gånger i veckan lagom innan jul, och sen försöka vara igång under jullovet och även efter. Jag vill känna den där kicken igen!


Blev världens gladaste

Precis fick jag ett väldigt glädjande mail! Hade skickat in min religionsuppsats om meditation till min lärare och frågat om lite feedback eftersom att jag tyckte den blev lite för kort. Han skrev tillbaka att han tyckte att den var bra och satte MVG på den! Detta är mitt första MVG som jag fått på en uppsats på riktigt länge och jag är hur glad som helst. Dessutom får jag MVG i Religion A! Om ni vill läsa det så har jag min uppsats här, tycker själv att meditation är intressant eftersom det kan påverkar människan på ett bra sätt.

Meditation - östvärldens tradition har nått väst


Inom de asiatiska religionerna buddism och hinduism har meditation alltid haft en viktig betydelse. De uråldriga österländska metoderna har på senare år även nått västvärlden och idag finns det kurser i bland annat yoga och meditation. Men hur kommer det sig att vi söker oss till de österländska traditionerna så som meditation?

    Meditation är ett naturligt inslag i den hinduiska gudstjänsten då det utförs för att uppliva själen. Under tiden tänker man mycket på andningen och den mentala koncentrationen.[1] Religiösa buddister använder meditationen som en hjälp i livet. Man använder då sina känslor, både negativa och positiva, på ett kreativt sätt för att t.ex. stärka moralen. Under meditationen försöker man återskapa en situation där man försöker föreställa sig den känsla man vill få bort och då kan man neutralisera känslan. Man kanske upptäcker vad som ligger bakom den negativa känslan och kan på så sätt stärka de bakomliggande orsakerna som t.ex. kan bero på dålig självkänsla.[2]

    Vi i västvärlden använder meditationen på andra sätt: I en artikel i DN (26/5 1999) skrivs om en intervju forskaren Tim Nordin gjort med tolv personer som utför meditation regelbundet. En del av dem drevs först av andligt sökande, men ser meditationen idag som ett sätt att leva och alla har bara fått positiva upplevelser som resulterat i minskad stress och mer lugn. Detta lugn har visat sig då det enligt en av de intervjuade varit lättare att t.ex. stå i köer. En annan effekt meditationen fört med sig är hur de mediterande börjat se på sig själva och hur de hanterar sina tankar och känslor. På så sätt har de slutat fly undan jobbiga situationer och lever mer harmoniskt. Något som också nämns i artikeln är att meditation kräver fokusering och disciplin. Disciplin är en viktig del av meditationen eftersom man genom den inte låter sig följas av negativa tankar och då lär man sig också att inte göra det i sitt liv.

    I en annan artikel från DN (18/10 2007) skrivs det om en forskning som visade att meditation ökar koncentrationen och hjälper människan att hantera stress. I studien lät man 40 personer meditera enligt den nya meditationstekniken "mindfulness" som handlar om medveten närvaro. Man kunde se resultat efter bara fem dagar då man såg att stresshormonet kortisol minskat.[3]

    I vårt stressade samhälle, som i värsta fall för med sig stressrelaterade sjukdomar, försöker vi hitta en väg till ro. Många söker sig då till meditation som för några år sen inte hade några bevisande effekter men som sades ge minskad stress och ett mer harmoniskt liv. Några år senare kom en forskningsstudie som tyder på att meditation bevisligen minskar stress eftersom det minskar på stresshormonet kortisol. Genom detta kan man dra slutsatsen att meditation ger bra effekter så som nedsatt stress och ökad närvaro. Det är också därför vi sökt oss till de österländska traditionerna som ger oss det lugn vi behöver för att kunna ta itu med vår vardag.



[1] Eriksson Leif, Matsson Malin, Hedengren Uriel, Söka svar - religionskunskap kurs A & B, Örebro (2000)  s. 96-97

[2] Eriksson Leif, Matsson Malin, Hedengren Uriel, Söka svar - religionskunskap kurs A & B, Örebro (2000)  s. 136

[3] http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=597&a=706323  081216


Skumt med tisdagar

Jag har kommit fram till en jätteläskig sak! Tre hemska saker har hänt på en tisdag!
Branden vid busstationen hände på en tisdag för två veckor sen och jordbävningen som var igår hände på en tisdag. För skojs skull kollade jag upp vilken veckodag attentatet mot World Trade Center hände på; en tisdag! Varför just tisdagar?!


Bluetooth-kamera

Vet ni vad som hade varit bra? En kamera med bluetooth!! För då slipper man hålla på med kamerasladden alltid vilket jag tycker är rätt så jobbigt. Hade underlättat så mycket mer för oss bloggare om man hade kunnat skicka över bilderna direkt. Eller hur?
Det finns och jag kollade lite snabbt, den jag tittade på kostar 3000 kr. Dyrt..men det finns kanske andra sorter som är billigare. Fast vet ni? jag kom på att man måste ha bluetooth på datorn också och det har inte jag. Där sprack min önskan och min budget. Haha!

Nu ska jag åka till ungdomsgruppen i ystad. Äntligen kommer jag dit och idag är det julavslutning med julbord, mums!
Syns sen!

Jag ska inte vara sämre såklart!

Även jag måste få berätta om min version när det gäller jordbävningen. Drömde precis om att jag och Hanna skulle åka berg och dalbana, sen vaknade jag plötsligt av att hela sängen skakade. Yrvaken fick jag lite blandade tankar. Trodde att det var något vägarbete eller en lastbil som körde förbi. Sen tänkte jag också att det var storm ute. Men det visade sig ju sen att det var en jordbävning, och ingen liten heller; 4, 7 på richterskalan, vilket är rätt mycket för att vara Sverige.
Det roliga var (okej inte jätteroligt kanske) att min syster Ida inte vaknade av skalvet utan vi fick väcka henne för vi trodde att det skulle bli värre. Efter sju somnade jag om igen och vaknade senare vid elva, yrvaken och trodde att allt var en dröm. Känns fortfarande ganska overkligt!


En superbra helg

I fredags var jag ute på bar á bar och Donna Gina med Sigrid, Jessika och Linda. Det var mycket trevligt men musiken var inte lika bra som förra helgen. Låter som jag springer där varje helg men det har blivit två helger i rad nu. På fredag blir det KB. I lördags var jag lagom pigg för luciaträning (jag var faktiskt pigg!) men sen blev jag trött när jag kom hem så jag somnade framför "The hills".
Igår gick jag lucia vilket var jättekul, allting gick bra och jag stakade inte mig på min vers som jag läste. En massa "Twilight" blev det igår också och nu har jag fastnat i boken på riktigt! Vill se den och Edward på bio nu!

Torsdag, snart fredag!

Nu har jag suttit och övat på provet inför litteraturkunskapen och jag måste verkligen öva mer. Snart blir det "Du är vad du äter" och sen "Andra avenyn" (sista avsnittet :( )
Vi hade julbord i skolan idag vilket jag har längtat till länge så det var väldigt gott! Hade utvecklingssamtal idag också och det gick väl bra förutom att vår filosofilärare har konstiga bedömingar. Först säger han ett betyg jag ska få sen skriver han något helt annat. Hm...

Imorgon blir det förfest hos Jessika med idol och morgonsoffan, hihi. Sen blir det ut till Bar á bar, måste ta det lungt eftersom jag har lucia övning 9.30 dagen efter. Men en massa dans ska det bli!

Fullspäckad dag

Idag har jag fått mycket gjort; fixat internetbank, bokat körlektioner, skrivit halva mitt filosofiarbete och börjat öva på litteraturprovet. Jag har även hunnit med att gå på körens avslutning och så har jag köpt en ny tunika som jag eventuellt ska ha på mig på fredag. Nu känner jag att det är dags att gå och lägga sig eftersom jag börjar redan 8 imorgon.

Skönt med torsdag imorgon, för snart är det fredag och det gillar vi!

Julhandel med mamma

Idag har jag julhandlat med mamma i malmö. Först blev det Ikea där jag köpte de flesta av mina julklappar. Sen blev det vidare till Jägersro. Kollade lite på HM om det fanns något jag kan ha på mig på fredag men jag hittade inget. Får nog bli nåt jag har hemma. Så det har inte blivit så mycket plugg idag som det hade behövts. Jag har i och för sig tittat på "Festen", en dansk film som jag måste ha sett på danskan.

Nu ska jag slå in lite julklappar och sen ska jag komma på argument för debatten imorgon, då jag och M är mot vegetarianer. Ska bli kul! Det blir även att skriva på mitt filosofiarbete, har press på mig att det måste bli bra för i så fall får jag MVG i filosofi vilket jag inte alls hade räknat med. Jag som hatar filosofi, okej hata är ett starkt ord, men ogillar. Så jag får göra mitt bästa och hålla tummarna.

Helgen som var

Tjoho!

I fredags hände lite spännande saker som jag inte hade en aning om skulle hända. Jo jag hade ju lite föraningar och gissningar men jag blev ändå överraskad, så lättlurad som jag är. Det började med att någon hämtade upp mig vid halv 8. Jag fick en ögonbindel och blev ledd till bilen av Lie, när jag kom in i bilen trodde jag att det satt många i den (men det visade sig senare att det bara var Lykkes mamma och Lie). Vi körde en liten runda för att jag inte skulle ha en aning om vart vi skulle och bilfärden slutade hos Lykke. När jag kom in satt Åsa, Bättan, Lie, Carro och Lykke där och de hade lagat mat (tacogratäng) och efterrätt (daimmousse).
    Senare blev det lite förfest innan vi åkte till ystad (Bar á bar). Vi satt en stund på Bar á bar innan vi gick till Donna Gina för att shotta lite billiga Shots (20 kr st). Sen gick vi tillbaka till BAB där vi dansade hela natten fram till 3. Därefter hämtade Fred oss.
    Tack för en underbar kväll tjejer!! Allting var perfekt och jag hoppas att ni hade lika kul som jag hade! <3 Nu bilr det lite bilder.

      

Min kära gitarr


Från julmarknaden i Hyde Park

Har suttit och plinkat på min kära svarta gitarr hela kvällen. Riktigt kul när man väl värmt upp fingarna och ännu roligare att spela Mcfly! Nu ska jag städa klart mitt rum eftersom vi ska ha husvisning på lördag. Sen blir det att se en film med syster, vilken vet jag inte än.

Godnatt

Shopping

Idag var jag i skolan och förutom det var jag på stan och köpte lite grejer till imorgon. Det blev skor och strumpbyxor. Uppdaterar imorgon min outfit för min utgång då jag ska fira min 18-årsdag. Mina kompisar har något lurt på gång och jag får inte veta någonting. Det är väl bara att vänta och se!


East FM

Har lyssnat på East FM nu i några dagar eftersom min vän Hannele praktiserar där. East FM är en radiokanal från Linköping som sänder i hela Östergötland. De har faktiskt än väldigt bra blandning av musik, väldigt ny musik.

En favorit som de spelar rätt så ofta är denna:

KARDINAL OFFISHALL 'NUMBA 1 (Tide is High)' ft KERI HILSON (Official Video)


Min eftermiddag

Är färdig med kompletteringen till mitt arbete, hoppas han blir nöjd för det blev jag!
Tänkte läsa lite filosofi innan jag cyklar till kören. Det var längesen jag var där nu eftersom jag var i england och sådär. Men det ska bli riktigt kul och det är den tiden jag älskar mest;  lucialåtarna.
När jag kommer hem blir det projektarbete, tror det blir att skriva en enkät som en del klasser ska få svara på.

Jag börjar komma på rätt spår med mitt uppskjutarbeteende. Inget får komma mellan när jag gör mina uppgifter, fokus fokus!

Bra tips från uppskjutarnas gud, Rita Emmett:




En lektion

Om cirka 5 minuter ska jag till busstationen för att ta bussen till skolan. Jag undrar just hur det ser ut där nu efter branden, läskigt.
Har bara en lektion idag; svenska, vilket är skönt! För sen måste jag komplettera lite grejer till mitt arbete som jag skrev klart igår. Tur att han inte sa något om sen inlämning!
Är hemma vid 15.

Hej så länge! 

Finally

Äntligen klar med mitt författararbete! Blev dock inte nöjd men ett G hoppas jag i alla fall på. Usch nästa gång ska jag börja i god tid, min betyg blir ju lidande!

Nu blir det Gossip Girl för att jag har varit så duktig!

Storbrand

Typiskt typsikt! Kunde inte komma till ungdomsgruppen den här gången heller pga storbrand vid busstationen. De på UG måste tro att jag inte vill gå där eftersom jag alltid får förhinder.
Jag får se det positivt; jag hinner bli färdig med mitt arbete och jag kan se andra avenyn.

Angående branden: Jag, mamma och Ulf körde till affären och vi var tvugna att kolla läget vid busstationen fall jag kunde åka ändå. Men inte en chans! Man kom inte fram. Haha precis när vi kommit dit kör Sydnytts bil förbi oss. Så snart ska jag se sydnytt, måste hålla mig uppdaterad.
På nåt sätt önskar jag att de inte hinner släcka branden så att jag inte behöver komma till skolan imorgon, men vi har i och för sig bara en lektion.


Twilight!

Nu lägger jag mitt arbete åt sidan och gör det sista när jag kommer hem från ungdomsgruppen. Nu behöver jag lite egentid, eller egentligen PA-tid. Fan att det alltid är nåt som ska göras. Nej PA-tid får det bli imorgon! Nu blir det Twilight!!


Alltid sista minuten

För det mesta är jag i tid till allting men när det gäller inlämningsuppgifter är jag alltid i sista minuten. Har ett författararbete att göra som dessutom skulle vara inlämnat igår, är ju till och med över deadline. Nu får det bli skärpning!
För att orka skriva piggar jag upp mig med kaffe och musik på lastfm, just nu The kooks.
Måste bli färdig till 17 för sen ska jag till ungdomsgruppen. Idag ska vi lära oss teckna, manga tror jag det var, Ska bli kul!


Kan inte vänta!

Kan inte vänta tills Mcfly släpper sin dvd från The Radioactive tour!




Ett litet smakprov från konserten

Idag är det min födelsedag!

Jag önskar Mcfly sjöng för mig!



Idag fyller jag 18 år vilket känns kul! Mindre kul att jag måste gå upp nu och ta på mig eftersom jag börjar skolan klockan 8. Men jag ska inte klaga, jag har ju varit i London.
Dagen hinns tyvärr inte med så mycket födelsedagsfirande eftersom jag har ett stort arbete som måste skrivas idag. Fast lite tårta ska jag nog hinna med att äta; blåbärstårtan från gårdagens kalas.



Dags att klä på sig!

RSS 2.0