Solberoende

Jag har helt klart blivit solberoende efter att ha kommit hem till Sverige. Var på stranden igår med Lie, Lykke och Sophie; en massa skitsnack och mycket sol, även lite bad för min del. Idag var jag i Sövde och solade med mamma och Ida, blev dock inget bad idag. Jag ska minsann sola varje dag nu så att man har något att komma med sen när skolan börjar, det ska ju inte synas att man knappt varit ute under halva sommarlovet..hehe.

Ska snart till banken och få mitt kort bytat, det ömsar skinn :)

Slapp i London

Nu sitter jag här i vår lägenhet som vi hyrt här i London. Idag har vi bara tagit det lugnt, har precis ätit pannkakor som jag gjorde. Mums! Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, vi som är kvar här vill hitta på nåt men vet inte vad. Elli och Hannele är i Camden och ska nog senare gå in på någon nattklubb. Jag hade kunnat hängt med men orkar inte hålla på med mitt leg. För jag har kommit på en idé om man är under 18. hihi!

Nu ska jag gå och se vad de andra har för sig eller kanske jag bara ska sitta här lite till...



 
Bara för att jag måste skryta lite om när vi kom med på gästlistan när Mcfly spelade på itunes festival.

Njuta av varenda ögonblick

Lyssnar på Mamma mia soundtracket, man får aldrig nog av det! Detta är ett av de ögonblick då jag stannar av och tänker på mitt liv. Just nu är mitt liv perfekt! Åker till London imorgon, väntar med spänning på allt som ska hända och bara njuter av stunden. Det är vad jag ska göra nu, njuta av varenda ögonblick.

London

Imorgon klockan 19.15 beger jag och Elli oss till London. Imorgon imorgon imorgon! Känner mig en aning stressad eftersom det är mycket jag måste ha gjort innan vi åker. Men det löser sig, jag får stressa lite. Det har jag inte gjort sen skolan..hehe!
Blev sjuk igår; hes och ont i halsen. Men det får gå ändå, man får hoppas på att det är över snart.

Nu ska jag får mycket gjort mina vänner!

Turist i Malmö

Hej!
Idag var pappa, Hanna och jag turister i Malmö, vi åkte trampbåt på kanalen. Det var hur mysigt som helst med den stekande solen och den härliga mjölksyran. Nä men tog man det lugnt var det inte så jobbigt. Det tog en timme för oss att trampa runt hela kanalen. Så idag var vi turister i vår egen stad.
Efter sightseeingen gick vi på bio och såg Mama Mia. Redan efter första minuterna när den började med låten I have a dream började jag gråta, eller jag höll det inom mig. Ville egentligen släppa ut det men att böla när filmen knappt hade börjat hade verkat lite konstigt. Jag är rätt blödig av mig. Filmen var den bästa jag har sett på länge och allt var så bra gjort! Rekomenderar er verkligen att se den!
   När filmen var slut gick vi på restaurangen Elysé och åt elefantöra( för er som inte vet så är det lövbiff). Underbart gott och mätt blev man!

Mama Mia

Idag blir det bio med Hanna och Pappa då vi ska se Mama Mia. Den filmen verkar jättebra, hoppas det!

Tänk, om 3 dagar åker jag till England. Vi har fått tag i världens bästa och billigaste lägenhet som ligger i centrala London med utsikt över den vackra staden. Tack Hannele för att du är så underbar! Ska verkligen bli skönt med lite miljöombyte men kommer sakna mina bästa vänner! Men i London ska jag tillbringa min tid med några andra goda vänner, vilket kommer bli hur kul som helst!

Festen

Jag sa ju att jag skulle berätta om festen och det ska jag göra nu! Det började med förfest hos Filip med lite folk, mycket trevlig stund innan det var dags att gå till Bättan. när vi väl kom dit såg jag två killar från min klass på högstadiet som jag inte träffat på evigheter, pratat har vi inte gjort på 2 år. Så när festen kommit igång var det fullt ös och jag pratade en del med en kille från klassen på högstadiet, mycket trevligt. Efter att ha ätit tårta och gått på toa tusen gånger bestämde vi oss för att gå på efterfest hos Hannes som jag inte heller har pratat med på hur länge som helst. Det var en ganska tidig efterfest, tror vi var där vid 1 eller 2. När vi kom dit satte vi oss alla i soffan och jag tyckte att alla somnade väldigt tidigt för jag ville festa mer. Men tydligen, efter vad jag hörde igår, så var det jag som somnade först i soffan, haha! Men jag vaknade efter en stund och då var det inte så mycket party så jag gick och letade efter min gamla klasskompis som jag hängde med typ halva kvällen. Men han sov, så då gick jag också och lade mig. Vaknade sedan vid halv åtta på morgonen och hade då blivit av med Veronica. Och efter att ha ringt henne ett antal gånger utan svar då hennes mobil var avstängd så gick jag och lade mig igen.
Vaknade sedan vid nio av sms från Vernoica. Gick och hämtade henne och sen cyklade vi hem.
Vi var hemma vid tio och vid elva stack vi till Empoli och käkade hamburgertallrik. Gott!

Och som vanligt tyckte jag att jag blev för full igen! Vad ska man göra, man lär sig aldrig hur mycket man ska dricka!

Ps. Bilder från festen finns på min bilddagbok; bilddagboken.se/dulcelafresa

Namn på låten!

The script - The man that can't be moved


Värd att lyssnas på!


Party time

Idag ska Bättan ha 18-årsfest som jag såklart ska gå på! Veronica kommer snart, så ska vi fixa oss o så innan vi möter Jocke och Lie på Konsum. Efter det blir det förfest hos Filip inann vi slutligen beger oss till Bättan. Ska bli grymt kul med fest! Synd bara att Elli inte kan komma för hon har 39 graders feber, krya på dig vännen! <3
Tror det kommer bli en lyckad och kul fest, det är det härliga med fest man sitter och har en massa förväntingar, men man vet inte alls hur allt kommer gå. Antagligen blir det efterfest hos Hannes sen vilket också ska bli kul! Men man får se då hur det blir, hehe man vet aldrig vad som kan hända, vilket är en annan tjusning med fest!

På festen har jag på mig; en mörkblå kort kjol från Bikbok, vitt ribbat linne, svarta korta leggings och svarta klackskor. Hoppas jag inte får ont! Har berett mig med en massa plåster i fall att.

Berättar om festen imorgon vilket jag oftast inte brukar orka dagen efter, men imorgon ska jag! Yeah right!

Mys

Efter att jag har lyssnat på Mcfly ska jag se "The Holiday", en av mina favoritfilmer. Den är så mysig på något sätt och jag gillar både Cameron Diaz, Jude Law, Kate Winslet och Black Jack såklart. Vilken underbar kombination! Nu ska jag se på den och bara mysa, imorgon blir det upp tidigt för att måla lekstugan!


Shopping och mys

Idag har jag varit i Malmö med Lykke och Lie. Vi shoppade såklart en del och hittade en massa fynd på rean. Jag köpte en mörkblå kjol, två linnen och en kofta, en massa bra saker alltså!
Sen gick vi in på Falafel n.1 för att äta kebab och falafel, mums och skönt med paus! Vi hade riktigt trevligt och jag tackar för en trevlig dag med er! Hann även med att växla mina pengar som jag ska ha med mig till England, skönt att ha det gjort! Sen när vi skulle hem ringde de från Sterling och sa att vårt flyg till England är inställt, som tur fick vi ändrad tid en annan dag och ska alltså istället åka den 15 juli, en dag innan än vi egentligen skulle. Vilket är hur kul som helst! En dag längre i London är aldrig fel! Allt har en mening som vi brukar säga, och jag undrar vad detta kommer medföra..ååhh är så spänd nu!

Att man aldrig ska få vara glad!

Är jätteglad för att jag snart ska till England, åker om en vecka! Men det är alltid något som ska förstöra den glädjen. Vår stationära dator är CP och internet fungerar inte som det ska, så då tror mina föräldrar att jag ska lösa allt och sen kan dem sitta vid datorn igen. Men jag är inte så bra på datorer så att jag ska veta allt!!!! Och allt ska klödda nu innan jag åker då jag inte har tid att fixa nåt! Allt ansvar bara läggs på mig och det är jättejobbigt, blir bara arg och ledsen när jag egentligen inte vill känna så nu! JAG skiter fullständigt i deras dator och om inte jag klarar av den så får dem väl hitta någon annan som klarar av den, men det vill dem aldrig fatta. Åh blir bara så trött! Förlåt för mitt negativa inlägg men måste bara få skriva av mig!

Söndag

Vad händer idag då? hm.. ska väl städa mitt rum och sen vet jag inte, kanske bada. Först sa jag kolla lite bloggar, bla min favoritblogg Blondinbella. Vill träna idag också, men vet inte om mitt skavsår tillåter det. Kanske styrka då jag inte använder foten.

Vad skulle du helst vilja göra idag?

  • shoppa nya kläder!!
  • vara på stranden, ni fattar inte hur härligt det var igår!

Idag trodde jag att jag hade drömt om det med Sverige - Portugal, men när jag insåg att jag inte hade gjort det var det den bästa morgonen på länge.



Mcflys nya video!


Sverige-Portugal

Kan inte fatta att det är sant! Vi har precis köpt biljetter till landskampen mellan Sverige och Portugal på Råsunda den 11 oktober. Åhh jag är världens gladaste!! Äntligen ska jag få se Cristiano Ronaldo live, aaaaaaaaah! hahah massa kul som kommer hända detta året! Lie du har rätt, detta är det bästa året! 2008 du är bäst!!

Nu ska jag fortsätta rensa garderoben som jag gjorde innan, det vill säga om jag kan koncentrera mig, haha!

  

Mig själv igen!

Kom precis hem från Ystad där jag har varit på stranden med familjen. Det var riktigt härligt och vattnet var jättevarmt, kändes som utomlands! Blev inte så mycket läsande mest sol och bad och även lite sömn. Fick äntligen lite färg också, som jag inte fått under hela sommaren (förutom Siesta) så nu är jag mitt rätta jag som jag brukar vara på sommaren. Men jag är långt ifrån lika brun som min syster Hanna, hon har ju legat på Orebadet hela veckan, fuskis! T o m. min andra syster Ida är brunare än mig och hon har mycket ljusare hy, hehe då ligger jag verkligen efter!
Nu ska jag skölja av mig all sand i vår pool, det är en sån man bygger upp, men lika härlig som en nedgrävd pool.
Hej sålänge!

Sisterhood of the traveling pants 2

Blev verkligen överraskad när jag helt plötsligt såg på nätet att Sisterhood of the traveling pants 2 snart ska komma ut, ni vet Systrar i jeans som den heter på svenska. Jag älskar verkligen dem böckerna och filmen var också helt underbart. Bokstavligt talat så började jag gråta när jag såg trailern, haha! Alla skådespelare i filmen är helt underbara särskilt Blake Lively som är med i Gossip girl. Men ni som inte har hört om detta (eller kanske ni har hört det långt före mig) så ska filmen vara ute den 6 augusti, verkar som att det är i hela världen, vet dock inte om den kommer ut på bio eller dvd. Åhh jag är så glad!
Och på tal om GLAD, om 11 dagar åker jag till England!

Solen i moln

Har tänkt åka till stranden med familjen idag men det ser molnigt ut. Tråkigt! Hoppas solen kommer fram snart så att man kan få en bränna. Känner just nu för att ligga på stranden och läsa min bok Persikosommar av Jodi Lynn Anderson. Det hade varit mysigt! Nu ska jag se hur man ändrar texten på inläggen!

Någon skillnad?

Nu har jag suttit en stund och lärt mig lite om hur man gör bloggen mer personlig och det var riktigt kul när man sedan såg resultat. Som ni ser har jag lagt in lite bilder; en på Fernando Torres, Mcfly, en som tränar och en drink. Alttt detta symboliserar vad som finns i mitt huvud just nu. Alltså fotboll, Mcfly, träning och party. Jag är ju nybörjare inom detta så det blev lite enkelt men ändå fint tycker jag. Det enda som jag inte vet hur jag ska göra med är rubriken "Eveliina", vill att den ska vara över eller bredvid bilderna så att man ser det. Men nu har jag i alla fall gjort min blogg mer personlig och sen kan man avancera den mer och göra den ännu finare.

Fredag och jag fick en klocka

Idag var min sista dag på jobbet och jag ska inte jobba mer detta året! Riktigt skönt! Nu är det sommarlov, äntligen!
Men det börjar ju inte bra, jo det är fredag, men jag tror att jag börjar bli sjuk. Har ont i huvudet och känner mig allmänt dålig. Kan vara åska i luften också, brukar nämligen få ont i huvudet då. På mig är det i alla fall konstaterat att väder påverkar humör och mående. Men vi får väl se om det är över till imorgon.
Ikväll tänkte jag bara ta det lungt, äta ost och snacks. Mums!

Mamma kom precis in och gav mig en klocka som hon fått av en vännina. Den är väldigt fin! Ett silverur med blå stenar som armband. Jag som inte har haft en klocka på armen på evigheter. Jag kommer ihåg min första klocka som jag fick när jag var runt 8 år. Det var en rosa med Mimmi Pigg på och jag blev alltid av med den men hittade alltid den till slut. Men sen blev jag av med den för gott. Jag var verkligen jättestolt över den och blev beroende av den. Vilket jag antagligen kommer bli av den här klockan med. Hur kan man bli beroende av en klocka egentligen? Blir behovet av kontroll starkare när man har en klocka på armen eller?

RSS 2.0