Londonbilder


Julmarknad i Hyde Park, jättemysigt!


Skyltfönster på Oxford Street med Tomte och absolut vodka (klädda i rött paljettfodral)


Jul på Oxford Street


Jag


Hannele och jag busar


Elli håller i vår Mcflymaskot; Mcfejs


Jag, Elli och Hannele


Konsertbilder: Helt plötsligt åkte Mcfly över oss på en liten scen, Detta är alltså taget nerifrån.


Världens finaste Tom och Dougie


Vi på konserten


Världens finaste Danny


Världens finaste Harry



Köpte Gossip girl



Det blir inga bilder idag för nu ska jag läsa Victoria Benedictssons biografi innan jag går och lägger mig. Imorgon blir det födelsedagskalas för mig med släkten vilket ska bli trevligt.

Vet ni vad?! Jag köpte Gossip Girl säsong 1 på Heathrow för bara 190 kr! I Sverige kommer den säkert kosta 400 kr när den kommer hit, om typ 20 år..

Ps. Bilderna från England kommer snart.

Jag är hemma!

Kom hem från London igår och jag haft det så underbart kul! Det blev lite krångel i början när vi kom till vårt hotell och trodde att vi redan hade betalat, men det hade vi inte. Vi hade nämligen bara betalat despositionen och fick betala från mina föräldrars kort. Men det var ändå våra pengar eftersom vi hade fört över dem för ett tag sedan, så det ordnade sig till slut.

Eftersom vi åkte till London för att se Mcfly så hade vi tänkt köa i ungefär tre nätter. Men efter att ha pratat med Wembley Arenas manager så fick vi inte köa där för vår säkerhet. Så vi gick hem och sov och kom senare tillbaka den dagen vi skulle få vara där för att få nummerband för att man inte skulle få köa. Managern sa en helt fel tid så när vi kom dit hade redan 25 personer varit före och fått band. Inte bara det! För att kunna få band var vi tvugna att visa våra biljetter och dem hade vi på hotellrummet. Så jag var frivillig att springa och hämta dem och springa tillbaka, fy vad jobbigt det var! Elli hjälpte mig och Elin och Emma sprang sista sträckan, värsta stafetten! Sammanlagt sprang jag ungefär 4 km, min träning för veckan, haha.

Vi fick våra band trots allt och gick hem. Senare på natten gick några av oss till arenaområdet för att kolla läget och då gick det rykten om att de skulle dela ut nya band. Men vi trodde inte på det för vi såg ingen meningen med det. Så vi gick och la oss igen. När vi sedan kommer dit på morgonen har vissa fått nya band vilket betydde att ytterligare 20 personer var före oss! Snacka om att vi blev arga! Vakterna hämtade managern som förklarade för oss hur allt låg till och det ordnade sig till slut. Men vilket jävla system! Hade det varit i Sverige hade alla som skulle fått ett band och sen hade det inte varit mer med det. gaah!

När vi kom in på konserten kom vi först på andra raden och det duger verkligen inte så vi pressade oss fram till första, det var ju för fasiken dvd:n som spelades in! Konserten var den bästa jag varit på, åhh vad bra det vaaaaar!!!!!!!!! Mcfly var snyggare och bättre än någonsin! När jag står där på första raden kan inget gå fel och det är den bästa känslan i hela världen.

Eftersom vi inte behövde köa så mycket så hann vi med att göra andra saker, som att gå på Oxford street och Primark. Vi var även på julmarknad i hyde park som var jättemysig.

Bilder kommer senare för nu måste jag ta itu med viktiga saker, så som författararbetet i litteratur. Vill bara komma undan det och drömma mig bort till London och Mcfly!


LondonT here i come!

Ungefär två timmar tills vår buss till Lund går. Därifrån tar vi tåget över till Köpenhamn och Kastrup för att sedan landa i London/Heathrow 21.10.  Allting är färdigpackat och rummet är städat så nu väntar jag bara på att tiden ska gå.

Nu är det tredje gången jag är i London och det kommer bli den sjätte gången jag ser Mcfly! Det kommer bli helt sjukt bäst!


Vi tre landar på Heathrow ikväll!

Lördag

Igår var det fest hos Vickan vilket var mycket trevligt! Var relativt nykter under hela kvällen så jag mådde bra idag.

Idag har jag tvättat, packat, kollat på The Hills och GG och fotboll. Jag har fortfarande inte riktigt fattat att jag kommer vara i England imorgon, det är ju helt sinnes! Men skönt ska det bli att komma dit igen, och att få se Mcfly är det bästa!
Har packat det mesta nu så det är bara rummet som ska städas imorgon och det sista ska packas.
Resefebern smyger sig på nu när jag börjar inse vart jag ska, haha.

Jag vill skriva mer men kommer inte på nåt mer att skriva om. Kan ju säga att jag förhoppningsvis kommer ha massa att skriva om när jag kommer hem. Så ni får vänta till dess, men det blir nog ett litet inlägg imorgon innan jag åker.

mysväder med plugg och GG

Vilket väder! Det haglade dessutom när jag cyklade hem, weird. Fast när man är inomhus är det rätt mysigt att höra regnet där utanför.
Har precis sett sjätte avsnittet av Gossip girl på säsong 2, åh vad det är bra!
Nu ska jag fortsätta plugga på min engelska som jag gjorde innan min GG-break.

Saker jag vill köpa i England:
 
* En termosmugg med brittiska flaggan på, får se om jag hittar en.

 * Mcfly's skiva med dvdinspelningen från i somras



En bild på Danny som jag tog i somras


Klar!

Religionsarbetet är färdigt och inskickat! Nu ska jag börja packa ordentligt och skriva packningslista. Ska bli kul!

Åker på söndag och kan inte fatta det! Imorgon måste jag växla pengar och ladda på mitt rabattkort.

Hemma

Äntligen hemma! Kom in från regnet och satte på mig mjukisbyxor. Åt lunch, det blev fil med müsli och proteindrink, är så sjukt mätt nu! Men nu står jag mig fram till halv fem och kan skriva klart mitt religionsarbete innan jag ska på kören fem.



See ya!

Snart danska

Sitter i skolan och väntar på att min danska ska börja. Efter danskan ska jag hem och skriva färdigt mitt religionsarbete som ska vara färdigt imorgon.
Igår såg jag Andra avenyn med familjen och när det var slut kunde inte jag och mamma vänta till torsdag för att se nästa avsnitt. Så vi satte igång datorn och Svt-Play. Haha ibland är vi lite för beroende av den serien. Det blir ju mer och mer spännande för varje gång!




För övrigt är här nästan ingen från klassen vilket är tråkigt. Jag får försöka roa mig framför datorn så länge.

Sleten



Imorgon har jag bara en lektion; danska, då vi antagligen bara ska spela spel. Så det blir sovmorgon för mig imorgon och hem tidigt. Det behöver jag eftersom jag måste hem och plugga. Denna veckan tar kål på mig! Men på fredag blir det fest och på söndag åker jag till England. Ska bli så skönt efter allt slit. Har knappt hunnit att packa ens.
Men nu ska jag läsa och sen sova.

Godnatt

Plugg istället

Blir ingen ungdomsgrupp idag för min del. Tog fram mitt religionsarbete och vill verkligen bli färdig med det. Jag vill även börja på mitt författararbete inom litteraturvetenskap. Så från och med nu till ikväll blir det plugg och på något konstigt vis ser jag fram mot det. Antagligen för att jag vill få allt undanstökat och bara tänka på packning och England. Min motivation är på topp nu!



Öppet hus på LU

Idag var det öppet hus på Lunds universitet och det var väldigt kul men kallt och regnigt. Det var faktiskt värt att gp dit för nu vet jag vad jag kanske vill välja och vad jag inte vill välja. Jag var och lyssnade på psykologprogrammet, journalistprogrammet och juristprogrammet. Psykologprogrammet är nog inget för mig men journalist eller jurist lät spännande. Men först och främst ska jag bara läsa några kurser så att jag känner att högskola är rätt och inte bara kasta in mig i något program.

När jag kom hem var jag väldigt frusen om fötterna, det regnade ju hela dagen och jag tog såklart inget paraply med mig. Men nu är jag varm igen. Ska plugga religion fram till halv 6 för att sedan äta och åka till Ystad. Ska till ungdomsgruppen då en tjej ska berätta om volontärarbete, ska bli intressant!


Godnatt

Klarade nästan min planering för idag coh ska försöka beta av en av punkterna som är att läsa några av Victoria Benedictssons noveller. Om jag gör det skulle det kännas skönt och jag skulle känna mig mindre stressad. Så nu blir det sängen med novellerna och sedan sova för att orka med öppet hus på Lunds universitet imorgon. Ska bli väldigt kul faktiskt!


Present

Skulle också berätta att när jag kom hem berättade jag för mamma om tröjorna jag köpt. Eftersom jag snart fyller år så har mamma köpt presenter, en del av dem fick jag idag. En tröja och benvärmare. Tröjan såg nästan ut som min svarta kofta jag köpte, fast den är lila..haha. Hon blev lite rädd för att jag hade köpt samma. Men nu har jag många koftor och det gillas, för det är ett av mina favoplagg.


Stressig dag

Idag var jag i skolan och under hålan som vi hade var jag och J ute på stan. Vi var inne på HM där jag köpte en svart kofta och en lila stickad tröja. Sen gick vi till Max och köpte kaffe som vi skulle behöva för att inte somna på vår nästa lektion.

På vägen hem hörde jag att Elli fått tillbaka sina pengar från Sterling så jag skyndade mig hem för att skicka in papperna till banken jag med. Hade skickat dem till konkursförvaltaren i köpenhamn först men inte fått nåt svar.
sedan så planerade vi lite inför England på msn. 

Kände mig så uppe i varv efter allt (skolarbeten, Lunds universitet imorgon, utskrifter av alla bekräftelser till resan och för att jag ska på fest på fredag (vilket ska bli superkul!) )så jag var tvungen att gå ut lite och röra på mig. Känns mycket bättre nu! 

Så nu blir det att plugga och vid 20.30 ska jag se Blondinbella på Halal-tv, spännande!

Haha rolig bild! Passar lite in på min dag : )


Kom igen Eveliina!

Sitter och försöker sätta ihop min projektplan. Jag vet vad jag vill med mitt projektarbete men det är så svårt att utveckla det så som Roger vill. Känns som om jag ska göra värsta analysen á la Roger. Jaja jag gör på mitt sätt sen får han fan vara nöjd!
"Kom igen Eveliina bli snart färdig med din projektplan så kan du få se ett avsnitt av Gossip girl sen"
"wieeeeeeee! Jag ska bli färdig så fort jag kan!"
:D

Söndag igen

Nu sitter jag här igen och tänker på hur fort lördagen gick. Men jag hade väldigt kul igår med Lykke och Lie då vi först kollade på Madagaskar. Senare kom Åsa också lagom till "What happens in Vegas" som vi skulle börja se. Efter den blev det "Dirty dancing". Alltså filmmys med chips, dipp, choklad och mycket skratt!

Eftersom söndagar är helgens pluggdag för mig så ska jag uppdatera min projektplan och börja på mitt religionsarbete idag. Jag har fått en riktigt bra eld i baken i och med att jag tittade på Gossip girl igår, för nu vill jag bara titta vidare på den älskade serien. Men plugg först.
Idag är det fint väder, äntligen! Det betyder att jag ska ut och gå också, kanske ska göra det nu medans solen är framme. Man vet aldrig med detta väder.


Söndagsoutfit; Svarta mjukisbyxor och randigt linne

Gossip girl



Nej jag går inte ut i regnet! Istället ska jag titta på Gossip Girl och bara mysa. Älskar Gossip Girl!
Senare blir det att titta på film med Lykke och Lie, ska bli kul!

Träningsabstinens

Mitt träningskort är slut och jag har inte pengar till att köpa ett nytt! Min träningsabstinens börjar ta fart och jag kan inte träna det jag tycker är roligast; nämligen passen på Fitnesscenter. Får bita ihop och vänta tills pengarna en dag finns där.
Nåja. Idag tänkte jag träna men det får bli hemmaträning. En promenad eller så hade suttit fint men det regnar. Får se om jag tar på mig en regnjacka och går ut ändå.

Idag ska jag plugga lite också. Måste komma igång med mitt religionsarbete så att jag inte har allt över mig nästa vecka.


En höstpromenad idag kanske.

Lika som bär!

         bild

Visst är sångaren från "Sunrise avenue" och Robin Ericsson från Idol lika?! Läskigt...!

Det är bara salta ni behöver!

Oj då! Kollade på min bloggstatistik och fast att jag inte uppdaterat på några dagar är den ändå lika hög. Folk ger inte upp i första taget, skönt!
Vill säga att jag verkligen uppskattar alla som läser min blogg och alla kommentarer jag får!

Glöm inte Berit som tillagar Raw food på Youtube! Lägger ut den så att ni kan ha något att skratta åt om ni på något vis skulle vara lite uttråkade.



Jag lever!



Den här veckan har varit helt underbar men ändå inte så speciell. Det känns som om jag har skrattat hela veckan och det har verkligen varit skönt. Anledningen till alla skratt är min och Sigrids nyfunna skrattobjek; Mattant Berit och Medium Karsten Torebjer från Morgonsoffan. Har ni inte sett dem så gå in på youtube och gör det dirket!
"Let's go to nightvision!"

Vi hade även Öppet hus på skolan i tisdags som jag var på. Trodde det skulle vara drygt men det var jättekul och jag blev en biobiljett rikare. Däremot blev jag en SP-Kultur t-shirt fattigare, hade velat behålla den!

En intensiv pluggvecka har det här också varit, en av de främsta anledningarna till dåligt bloggande. Men jag är tillbaka och uppdaterar så ofta som jag brukar. Blogga är trots allt något jag tycker är kul! Det blir alltså mycket blogg och mindre plugg i helgen. Sen uppdaterar jag förstås mer nästa vecka än vad jag gjort denna. Så fortsätt hålla er uppdaterade :)

Ingen ungdomsgrupp

Hade hela dagen gått och trott att det var ungdomsgruppen idag, men det fick jag reda på att det inte var. Tur att jag inte åkte utan smsade L och D först.
Istället hann jag med att träna, ingen Step intervall idag eftersom jag är ganska mör efter styrketräningen från igår. Var ute och gick i 45 minuter istället.
Nu när jag har hela kvällen på mig ska jag plugga innan Andra avenyn börjar.

See ya!

Vill ha



En svart kofta, nya cosmo, svart kaffe och tid till gitarren hade inte varit fel nu!
Får ta och bita ihop, äta lunch och fortsätta med pluggandet innan jag drar till ungdomsgruppen vid 6.


Vakna med the voice

Idag vaknade jag med The Vocie på kanal 5. Inte bokstavligen, jag gick fram till tv och satte igång den efter att ha dragit mig i sängen. Alltid när jag sätter igång The Vocie vaknar jag och blir pigg, magiskt!
Antagligen för att de är så roliga och för att det är så bra!


The voice-gänget här med Blondinbella

Har massa läxor som jag måste göra idag så det är verkligen tur att jag är ledig. En av läxorna är att se en dansk barnfilm som jag har fått låna. Kan säga att det inte dirket är en barnfilm för den handlar om apor (tecknad) och där är en fylleapa. Dessutom är det mord med i filmen..hm.
 Fast det kanske är meningen att visa hur verkligheten egentligen är. Den heter förresten Aberne og det hemmelige våben.


Sängdags

Nu blir det sängdags och jag ska läsa "En shopaholics bekännelser" av Sophie Kinsella. Den är faktiskt bra än så länge! Jag gav upp "Stardust" som jag höll på att läsa men den var för dryg så jag började läsa denna istället. Man ska inte slösa tid på tråkiga böcker!
Jag ska även planera vad jag ska göra imorgon, som jag alltid gör på kvällen.



Natti natti

En snabb måndag

Idag har varit en bra dag och den har gått så fort. En måndag har aldrig gått så fort innan!
Pratade med Roger om mitt projektarbete och jag fick verkligen en spark i baken, nu jävlar ska det pluggas projektarbete.
På "Staden och framtiden" höll jag på att somna i slutet av lektionen så jag var tvungen att ställa mig upp för att hålla mig vaken. Men vår lärare Ingegerd förstod som hon oftast gör. Hon är verkligen snäll!
Efter skolan träffade jag på Lie och vi gick in på pressbyrån där jag köpte mig en kaffe, det behövdes!
På kvällen stack jag och tränade styrka. Det var ett riktigt bra pass men sjukt jobbigt.
Ja, så har min måndag sett ut.

 Kaffe är alltid gott!

I'm planning to plan

Tog mig ett bad precis och det var riktigt skönt. Nu känner jag mig laddad för en ny vecka!
Om en halvtimme ska jag se "Andra avenyn" men innan dess ska jag göra en planering på vad som ska göras imorgon.
Har börjat göra en planering varje dag och jag får mycket mer gjort pga det.

Min söndag

Hade tänkt träna idag eftersom det inte blev något med vårt grupparbete i religion. Men jag kom på att jag kunde träna istället 25 minuter innan träningen och det var inte lönt att sticka dit. Förra gången när jag var där 35 minuter innan var det fullt.
Istället har jag spelat gitarr, Mcflys' Too close for comfort till exempel. Den ska jag lära mig riktigt bra tänkte jag!
På tal om Mcfly så är det exakt två veckor idag till jag åker till England. Jag har offrat så mycket för denna resa så jag längtar verkligen och ska riktigt njuta när jag är där, som jag alltid gör.


Mina gitarrgudar!

Förvirrad själ

Har suttit nu några timmar och kollat efter eventuella utbildningar eller andra saker man kan göra efter gymnasiet. Vet inte riktigt vad jag vill bli men nu har jag funderat på personlig tränare, reseledare och makeup-artist. Får se om det blir nåt av dem, jag ändrar mig konstant. Kollade lite au pairannonser också och har faktiskt funderat på att prova på som aupair i USA, helst New york!
Just nu snurrar det en massa utbildningar och framtidsplaner i min hjärna, känns jobbigt. Men nu tänker jag inte mer på det. Däremot tänker jag just nu på hur sugen jag är på att festa. Är så avis på alla som är på en fest just nu!
Får ta och glömma dessa tankar för en stund , för nu ska jag sova!


Biblioteket mitt nästa hem?



Ingen uppskjutning idag inte! Känns som det är det enda jag tänker på just nu; "skjut inte upp, skjut inte upp".
Varför? Jo för att jag mår så dåligt av att skjuta upp saker hela tiden och därför har jag kommit en bit påvägen genom att ta tag i sakerna. Idag satt jag tex. med L på biblioteket i Ystad då jag hann med att göra allt jag skulle. Hade jag suttit hemma hade jag inte fått gjort något på den listan jag hade skrivit. Bevis på att jag helst inte ska sitta hemma och plugga. Får gå till biblan lite oftare.
En bok som har hjälpt mig enormt mycket med mitt uppskutarbeteende är "Gör det nu!" av Rita Emmett. Den är läsvärd om man har samma problem som jag!

The sims

Nu står jag i ett dilemma. Ska jag stanna uppe ett tag och spela The sims 2?  Jag kommer vara jättetrött imorgon men samtidigt får jag göra något roligt. Eller ska jag gå och lägga mig?
Tror jag väljer det första alternativet för jag kommer nog ändå aldrig ha tid att spela det annars.
Vem vet, kanske är jag uppe så länge att jag kan se lite av valvakan.

Träna!

Paus från läsning!
Har precis läst "Martin Bircks ungdom" av Hjalmar Söderberg som jag ska skriva om i Litteraturvetenskapen. Är dock inte färdig med boken, tänkte läsa så mycket jag hinner innan jag ska träna 19.20. Det blir Step intervall; Kondition på stepbräda med intervaller av styrka.

Skulle egentligen ha tränat igår men när jag kom hem från skolan var jag så trött så jag gick bara och åt, sedan gick jag och la mig i soffan där jag somnade till Glamour.

Idag känner jag mig piggare och jag ska verkligen bli färdig med min bok idag så att jag kan börja skriva min romananalys och vara färdig med den imorgon. Det ska gå!


En dag innan träning (just hemkommen från Turkiet)

Studenttips



http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=86255


Länken går till en sida där man kan välja mellan att antingen få poäng gratis eller köpa till sig poäng. Gratis poäng får man bland annat av att gå med i tävlingar och värva kompisar. Om man ska köpa tex. något på Ellos kan man använda GratisBio genom att man får %-poäng på hur mycket man handlar för. Där finns hur många erbjudanden som helst.
Men jag kör med gratispoängen!
Denna sida är bra då man som student inte har så mycket pengar. Genom att då samla poäng kan man få presentkort på bio och i affärer.

Ingen uppskjutning idag

Idag vaknade jag halv 11, härligt! Har en del att göra; massa läxor. Har i alla fall gjort färdigt brevet som ska skickas till Sterlings konkursförvaltare, så vi får se om det blir några pengar. Jag ska försöka att inte skjuta upp saker idag genom att göra allt med delmål och belöningar.

Tex. så ska jag läsa ut en bok idag och då läser jag kanske 20 sidor i taget. Efter de 20 sidorna får jag tex. sitta vid datorn i 5 minuter. Då går det lite lättare.
Vill gå ut och gå också men vädret är rätt så tråkigt. Kanske blir bättre sen.




Regn hos mig.

Pinsam förlorare

Inte har jag glömt bloggen idag! Bara det att jag har haft så mycket att göra, hm...
Var i skolan idag från klockan 8 till 16.20, hade hunnit göra massor på de hålorna jag hade men det gjorde jag inte. Mitt mål med skolan går bra! Hade i alla fall danska steg 3 idag och det var bara jag och N som var där. Vi spelade Trivial på danska. Kul och jag vann!
När vi satt där och spelade kom jag att tänka på när jag och Linnea var bästa vänner. Vi spelade alltid Trivial en period och vi drack alltid te. En gång hade vi en period då vi alltid spelade Monopol och då slog vi alltid vad om att den som förlorade skulle göra något pinsamt. En gång skulle förloraren hoppa på ett ben hela dagen och då gjorde vi det båda två. Tror det var för att det blev lika eller så tyckte vi det var för pinsamt att göra det själva. En annan gång fick förloraren ha en konstig frisyr under hela dagen. Det var en rolig tid när vi gick i 5:an eller 6:an.



Hade varit kul om vi såg ut så här!

Gick ju bra



Kom nyss hem från kyrkan och ljuständningen gick riktigt bra.
När vi skulle gå därifrån frågar Lie; "vilken tid ska du ta bussen imorgon?". Jag blev helt chockad av att skolan redan börjar imorgon. Men konstigt nog har jag inte en sådär stor ångest som jag brukar ha på söndagar. Kanske har jag lärt mig att se livet ur ett annat perspektiv på lovet, vem vet.

Nu blir det duschen och senare Andra avenyn. Vi syns imorgon!

Tända ljus

Snart ska jag till kyrkan med Lie då hon och jag ska hjälpa till att tända ljus. 90 ljus!! Tror de är för dem som har dött i kommunen under året.


Allahelgona

Igår var jag i Malmö med familjen för att kolla lite i affärer, checka in nya Tasy House och tända ljus vid mormors grav.
Vi gick in på Tasty House som precis har öppnat i Malmö. Där säljer de nötter, glass, kakor, godis och annat gott. Det var hur mycket folk som helst så vi köpte bara vars en glass (3 kulor för 10 kr!).  Köpte även farsdagpresent till Pappa, en kökshandduk och en grytlapp fick det bli!  De var fina; vita med svarta löv på.

Sedan körde vi in på kyrkogården för att tända ljus på mormors grav, nu var det 3 år sen hon dog.
Efter det begav vi oss hem för att äta fondue och mysa med skräckfilm. Strandvaskaren gick på tv400 igår, har sett den innan men glömt bort den så det var kul att se den igen. Svensk halvkass skräckis.


RSS 2.0