Nu då?

Spanien tog EM-guld (för er som missat det) och min favorit Fernando Torres gjorde målet som avgjorde Spaniens vinst! Det kan inte bli bättre! 
Men vad ska man nu titta på, jo det finns andra program men jag kommer sakna fotbollen, spänningen om vilket lag som går vidare och att få påpeka och heja. Fotbollsabstinensen kommer krypande. Nu får jag vänta 2 år tills VM, det är lång tid. Men som tröst ska jag se landskamperna i höst och Premier League som börjar i augusti. Har aldrig varit såhär tokig i fotboll, kanske bra att det blir en liten paus nu, hahah!

En da' på stan

Jobbade till 12 idag som jag brukar göra på fredagar. Det är riktigt nice! Efter det cyklade jag hem för att senare åka in till stan (Malmö city). Tittade runt lite på rean men hittade inget speciellt. Gick in på Kicks för att köpa någon värmespray för att skydda håret. Hittade en värmespray från Scandinavium formula som verkar bra, får väl testa och se. Gott luktar den i alla fall.
Kom hem för en liten stund sen och har preci gjort kaffe. Dricker mycket kaffe nuförtiden, eller inte jättemycket egentligen, en kopp om dagen, ibland två. Men om man jämför med innan då jag bara drack kaffe ibland så dricker jag det mer nu.

Snart ska jag hem till Sjöbo, funderar på att gå till gymmet, har nog några gånger kvar på mitt kort, bara att förnya medlemskortet. Känner att jag vill börja styrketräna igen så att jag är fit for fight när jag ska till England ;)

23 dagar!

Ännu en dag med jobb! Är dock inte lika trött idag som jag var igår, därför ska jag nog ta en promenad senare.  Ska även ringa till Veronica vilket jag ser fram mot, har inte pratat med henne i telefon på evigheter.

Idag är det 23 dagar tills vi ska åka till England, 23 dagar!! Helt sinnes, om några veckor måste man börja packa liksom. Det lär bli lika mycket packning som förra gången, fast tänker inte ta med sovsäck denhär gången. Det var jobbigt att bära på! I torsdags fick jag våra Mcflybiljetter till den 19 juli! Åh vad glad jag blev och nu slipper vi ta med Ulfs kort också.

Snart ska jag äta fläskpannkaka som pappa ska laga, mums!

Saknade!

Idag ska jag hem till Sjöbo för att tvätta och packa. Sen ska jag vara med mina sötnosar Lie och Lykke. Åhmajgaad vad jag har saknat er! Det bästa med att man inte har sett på länge är att man har en massa att prata om och har massa roligt, längesen vi skrattade tillsammans :')
Men den 10 juli är det fest (om inte innan) och då ska vi minsann förfesta med "Rider omkring" och festa järnet hela kvällen. Ps. Jag kommer aldrig dricka så mycket vin som jag gjorde på Malins fest..haha! Hoppas jag kan hålla det, det får bli en utmaning!
Snart ses vi i alla fall <3


En annan som jag saknar är Veronica! Hoppas du kan komma på fest den 10 juli hos Bättan i Sjöbo, för då bjuder jag med dig! Ringer dig nästa vecka sötnos och frågar hur det har gått på midsommar och så :) <3


Nu ska jag packa det jag ska ha med mig hem från Pappa. En massa packande hela tiden, I'm a real backpacker!


Summering av dagen; jobb och begravningsmiddag

Tänkte summera dagen lite. Var på jobbet idag då Henrik också var där för att jobba, så jag var inte ensam nu längre. Ganska trevligt och en massa skratt. Dagen gick jättefort, vilket var bra för jag längtade efter mamma och resten av familjen. Skulle nämligen träffa dem på begravningsmiddagen vi var bjudna på. Lite tråkiga förhållanden att träffas på men det var ändå trevligt. Personen som har dött är min styvgammelmormor och hon har verkligen levt ett långt liv, så det var ändå en annorlunda känsla. Var inte på begravningscermonin eftersom jag jobbade men det lär ha varit fint.

Vila i frid Edit <3

Nu ska jag lägga över Elliot minors skiva på min mp3 sen ska jag gå och lägga mig. Snart midsommar och vi ska till Öland. Längtar jättemycket; spendera tid med familjen som jag inte har gjort så mycket på sistone och festa på midsommarafton. Hoppas det är nåt kul folk på campingen ;)

Godnatt

Min mamma och jag

Idag när vi var på begravningsmiddag berättade jag för mamma att jag hade hittat en ny favoritspelare (fotboll såklart!), så sa jag att jag skulle skicka en bild på honom till hennes mail;

"Hej! Här är en bild på Fernando Torres. Visst är han söt?, en spanjor med fräknar, tihi!


 
Puss o kram"


Sen fick jag tillbaka;
"Ja gumman , han är verkligen gullig så nu har Ronaldo ingen chans längre, hhahahhhahhhahahhahh

       Stora kramar din bästa mamma"


Och så skrev jag tillbaka;

"Hahah, jodå Ronaldo är fortfarande bäst, men han ska veta att det råder konkurrens.
Stora kramar, älskar dig "


Haha, mamma och jag kan vara lite väl tokiga i fotbollsspelarna ibland. Ni skulle ha sett oss när det var VM 2006 då vi satt och dreglade över Portugal och Ronaldo.

Nu laddas det!

Weeiii..nu laddas det för Sverige - Spanienmatchen!! Tror att det blir en kämpig match och allt kan gå hur som helst. Men är Sverige i sin bästa form så kan de vinna med 2-1. Fast Spanien är i ännu bättre form så de kan vinna med många mål när David Villa sätter igång. Det gäller att Sverige har ett bra försvar men att de samtidigt tar risker.
Vi får väl se och hoppas på det bästa! Det är nu det gäller!



Portugal och Ronaldo; enjoy

Ett snyggt klipp; enjoy!



Var är alla?

Sitter här och är lite förvånad, vart håller alla hus? Nästan ingen är inloggad på msn! Har msn krashat hos alla förutom mig eller är det bara som alla tar sommarlov från datorn? Finns det någon som kan ge svar på mina frågor så är jag evigt tacksam! Får väl helt enkelt finna mig i att alla har något vettigare (eller inte) för sig. Jag får väl också vara lite vettig och gå och lägga mig.
    Sista dagen på jobbet för den här veckan imorgon, ska bli så skönt! Sen blir det hem och träffa vänner om de inte har dött där hemma. Man vet ju aldrig, väldigt tyst är det i alla fall. Hehe.

Godnattski, Polen vinner matchen btw.

sova kanske?

Kanske ska gå och lägga mig? Nej först ska jag se färdigt matchen mellan Schweiz och Turkiet. Hoppas Schweiz vinner eller att det blir lika! Det skulle göra min dag (kväll)!

Godnatt efter matchen för mig då då..

Tiden efter jobb= Guldvärd!

Nu när jag jobbar tar jag verkligen vara på tiden jag har efter jobbet. Ägnar den mest åt tvtittande då jag såklart ser på EM. Idag köpte jag mig också ett choklad och lite jordgubbar, har inte orkat äta så mycket choklad men en del av jordgubbarna ska snart ner i magen. Mums! De svenska jordgubbarna är helt perfekta nu; söta och små! Ja jag har lärt mig att de små jordgubbarna är mest smakrika. Så tänk på det när ni äter jordgubbar ;)
Tänkte titta lite på när Schweiz och Turkiet spelar, känner inte riktigt till spelarna i laget så det känns inte så lockande. Men jag vill nog lära känna dem så jag sätter mig där snart. Alltid lika kul att hitta nya favortispelare, även ett plus om de ser bra ut. Haha!

Ogräsmördaren nr 1

Idag var det min tredje dag på jobbet och jag har börjat vänja mig vid det. På måndagen tyckte jag det var pest att jobba, ville bara hem och slappa. Det var inte för att det var tråkigt utan det faktum att jag måste gå upp tidigt och vara på jobbet i 8 timmar innan jag kan gå hem och få frihet. Har mest rensat en massa ogräs vilket jag tycker börjar kännas okej, liten varning där :O
    Nu när jag jobbar ensam har jag fått en massa tid att tänka. Har bland annat tänkt på mitt projektarbete som min mentor föreslog att jag skulle tänka över på sommarlovet. Jag kom på ett projekt idag vilket är att jag skulle skriva om hur flygbolagen gör för att värna om miljön. Tänkte nämligen på SAS reklam där de säger; "Ingen annan flyger till fler destinationer än vi, inte lika ofta heller." Vilket låter helt fel när det gäller att minska på utsläpp. Kanske inte så konstigt att ingen annan flyger så ofta som dem då. Tänkte också på när vi var i Danmark och vi såg flygplan landa och lyfta på Kastrup, då de gjorde det ungefär varannan minut. Så ja kanske blir det ett projektarbete om det med lite intervjuer och så.

Helt galen fest

Igår var jag på Malin och Angelicas 18-årsfest. Kan bara säga; Helt galet! Det bjöds på sprit vilket var bra men inte lika bra för mitt minne. Efter halv elva har jag 2 timmars minnesluckor, sjukt läskigt! Men det var en trevlig fest med mycket överraskningar när man tittade på bilder från den imorse. Det blev nog lite för bra med drickat igår, men man lär sig. När vi skulle hem hade bussen tydligen kört förbi oss så Lykke ringde Niklas som fick komma och hämta oss.  Bilden talar för sig själv!

Fotbolls-EM!!!

Oh my god! Höll på att glömma!! Fotbolls EM börjar ju idag, synd att jag missar de två första matcherna. Har tippat på europatipset så jag måste ha koll, får ringa ikväll och fråga hur det har gått.

Yes äntligen börjar EM som gör att denna sommaren blir ännu bättre!


  


Lördag; städa och fest

Då var det lördag den 7 juni, vilket betyder att jag ska på Malin & Angelicas 18-årsfest! Men innan dess ska jag städa mitt rum, som ser ut som att nån precis har slutat skolan och då slängt alla skolpapper på golvet och totalt skitit i sitt rum för människan har sommarlov. Denna stil fungerar ända tills vi ska ha gäster vilket vi ska ha imorgon. Så det blir bara att städa. Med lite musik ska det nog funka bra!
    Vid fyra ska jag sedan på fest som jag sa, vilket ska bli mycket roligt. Längesen jag festade; nja Siesta förra helgen eller ska man säga  förra veckan? Fest är alltid kul! Elli och Lykke kommer också dit fast vid nio, ser framemot att träffa dem med! När det gäller klädvalet har det inte varit så svårt i vilken riktning man ska gå; det är black and white- tema så något svart och vitt ska det bli. Funderar på min svart och vita klänning, svarta leggings och svarta högklackade skor. Får väl se!

Danmark

Kunde inte skriva på bloggen igår pga bloggflytt, så jag skriver idag om vad jag gjorde igår. Igår var det som alla vet Sveriges nationaldag som inte vår familj firade (förutom att vi åt jordgubbar på kvällen), så vi åkte in till Danmark på en liten utflykt.
     Vi började med att leta efter Bordershop som skulle finnas typ 1,5 min från bron, men den hittade vi inte så vi körde in på Field's. Där kollade vi lite i affärer och där skulle vi köpa sprit. Men spriten på Bilka var inte billig så vi åkte vidare. Vi bestämde oss för att åka till Dragör, dit man brukade åka när man var liten med båt mellan Limhamn och Dragör. Där var mysigt men lite för olivat för att jag skulle vilja bo där, tror det är mest pensionärer som bor där. Men vi gick in på Superbrugsen i Dragör och där köpte jag lite vin. Cider har de ju knappt i Danmark.
    Efter det åkte vi till Amager Strandpark där vi solade och badade. Vattnet var hur härligt som helst, inte alls kallt.
Och eftersom vi inte hade handlat färdigt vår sprit, eftersom vi letade efter billigare alternativ än på de vi varit på, så åkte vi till Netto i köpenhamn där jag köpte Bacardi Breezer, för de har ju inte cider som sagt. Synd att öl inte är så jättegott,  då kunde man köpt ett flak av det. Där låg en annan Superbrugsen precis bredvid netto så vi gick in där igen. Mamma hittade ett bra vin för 30 kr så när vi skulle betala så sa han i kassan att det kostade mer. Mamma började då argumentera i mot och hon fattar ju inte danska, så jag fick översätta. Men jag fattade knappt heller men tillsut fattade jag efter att vi stått där ett tag; Vinet har pant så då kostar det 1, 50 kr mer! Snacka om pinsamt!! Alla bakom oss såg ganska sura ut..hehe!
   Så ja det var vår utflykt till Danmark.


Student

Vaknade för ungefär en timme sedan, längesen jag sov så länge. Har precis ätit frukost och sitter och lyssnar på Håkan. Om en halvtimme ska jag dra till tandläkaren, känner på mig att det är nåt fel på mina tänder. Efter Siesta kändes de inte som innan. Får väl se.
Vid 14 ska jag åka till Ystad för att se Elli ta studenten, hon måste vara världens lyckligaste!
    Det var längsen jag såg någon ta studenten, det var när min morbror tog den och då var jag bara 8 år. Nästa år när jag tar studenten står han (förmodligen) också där för att se mig gå ut. Tiden går fort!

Roliga typer

Kom hem precis efter att ha varit med Lie och Johan. Vi hade lika kul som vanligt och man får alltid lika ont i kroppen så mycket som man skrattar. Haha roliga typer det. Men vi skrattade inte bara vi tittade också på film; "Jumper" och "Hostel II". "Jumper" var ganska okej, bra skådespelare och så men filmen var ändå lite dryg ibland. "Hostel II" tittade jag inte ens på för jag blev så trött att jag somnade. Så jag tänkte att jag skulle dra hem till min egen säng, där jag ska sova nu!

Godnatt

Middagslur

Har precis sovit i 3 timmar, väl behövligt! Jag drömde till och med om mitt jobb. Emelie skulle också jobba på samma ställe som jag, men sen kom det två andra tjejer som också hade fått jobb på samma ställe. Vi brukar bara vara två stycken på det området jag jobbar. Så jag tyckte det var skitkonstigt. Sen helt plötsligt stod vi i en matbutik med några från min klass, då vi hade fått jobb där. Vi fick en massa kläder som vi skulle ha på oss när vi jobbade där. Sen blev jag väckt av telefonen.

Nej nu ska jag äta något och sen får jag se vad jag hittar på.

Sommarlov

Har precis kommit hem från avslutningen som bestod av musik i aulan och frukost med arbetslaget. Skulle egentligen till stranden efter skolan men jag orkar inte. Emelie åker ju imorgon så jag ska umgås med henne och Johan. Kommer bli trevligt och jag kommer få kramp i magen som vanligt av allt skratt.
Ska nog ut i solen och sova en stund.

Ciao!




trött men glad

Idag har jag varit världens tröttaste hela dagen. Sov nämligen bara 3 timmar inatt, eftersom jag satt och skrev på mitt historiearbete och fastnade sedan på msn. Övervägde att strunta i skolan. Vi såg Kingdom of heaven i skolan och jag kunde verkligen inte hålla ögonen öppna. Så jag sov igenom halva filmen.
Efter lunch skulle vi på medeltidsutställning, var inte så mycket att se tycker jag. Allt det har jag redan sett eftersom mina föräldrar alltid sprang på Malmö museer med mig när jag var liten.
Efter skolan gick jag in på Unos kläder för att köpa nåt till avslutningen; det blev en cerise klänning. 

image26
 
Our dream is to fly over the rainbow so high

Friluftsdag

Idag hade vi friluftsdag i Sjöbo; att cykla 4 mil! Idrottslärarna hade nog roligt när de gjorde rundan, speciellt de långa backarna. Svettigt var det i alla fall men nu har jag svalkat mig i poolen och legat och solat. Har smörjt in mig minst 3 gånger idag, ändå har jag bränt mig. Jaja får väl ta det lite lungt nu. Har nog aldrig varit såhär brun i början av juni!
Snart sommarlov! Måste bara skriva färdigt min filmanalys som jag ska lämna in ikväll. Förlåt Roger!

Ha en bra dag!

image25

RSS 2.0