Jag ska inte låta ångesten ta över

Passar på att skriva lite nu när jag ändå är inne på bloggen. Just nu håller jag på att läsa min engelska bok som ska vara färdig till imorgon, 200 sidor kvar ungefär. Hej Ångest! Har även bokat biobiljetter till "What happens in Las vegas" som jag ska se med systrarna och mamma imorgon kväll.
Idag är det  Eurovision semifinal där Perrelli är med, ska bli spännande men jag tror att hon klarar sig. Så nu får jag ta och läsa så att jag kan se det utan ångest, fast det kommer jag nog göra ändå. Skolan får inte förstöra mina nöjen. Jag ska minsann inte låta ångesten ta över mitt liv!

Ciao!


Plugg, stress och snart Siesta

På den senaste tiden har jag haft sjukt mycket att göra; alla läxor tar död på mig. Tycker att man borde ha erfarenhet av att det alltid är så här stressigt i slutet på terminen, men det är ändå alltid lika jobbigt. Ska bli så skönt på onsdag då vi åker till Siesta och man har alla inlämningar och redovisningar klart!

Så idag blir det inte mer än att plugga, vill träna också om jag hinner. Snart börjar min historialektion så jag får bege mig.
Lie, ska försöka uppdatera lite oftare när allt lagt sig <3

Lång dag

Hej!
Imorse var jag uppe vid 7, galet, men Hanna skulle tävla i Sjöbo idag och vi skulle vara där vid 9. Hon var jätteduktig idag, som alltid! Kom 2:a på 100 m fast att hon hade ont i höften. Starkt!

Idag blir det till att träna, ska ut och gå snart. Och som alltid på söndagar; en massa plugg. Läsa engelsk bok, förbereda min historiaredovisning och skriva loggbok till bilden. Vid 4 blir det ceelee-talk på msn; hotell måste letas för det vi skulle bo på lades ner. Så det blir en lång dag idag. Vill helst bli färdig med allt innan 22.00 eller ännu hellre vid 20 för då börjar "Andra avenyn".

Ha en bra dag!


Äntligen!

Äntligen äntligen äntligen! Har kopplat in vårt nya modem och internetet funkar så bra. Har aldrig fungerat så bra!

Äntligen äntligen äntligen till en sak som är mycket bättre; Mcfly har släppt ny demo! Yes nu får man höra lite smakprov från den nya skivan. Ska förmodligen se dem den 20 juli också för de har släppt biljetter och den är inte så långt från konserten som är den 19. Jag får se dem två gånger! yeeey! Då ska även Robyn  sjunga på samma tillställning, ganska kul! Hoppas Mcfly får lära sig lite svenska ;)

Nej nu måste jag packa, ska till pappa imorgon. Sen blir det och sova, börjar 8..puh.


Hur det gick!

Japp, jag sa att jag skulle utföra ett experiment. Gå och lägga mig nio och se hur många timmar jag behöver sova för att känna mig utvilad. Jag kan säga att det experimentet inte gick så bra. Tänkte gå och lägga mig, så säger mamma; "Ska vi se på film?"
Och jag kan inte motstå film, så det blev att se det istället och jag gick och la mig vid 23.30. Helt motsatt till vad jag skulle. Men nästa gång ska jag inte falla för frestelsen utan göra det jag tänkt! Förlåt till er som väntat spänt!

spännande experiment

Tänkte göra ett litet experiment; Om jag går och lägger mig nu ( kl 21) så ska jag se om jag är pigg och utvilad tll imorgon. Är nämligen trött redan nu så varför inte ta tillfälle i akt att utföra detta spännande experiment. Kanske är det 9 timmar jag ska sova hädanefter. Hehe, det här är bara som jag är, inget att göra åt :)
Prova själv, om ni är trötta redan nu, men sov inte för länge bara!

Sommar och sol

ahh, sommaren är här! Passade på att vara på stranden idag, blev mest att sola eftersom vattnet var iskallt. Men om vädert fortsätter så här i några veckor till så är nog vattnet lagom varmt sen. Nu kan man äntligen gå i klänning utan leggings vilket känns som en befrielse. Och inga läxor har jag till imorgon heller men har dock prov på onsdag. Det får jag ta itu med imorgon! Idag ska jag bara njuta av ledigheten och solen!



Blogg.se i ett nötskal

Känner mig lite ledsen och har dåligt samvete fast jag inte har gjort något. Någon har skrivit en taskig kommentar i en blogg jag brukar läsa och tydligen står det att det är från mig (mitt ipnr). Faktum är att jag inte känner den här personen särskilt bra och skulle därför aldrig få för mig att skriva det som någon dum jävel har skrivit. Därför måste det ha blivit något fel och jag lägger skulden på blogg.se då jag inte vet vem jag annars ska lägga skulden på. That's it! Blogg.se i ett nötskal, som ger en felaktig bild av vem man egentligen är.

"Nu ska jag sova, eller vänta lite!"

"Nä nu ska jag gå och lägga mig, nej jag väntar i 5 minuter. Nu går jag och sover, vänta ska bara kolla den här sidan också."  Sådana här tankar föregår ofta i mitt huvud innan jag ska gå och lägga mig. Därför går jag aldrig och lägger mig när jag borde utan oftast blir det en timme senare. Störigt!

Men nu ska jag faktiskt gå och lägga mig och jag ljuger inte, har ont i huvudet så jag borde om jag ska orka med nationella provet i matte B.
Godnatt!

Today

Sitter och väntar på Elli, hon äter :) Vi ska beställa hostel till den natten vi bor själva i London innan de andra kommer. Längtar en massa nu för det kommer allt närmare;  2, 5 månad kvar ungefär. usch låter ju länge, men tiden går ganska fort, hoppas den går ännu fortare när jag jobbar!

Nu ska jag träna, kände att det var ett tag sen nu...

Yesterday

Rensade garderoben igår och när jag rensat ut det som jag inte vill ha och så jag inte använder, så fick jag mig en lite rolig syn. Jag kollade bland mina toppar och linnen och allt där var antingen gult eller vitt..haha. Jag har ju lite andra färger med men inte som var tvättat just då. Känns i alla fall skönt att ha rensat bort och lagt undan vinterkläderna. Usch!

Igår var jag även hos Johan med Lie, vi tittade på två filmer; en tråkig film som heter "Lars and his girl" (tror det var nåt sånt) som handlar om en man som blir tillsammans med en docka. Sen såg vi en skräckfilm som heter "One missed call", den var mycket bättre och faktiskt lite läskig, men bara lite. Efter det tittade vi på tv..
Vi hade i alla fall skoj och skrattade en hel del...hehe.

Försent för edelweiss

Sitter och lyssnar på den underbara låten Försent för edelweiss samtidigt som jag testar mina fake-wayfarers från Glitter. Ska lägga upp en bild på dem. Mamma sa att hon hade ett par äkta Rayban wayfarers, vill hitta dem! Hon sa att pappa också kanske har ett par, hoppas :) Hade varit kul att ha äkta!



Snart ska jag iväg till Johan med Lie, vi ska se på film o så..

Saving aimee

Satte mig precis på msn och gissa vem som var inne? kanske inte så lätt! SAVING AIMEE! Jag tänkte att jag skulle prova skriva till dem och se om de svarade och efter att jag skrivit; "Hi there" så fick jag ett svar; "Hey".
Det gjorde verkligen mig glad idag! Det var Tim som satt på msn och vi pratad om när de ska spela i sommar och först sa han att deras turné var mellan 8 juni och 12 juli. Då blev jag lite ledsen för vi är inte där förrän den 16 (17) juli. Men sen skrev han att de skulle ha en spelning nära Wales den 25 juli. Vill massa massa dit!!!

Måste prata med de andra tjejerna om den spelningen! Ceelee-talk soon?

1 maj

Ingen demonstration för min del, är inte så politiskt insatt. Däremot blir det lite plugg och senare blir det att slappa. Läsa min Elletidning som jag köpte igår och göra sånt som jag annars inte brukar ha tid till. Riktigt skönt att vara ledig nu!
Jag kan inte riktigt fatta att det är maj! Bara lite me än en månad till sommarlovet! wiie!

Valborg

Firade valborg med Lykke och Lie igår. Vi var hemma hos mig och chillade, blev inget supande, ganska skönt faktiskt. Åt kyckling, pastasallad och vitlöksbröd. Sen såg vi "Sex and the city" och efter det "dirty dancing". Efter det satt vi och snackade till ungefär halv 5 då vi gick och la oss. Vi hade en mysig valborg, och slapp vara ute i det kalla. Tack för en lyckad kväll tjejer!

image22

RSS 2.0