jävla acer

Det har inte blivit så många inlägg nu för min bärbara dator har gått i sönder en del. Ska in på NetonNet på torsdag och se om jag kan få lagat den på garantin. Annars blir det väl att köpa en ny, och det vill jag inte! Får hoppas på det bästa! Det är en Acer jag har och det blir aldrig acer igen kan jag säga! En HP blir i så fall nästa!
Nog om datorer!

Ikväll ska jag kolla på handboll med Lykke innan vi beger oss till Lie där vi ska ha myskväll med dem andra tjejerna. Ska bli väldigt kul! Ska försöka hinna plugga innan dess.

Ha en bra dag!


jag blir så glad när jag ser cupcakes, dem är så fina!

spotless

Nu städar jag mitt rum vilket behövs! Ska rensa ut lite också, så det blir lite mer space här. Livet blir så mycket enklare när man har det städat, right? Detta städar jag till;
Various Artists – Dance Nation Vol. 2

Kom att tänka på en bok jag läste av Mia Törnblom där hon berättar om sitt liv som knarkare. När hon gick på amfetamin kunde hon vakna nästa dag av att det var skinande rent i lägenheten. Då hade hon alltså städat hög hela natten. Lite så känner jag mig, fast utan amfetamin förstås!




I'm standing strong, nothing can hurt me...!

rastlös

idag känner jag mig så sjukt rastlös, vill ut och träffa folk. Göra vad som helst! Ska i alla fall ha min första föreläsning imorgon, det ser jag fram emot. Och snart ska jag ta hand om lilla william en stund. Man får hitta på lite allt möjligt när man är rastlös. Helst av allt skulle jag velat att det var vår och varmt ute, så man kunde köpa fika och sätta sig vid havet. Det hade varit mysigt!
Ikväll kommer den tredje Johan Falk-filmen på tv, den ska jag se!

breeze

Var på avskedsfest hos Ditte igår eftersom hon snart ger sig iväg till Tyskland. Det var mycket trevligt att träffa tjejerna från gamla klassen och catcha upp lite. Dock fick jag och jessika myror i benen och blev riktigt danssugna, så vi fick ett ryck och drog till malmö och nattklubben "Breeze". Det var första gången jag var där och det var rätt nice. Vi dansade ända till kl 4 på morgonen, sen gick vi till malmö högskola där man kunde komma in med multikort. Skönt att slippa sitta ute! Tog tåget hem vid 7 och sen tog jag bussen hem. Har sedan sovit tills nu, skönt att få lite sömn i alla fall! Helt klart den bästa utekvällen på länge! Jag kommer leva länge på denna kvällen och sväva på lite moln, hihi.

Student of Lund

Jisses! Jag är inte van vid denna stressen. Har precis kommit in på Lunds universitet på två psykologikurser och det känns verkligen jättekul! Nu är det en massa som måste fixas; inskrivning på nation, böcker, bibliotekskort mm. Har i alla fall beställt hem alla böcker jag behöver nu förutom en. Det känns som det är massa saker jag har glömt som är viktigt, men det lär jag komma på sen. Nu behöver jag en kaffepaus. Sen ska jag plugga lite rättspsykologi, yey!

första skoldagen

Godmorgon!

Idag är det min första dag på högskolan. Är inte så nervös än men kommer säkert bli. Tycker ändå det ska bli rätt spännande! Dock har jag inte riktigt klart för mig vad jag kommer läsa än eftersom jag är reserv till några kurser i lund. Jag ska dit på torsdag och se om där är några platser kvar.

Så snart ska jag ge mig iväg till introduktionen och efter det tänkte jag skaffa mitt månadskort till bussen samt byta ett par hörlurar (varför har jag alltid sån otur med dem!!?) på Teknikmagasinet. Om inte något annat dyker upp förstås!

Ha en fin dag!

The City - kur

Ligger förkyld i min säng och tittar på "The City" på mtv.com. Riktigt bra sida när man vill se bra serier och inte vill ladda ner. Jag kommer nog ligga här antingen tills jag tröttnar eller tills den andra "Johan Falk" -filmen börjar. Vill verkligen inte sitta med en snorig näsa på föreläsningarna sen när skolan börjar. Så det gäller att vila järnet nu fram tills på tisdag. Okej, imorgon blir det mer shopping än vila när mamma och jag ska till nova. men det piggar säkert upp!
Ha en bra dag!

Snabba cash

Mamma bokade resan idag till Bahia Feliz på Gran canaria, åh så skönt! Nu vet man att man verkligen ska dit. Det blir dessutom i hela 10 dagar. Nu ska jag sluta skryta! haha


Var och såg "Snabba cash" idag på bio och den var riktigt bra. Spännande rakt igenom och bra skådespelare. Hur kan man inte bli kär i Joel Kinnaman efter att ha sett den?! Ska defenitivt beställa hem boken lagom till resan så att man har något att läsa. Ska bli kul att jämföra med filmen.


Heidi

Heidi Montag från "The hills" har släppt ett album på Spotify! Visste inte ens att hon kunde sjunga...

Fina Danny

Danny Jones från mitt favoritband Mcfly ska vara med i tv-programmet "Popstar to operastar" i England. Synd att man inte kan se det men förhoppnings finns det ute på youtube sen. Det ska bli kul att höra hur bra han är på opera, men det tror jag han klarar rätt bra för han är grym!
Danny Jones

away to the sun

Nu är det klubbat och ganska klart att jag, mamma och William åker till Kanarieöarna i början av februari. Vi har inte beställt någon resa än utan gör det i sista minuten, därav namnet sistaminuten-resa, för vi vill ju ha det så billigt som möjligt. Det kommer bli riktigt skönt att åka från Sverige en vecka för att samla lite krafter och få lite bränna också. Har längtat till det länge nu under vinter!

armband

I lördags var jag i Marieholm med familjen och hälsade på några vänner till oss. Jag, mamma och vår vän Camilla åkte på en loppistur. Hittade ett mycket fint armband som bara kostade en tia.
Figurerna är upp och ner nu men det ser ut som någon indisk gud.

Lathet på hög nivå

Åh vad jag har varit slö idag. Men det har varit ganska skönt, har bara latat mig framför datorn och min tidning cosmopolitan som jag fick i brevlådan idag. Ska bli rätt så skönt att få rutiner och börja skolan. Nu är det ju bara 1 vecka kvar, sick! Vid sju ska jag på avslappning/yoga och det ska bli riktigt skönt. Känner att jag behöver det!

Mini-spa

Idag var jag på Björkviksbadet i Höör med familjen. De har byggt om det till ett äventyrsbad med vattenrutschkanor, bubbelpool, ångbastu mm. Det var inte så stort men riktigt skönt! Älskar känslan efter man har varit och badat. Man är sådär lagom seg och avslappnad och håret luktar klor. Den känslan är underbar! Det har varit en riktigt trevlig helg får jag säga!

Garden collection

Har precis suttit och tittat på H&M Garden collection som kommer ut 25 mars och jag kommer definitivt sitta på deras hemsida den dagen och försöka klicka hem nåt fint! Här är några av mina favoriter!

Uppe med tuppen

Man kan väl säga att jag vaknade med buller och bång i morse. Jag och mamma hade suttit och tittat på film ("Flickvänner från förr" med Matthew Mcconaughey) igår ända fram till två på natten. Hade förväntat mig en skön sovmorgon men de ringde från jobbet och behövde mig direkt på morgonen. Så det var bara att ta sig upp och försöka vakna. Som tur var det bara till elva jag jobbade. Dessutom är det ju röd dag så det var faktiskt värt det.

Filmen var förresten helt okej, inte mer än så. Den var rolig för stunden men ingen man ser igen. Så om ni inte ser den missar ni inget, förutom en snygg Matthew Mcconaughey, hehe.

Red carpet

Vi hade röda mattan på nyår!

up close and personal

Så kallade "vänner" som får en att må dåligt kan dra åt helvete!! Jag kokar av ilska, men nu ska jag försöka att inte bry mig mer så att jag kan somna. Jobb väntar imorgon, skönt! Lite "Grey's anatomy" ska väl kunna få mig på bättre humör. Är förresten på säsong 2 nu!

Ibland förstår jag inte vad människor har i sitt huvud...

RSS 2.0