Jullängtan

Kom nyss hem från Tyringe som ligger lite längre upp i Skåne. Där ligger ett lågpriscenter med massa billiga saker. Var där med mamma, Ida och William. Jag fick en riktig julkänsla när vi gick bland julgrejerna så jag var tvungen att köpa lite julpapper, snören och lack. Haha.


Solen är här!

Vet inte hur längesen det var solen sken, men idag skiner den äntligen! Idag är jag glad och jag har inte så mycket träningsvärk som jag trodde. Gick på dubbelpass igår med aerobic och muskelpass. Känner mig mer pigg!
Idag ska mamma och jag handla mat och ingredienser till min cheescake som vi ska ha på lördag. Då är det ju halloween!


En solig höstbild från vår trädgård. Tycker det är mysigt med skogen som är bakom och den har så fina färger såhär års.

Everybody knows Kenza

Jag: vill du se det klippet med tjejen som tog vaccin och bara kunde gå normalt baklänges men inte framlänges?

Hanna (syster): Ja, men var är den?

Jag: Gå in på Kenzas sida!

Hanna: Hur stavar man Kenza?

Mamma skriker: Med Z!

Jag: Mamma, hur visste du det?!

Mamma: Jag är inte helt ute, jag har faktiskt också läst Kenza.

Jag: Öhh! Jaha..


Västergötland


Randigt linne, ljusblå skjorta och jeans är dagens outfit.

Om några timmar åker jag upp till Västergötland med familjen. Har sagt till alla att det är Värmland vi ska till vilket det inte var, haha. Så nu vet ni det rätta! Just nu sitter jag och chillar framför datorn och funderar på att se en film, så som 17 again med Zac Efron. Måste se om den är en flipp eller flopp...

Ha en festlig helg! <3


Mycket bättre!

Innan var jag inne på poängsamlarsidan pointshop.se men märkte att gratisbio.se är mycket bättre! På gratisbio.se behöver man bara samla 200 poäng minst för att få presentkort på de vanligaste klädaffärerna . Tycker själv det är roligt att delta i tävlingar och klicka på lite allt möjligt för att få poäng, som du sedan kan byta ut mot gratis presentkort, tidningsprenumerationer och biobiljetter. Det är ganska smidigt och enketlt och är man effektiv samlar man snabbt poäng till ett presentkort.


Är ni intresserade är det bara att klicka på bannern nedanför:


Förresten...



Köpte Marabou Premium Figs & Almond förra helgen. En nyhet med smak av fikon och mandel. Jag gillar fikon men tyckte inte det smakade riktigt fikon utan mer honung. Men gillar man honung så är den helt okej.

Jump

Nytt från Flo Rida och Nelly Furtado!


Is that you Lindsay?

Lindsay Lohan Adores American Art

Är det bara jag som tycker att Lindsay Lohan har börjat se ut som en gammal tant, med rynkor? Hon får nog börja ta hand om sig lite mer, hon är ju faktiskt bara 23 år!

Flygdrömmar

Sitter och tittar på dokumentärserien "Stockholm-Arlanda". Det är rätt typ av program för mig för jag har alltid haft flygplatsdrömmar. Alltså att jobba på  en flygplats. Helst ville jag jobba som flygvärdinna när jag var liten men det går tyvärr inte eftersom jag är för kort. Efter att ha sett lite av programmet så tror jag det skulle vara kul att jobba som trafikassistent, de som checkar in passagerarna. Jag har ju mina röntgensjuksköterskedrömmar också, så det blir att se vilket det blir.


Grattis Bella

Isabella Löwengrip fyller 19 år idag! Grattis till henne!

Hon är en av mina förebilder och det är jag stolt över. När man läser hennes blogg får man en kraft och hopp om att kämpa för sina drömmar. Hennes blogg är nog en av det bästa sakerna som har hänt mig. Hennes inlägg gör mig glad och ger mig mer självförtroende! Ingen annan har en så bra blogg som hon, that's it!


Bild lånad från blondinbella.se


pumping up the energy

Jag har varit uppe sedan klockan 9 men det är inte förrän nu jag vaknar på riktigt. Ska nämligen träna om en timme vilket ska bli superkul! Har inte tränat på en hel vecka, så det känns att det är på tiden. Måste bara få upp energin ordentligt, så nu blir det lite sportdryck.

Nattuggla

Nattuggla som jag har blivit sitter jag fortfarande uppe (klockan är 01.35). Har nyss skickat in en jobbansökan, så här blir det lite gjort. Jag tar tillfällen till att göra viktiga saker när jag har ro och tycker det är kul. Som på natten, haha. Det är mitt sätt att få saker gjort. Nackdelen är att jag blir så trött på dagarna och så vill man inte ha det. Dessutom är jag så sjukt kaffesugen nu. Tror det sitter i från gymnasietiden då jag drack kaffe på nätterna innan ett prov eller en inläming. usch det var inga roliga tider då, men kaffe nu hade i alla fall suttit fint. Men då kan jag verkligen inte somna så det får bli om några timmar när jag gått upp imorgon.

                          

Riktiga ugglor är så läskiga, men tecknade ugglor är ett av det sötaste som finns!

Daddy weekend

Har varit hos pappa i helgen vilket var mycket trevligt. Igår var vi och gick vid Västra hamnen och efter det hyrde vi film. Det blev "De vuxna", som Björn Gustafsson spelar en biroll i. Filmen är dessutom fransk/svensk men mest fransk faktiskt. Det blev också "Slumdog millionarie" som var hur bra som helst! Den var dessutom ganska hemsk och man fick lite ont i hjärtat och magen när man såg den. Den tredje vi hyrde var "The uninvited" som är en skräckfilm skapad av dem som gjort "The ring". Den var inte så jätteläskig men hade en ganska bra handling.

Idag var vi hos våra kusiner för att fira kusin Sara solm fyllde 15 år. Trevligt med bullar och kladdkaka!

Yes!

Idag är jag så stolt över mig själv! Var och körde och det gick ganska bra, det går framåt i alla fall! Efter det satt jag och försökte få godkänt på minst ett av övingsproven, och jag fick godkänt på två stycken!! Det trodde jag aldrig. Så nu återstår bara två prov kvar och till sist repetition av alla fyra proven. Har firat med lite godis som var över från igår, haha.

Snart ska jag se "Mammas pojkar", det ska bli spännande nu när mammorna flyttar in, hah.


teori, teori och teori

Åh det är så skönt att få pausa vid datorn! För mig är det paus och frihet att bara få kolla igenom bloggar och facebook. Annars har dagen mest bestått av allt som har med körkort att göra och kören. Så nu är jag helt slut! Ska köra imorgon också så måste förbereda mig lite eftersom det fungerar lite som en uppkörning, jag får alltså själv bestämma var jag ska parkera och var jag ska vända. Så nu ska jag titta färdig på "Fråga Olle" (haha, ja jag tittar på det!!) sen blir det lite teorirepetition och sen slocknar jag. Är riktigt trött nu!


Idag är en sån dag då godis är ett måste!

Dagar man minns



I mörka hösttider värmer det att tänka tillbaka på solen och värmen.

ny header

som ni kanske ser så har jag ändrat headern. Men det är inte färdigt än, måste flytta mitt namn på bilden (eller från bilden) och justera lite andra grejer. bara så ni vet!

eve is sneaky



Kolla vilken fin bild Emily gjorde på mig! Lite snuskig också, haha!

du om någon borde förstå att man inte gör såhär mot mig


Shoes and earrings

Såhär ser stövlarna jag köpte ut!


Örhängen köpta på H&M

saturday with my girls

Igår var en helt underbar dag som började med en shoppingtur i Lund med emily. Hittade ett par höstskor på Bianco och tre par örhängen på H&M! Efter sörplande på iste på Wayne's coffe och en lång pratstund på bokhandeln (man fick bibliotekskänsla där), så gick vi mot stationen där jag skulle ta tåget till Malmö. När jag kom till Malmö hade jag missat tåget till Ystad eftersom mitt tåg var försenat. Men som tur dröjde det inte allt för länge innan nästa gick.

Äntligen var jag i Ystad där jag skulle äta med tjejerna i min gamla klass på "Regementets pizzeria". Jag trodde förstås att det låg på regementet och gick ända dit, tills jag ringde sigrid och hon berättade att det låg bredvid Donna Gina, haha. Så det var bara att traska dit och som tur hade de inte fått sin mat innan jag kom. Kvällen var riktigt trevlig och vi hyrde en film, köpte godis och tittade på fotboll.

mot lund

Uppe med tuppen! Eller nja..snarare med en sengångare! Kändes liite segt att man skulle gå upp vid halv nio så sköt fram tiden lite, hehe. Men får snart gå och duscha för jag ska nämligen träffa Emily vid halv tolv för en shoppingrunda. Vi ska främst kolla på skor eftersom vi båda behöver nya höst/vinter skor.

Happy saturday!


Jag och Emily när vi fastnade på mingelbild på 'Bar a bar'

Bredvid sängen just nu

Har läst ut Ego woman för ett tag sedan och kan verkligen rekommendera den! Den är lika ärlig och härlig (haha) som Ego girl!

Just nu har jag fastnat i en bok av Anna Godbersen som heter The Luxe eller Deluxe som den heter på svenska (läser den svenska versionen). Den är lite som Gossip girl fast den uspelar sig under 1899, också på Manhattan.
Så nu ska jag gå och läsa den, godnatt!


Fint omslag!


Flickan som lekte med elden

Som sagt var mamma och jag på bio här i Sjöbo då vi fick gratisbiljetter från banken till filmen "Flickan som lekte med elden". Det var ett litet minievent då vi bjöds på varsin påse popcorn och läsk. Haha, vi som hade laddat upp med en massa! Först hade de lite information om pensionssparande, då jag satte dövörat till. Och sen började äntligen filmen. Den var riktigt spännande! Måste säga att den var ett strå vassare än "Män som hatar kvinnor". Så om ni har sett den första filmen kommer ni att älskar denna också.

Nej nu börjar det bli sängdags! Ska träffa Emily i lund för en shoppingtur imorgon och sedan ska jag till Ystad och ha pizza/filmkväll!

Ha en mysig helg!


Äntligen fredag!!

Har riktigt funnit mig i fredagskänslan nu! Var på körskolan innan idag och gjorde några övningsprov, men fick inte godkänt, var några poäng ifrån vilket var riktigt störigt! Men nu skiter jag i det och tar nya tag nästa vecka. Jag ska kicka igång min fredagskväll med ett träningspass (aerobic) som Sofie ska hålla i. Tycker hennes pass är riktigt roliga och hon har utvecklats mycket sen hon började som instruktör.

Efter träningen ska jag duscha och äta snabbt för sen ska mamma och jag på bio och se "Flickan som lekte med elden". Vi har laddat upp med massa snacks och choklad, hihi!

Ha en härlig fredag!!

seriöst

Jag håller med Blondinbella (det händer inte ofta...tsss). Men seriöst är prinsessan Madeleine en av de snyggaste jag har sett!



Heartache

Sitter och lyssnar på mitt favoritband Mcfly och kom att tänka på min dröm jag hade häromnatten. Drömde att vi var på deras konsert och att de kom ut och pratade med oss innan (kommer tyvärr inte ihåg vem förutom jag som var med, men förmodligen mina mcfly-mates). Konstigt nog pratade Danny (som var den enda i bandet vi pratade med) svenska, och han hade lärt sig det på jättekort tid. MEN det sorgliga med denna drömmen var att jag saknade mcfly, england, konserterna, ALLT när jag vaknade! Det gör ont i hjärtat när jag tänker på det, usch, jag vill dit nu och förverkliga min dröm ännu en gång!

Nästa gång vill jag vinna 50 000 istället för 50 kr på triss!


gratis är gott

Fick en gratis trisslott på svenskaspel.se från tradera.com! Och vet ni vad?! Jag vann 50 kr! Fick 50 kr helt gratis, tjoho! Det lönar sig oftast att vara medlem i vissa saker.


vuxenvälling

Jag är en kaffeälskare! Eller ska jag kanske säga, en latteälskare. Men det är ganska dyrt att köpa på det på café varje dag. Därför gör jag min egen variant:

Du behöver:

1,5 dl mjölk
1 dl nybryggt starkt kaffe
En stor mugg/glas

Brygg kaffet, värm mjölken och häll båda ingredienserna i en stor mugg. Superenkelt och minst lika gott som på café!


Jag hade kommit till himmelen när jag beställde en caffe latte på ett café i Italien!



Prickigt



Det är hett med prickiga strumbyxor! Nästa gång jag köper strumbyxor blir det prickiga!

some important stuff

Idag har jag varit duktig och gjort två viktiga uppgifter! Var hos Lykke då vi sökte in till högskolan tillsammans. Det blev kurserna Rättspykologi och Psykologi:hälsa och välbefinnande som första val eftersom man kan komplettera dem. Sedan valde jag Från dagböckerna till myspace och mänskliga rättigheter som reserver.
Sen har jag även skrivit ett CV och ett personligt brev som jag ska ha med mig till arbetsförmedlingen imorgon då jag ska ha handledarmöte.

Jag är stolt över mig själv!


Hey Monday

Hej! Idag är det måndag och det dagen då allvaret börjar. För min del blir det arbetsförmedling då jag ska dit och komplettera betyg och intyg. Förhoppningsvis tar det inte så lång tid eftersom jag behöver plugga på körkortsteorin. Ikväll ska jag även träna aerobic tänkte jag. Blev ingen träning igår eftersom jag kände mig lite krasslig men idag är det inte så farligt. Städning står också på schemat, har inte så mycket att städa eftersom jag städade skrivbordet igår (det är alltid värst på mitt rum).

Kom att tänka på en sak innan som jag tyckte var lite kul. William kryper runt lite överallt och man blir alltid lika glad när man hittar han leende i något hörn, ungefär som en liten katt. Haha. Det var mest jämförelsen jag skrattade åt.

Ha en toppendag!


Stormmys

Det är fortfarande storm ute så idag ska jag kolla på senaste avsnittet av Gossip girl och läsa Carolina Gynnings bok Ego Woman. Jag ska även hinna med träning kl 16!

Ha en mysig stormdag!


Jag var glad när den här efterlängtade boken fanns i min brevlåda i fredags!


Gondolen

Igår var jag på Resturang "Gondolen" i Sjöbo med Lykke, Lie, Hanna och Nathalie. Det var en trevlig kväll och vi belv väldigt mätta! Jag åt fläskfilé och den var väldigt god. Stormen började igår så vi skiljdes åt efter att vi ätit, mest pga att vi skulle komma hem.


Skor

Var som sagt i Ystad idag där jag skulle kolla skor, men jag hittade inga! Har däremot spanat in ett par på "Din sko" som jag blev kär i. Kanske kan mamma hjälpa till lite med betalningen, de kostar nämligen 700 kr.


Incident


Har varit i Ystad hela dagen med mamma, vi var på Ö&B och lite i stan.
En liten pinsam incident hände på Ö&B idag; När jag kommer ut från affären så känner jag att min väska är öppen och jag hittar inte min plånbok. Jag blir helt säker på att jag glömt den i affären eller att någon har stulit den. Så jag springer in snabbt som tusan, letar där jag tror att jag kan ha lagt den och kontaktar personalen. De är jättesnälla och hjälper mig genom att kolla övervakningskamerorna (ifall någon har stulit den) och plötsligt blir jag uppkallad från kassan, "Eveliina Marin kom till kassan", så jag går dit och vet att mamma har ropat upp mig. Trodde hon ropade upp mig för att hon inte orkade vänta eller nåt, men hon hade hittat min plånbok i min väska som jag lämnade kvar i bilen. Tänk vad man tar förgivet saker ibland, haha! Glad blev jag men jag skämdes lite också att det blev en så stor sak av det. Men jag är riktigt glad för att den fanns där den skulle, var rädd att jag skulle vara utan pengar nu ett tag, puh!



RSS 2.0