Torsdag

Jag vet inte riktigt vart denna veckan har tagit vägen och jag vet deffenitivt inte vart mitt bloggande tagit vägen. Finns väl en del som slukar upp tiden antar jag. Det har firats födelsedagar. Det har varit skola och träning.

Idag blir det att plugga lite, vi har ju tenta om 2 veckor. Min första dessutom! Ikväll ska jag till Mejeriet med Lykke och Lie och se Daniel Gilbert. Kanonkul!
William fyllde 1 år i tisdags på samma dag som Ulf. De här fina skorna fick han av mig!

Las Palmas


Effektiv

Jäklar vilken fart det har varit på mig idag! Vaknade halv 11 jättepigg, studsade upp! haha. Sen har jag hunnit städa hela mitt rum, damma och dammsuga. Har också tvättat en maskin och tagit disken. Snart ska jag börja göra mig redo för fest. Det blir en födelsedagsfest i lund med utgång. Kul!

Ha en fin dag!

Hemma

Tänkte bara säga att jag är hemma från Las Palmas! Har inte hunnit blogga eftersom det har varit fullt upp sen jag kom hem med skolan och annat. Ett bildregn kommer! Där var i alla fall hur varmt och skönt som helst. Vi hade runt 25-30 grader varje dag! Helt underbart var det! Och brun är jag..hihi.
Nu ska jag se New Moon med syrran. Tror jag kommer somna under tiden för nu är jag sjukt trött. Man kan ju inte säga nej till att umgås med sin syster, för vi hinner inte ses så mycket om dagarna.
Godnatt hattifnatt!

Summer

Denna låten får mig att tänka på sommaren och party!
Älskar dragspels(?)soundet!

Lost then found

Min dator fungerar igen! Det enda som behövdes var en systemåterställning, yeey!!
Nu har jag nästan packat färdigt och nästan städat klart mitt rum. Känns riktigt skönt och luftigt! Hehe. Ikväll blir det taco- och godismys med Let's dance och hyrfilm. Vi måste passa på att umgås hela familjen för sen inatt åker jag, mamma och william till Las Palmas. Vi ses igen den 16 februari!

Ta hand om er!! <3


Såhär ser jag ut idag. Ignorera min obäddade säng!



hemma

Skulle egentligen ha åkt till skolan för att ha två föreläsningar idag men det blev inte så. Det var mer lockande att stanna kvar i min varma säng. Fick en släng av dåligt samvete men slog snabbt bort den tanken. Vi pratar ändå bara om det som redan står i boken, så det gjorde inte så mycket. Har istället lagt mitt krut på att packa inför Gran canaria som vi åker till på lördag. Kan inte fatta att jag ska bort från all snö i tio härliga dagar!
Nu ska jag fortsätta packa! om två timmar är det kör, äntligen!

RSS 2.0