Träningsvärk

Har träningsvärk sen igår! Haha lite kul att man vet precis från vilket steg i aerobickombinationen som träningsvärken beror på. Får se om träningsvärken släpper till ikväll för jag vill träna idag också! Aerobic är så kul för det känns mer som dans och jag älskar att dansa! Man glömmer liksom bort att man tränar.

Det händer inte så mycket annat roligt i mitt liv just nu, ams.se är nästa stopp!

Ha en bra dag!

Sunday surprize

Om ca 1 timme ska jag gå på ett träningspass som heter "Sunday surprize". Det är ett pass som aldrig är samma varje gång, som en överraskning, därav namnet. Ska bli riktigt kul att träna!

Får se vad jag hittar på sen, om jag ska vara effektiv och skriva CV eller om jag bara ska slappa. Det sista lockar mest, haha!

Ha en fortsatt bra dag!


It's mine!



Yes, idag blev den här min! En sony ericsson F305! Den är ganska lik den jag hade innan men inte lika kantig. Det är främst en spelmobil vilket jag egentligen inte krävde eftersom jag aldrig spelar. Men det var den enda vettiga mobilen de hade på Net on net och jag behövde en mobil snabbt. Förutom den efterlängtade mediaspelaren (som är mitt krav på en mobil!) så var där till min överraskning även FM-radio! Där finns även The sims 2, men det blev jag inte så imponerad av. Är inte alls som på det riktiga spelet! Här får du bara vara en gubbe som går runt i huset och äter, sover och tittar på tv. Inte så kul!

Lugn lördag

Var på bio med pappa och syrran på "Entré" och såg "Min stora feta grekiska semester". Det var en härlig feel good-film där man förutser det mesta, precis lagom en lugn lördagskväll. Efteråt gick vi till kinarestaurangen "Shanghai" som ligger på värnhem. Tycker det är en av de bästa kinarestaurangerna jag har varit på.
Det har varit skönt med en lugn helg och jag ser framemot träningen imorgon! Jag och Lykke har nämligen köpt träningskort på fitnesscenter så nu är det regelbunden träning för hela slanten.


Milano

Vi besökte en av världens största modestäder; Milano! När vi kom dit ville Ulf (som den fotbollsfantast han är) se Milans hemmaarena, så vi tittade på den först. Efter en massa klödd att hitta in i centrum och efter att nästan blivit krossad av en spårvagn (jo det är sant! Vi hann backa iväg i tid) så kom vi in till det glassiga Milano. Katedralen där var helt underbar och visst var det flott med alla märkesbutiker så som Prada och Louis Vuitton. Men i allmänt var Milano riktigt ytligt! Och man hade lite för höga förväntningar, så vi blev besvikna. Men nu har vi alla fall sett den och den är inte så speciell som man kan tro, kanske för dem som har pengar.


Fotbollsarenan




Italiens största modeskpare


jävla spårvagn!


Katedral








Så här töntiga såg poliserna ut, haha!




Caorle

Staden i Italien som vi bodde i heter Caorle och ligger 60 km från Venedig. Den är ungefär lika stor som Ystad men med myyycket mer affärer! Vårt lägenhetshotell låg precis vid en småbåtshamn (den var i en kanal) och ungefär 500 m från havet.





Caorles stadsmärke


Ida på stranden (vågorna var inte så låga som på bilden emellanåt, sista dagen var det röd flagga på stranden, men kul var det att bada då!)


Österrike

Här kommer jag till min andra del av reseberättelsen om Italien. Den handlar om Österrike! Jag hade föreställt mig att det var fint där men det var ännu finare när man väl var där. Så fint med de gröntäckta alperna med några enstaka snöglaciärer och alla små österrikiska hus.




Fina målningar på nästan alla hus


Det ser ut som ett sagoslott, jag dog!


Så jag var tvungen att fotas med det.


Vi tittade lite i Innsbruck som ligger i Österrike. Fint när staden är omringad av alperna.




Ego Woman

Har precis bokat Carolina Gynnings nya bok Ego Woman på Cdon.com och nu längtar jag rejält tills den kommer! Fast får vänta ett litet tag eftersom releasedatumet inte är förrän 28 september. Hennes förra självbiografi Ego girl var riktigt bra och jag älskar sättet som Carolina berättar på!


Syskonfoto

Snart ska jag iväg och fotograferas med mina tre syskon, ett riktigt syskonfoto ska det bli. Nu när vi fått nykomlingen William så är det viktigt att dokumentera hela syskonskaran! Efter det ska jag förhoppningsvis hinna med kören, längtar dit varje gång!

Såhär ser jag ut idag:


Resan dit

Tänkte påbörja min reseberättelse om Italien med att berätta om resan dit.
Vi körde bil genom Danmark, tog båten över till Tyskland och körde vidare till Augsburg som ligger vid München. I Augsburg övernattade vi på ett hotell för att kunna köra pigga igen dagen efter. Dagen efter körde vi vidare in i Österrike och till sist in i Italien. Temperaturerna ändrades mycket i varje land och i Österrike var det bara 10 grader! brrr! Som tur var det runt 25-30 grader när vi kom in i Italien. Italienare och österrikare gillar att ta betalt för att man kör på deras vägar så man betalar alltså vägskatt i dessa länder på vissa stationer som finns där.



Familjen på båten


Hanna sov mest




William och Fabler


Jag och Ida

Hemma

Igår kom jag hem från Italien och det har varit en väldigt äventyrlig och underbar resa! Tänkte inte berätta så mycket mer om det nu utan berätta lite om varje sak vi gjorde sen när jag har laddat in bilderna. Fick bla. uppleva Milano och Venedig, men mer om det senare, som sagt!

Idag mådde jag inte alls bra, eller jo i början av dagen men inte senare. Fick ett migränanfall igen (har fått 2 på kort tid, vilket är ovanligt) men tänkte att det skulle gå över om jag fick lite frisk luft. Så jag hängde med mamma till ett loppis utanför Sjöbo och till Netto. Men som tur följde jag inte med in på Netto för jag började må allt sämre och jag mådde även illa. Jag satt kvar i bilen och började känna mig ännu sämre. Så jag tog bilnyckeln låste bilen snabbt och sprang mot buskarna som stod i närheten, (jag hann dock bara till gräsmatan) och där stod jag och spydde. Hatar att spy och jag gör det inte allt för ofta som tur! Sen gick jag tillbaka till bilen som om ingenting hade hänt och jag brydde mig inte ett skit om någon såg mig. Och Nej, jag är inte gravid! Finns ingen chans!

Det var det mest spännande under min dag! Imorgon ska jag till arbetsförmedlingen och skriva in mig, och imorgon börjar ansökningen till hösgskolan, Wiiee!

Ciao från mig

Inatt åker jag till Italien med familjen och det ska bli hur skönt som helst. Vi ska köra ner och kör alltså genom Tyskland, där vi övernattar en natt, och Österrike. Så nu packar jag det sista, städar mitt rum och laddar mobilen full med ny musik. Det är alltid viktigt för mig att rummet är städat innan jag åker för det är inte kul att komma hem till ett stökigt rum.

Det känns lite sorgligt att inte få uppdatera bloggen på två veckor, (för det är ungefär så länge vi är borta) men när jag kommer hem finns det mycket att skriva, så håll ut!

Ha det bäst!


Nästan färdigpackad!


På den långa bilresan lär jag inte vara sysslolös i alla fall.

medans ni väntar på uppdatering...

Denna låten gillar jag starkt just nu! Det är en låt från det danska bandet Dúné. I början är den väldigt lugn men sedan övergår den i ett snabbt tempo och blir kraftfull, love it!



Detta bandet upptäckte jag på Siesta och de var grymma live! Vill se dem igen!

RSS 2.0