Jobb? Check!

Jobbade några timmar i morse och det känns bra att ha tjänat lite pengar, och Ob på det är inte fel alls! Dessutom tycker jag jobbet inom hemtjänsten är så kul för att alla är så trevliga och man gör saker som gör att tiden går fort. Nu har jag bara legat och slappat framför tv:n och kommer nog göra en bra stund till. Senare blir det packning och tvätt. Snart åker jag till Italien, yeeey! (inte förrän på torsdag)


Träning med hantlar

Var precis ute på en powerwalk med hantlar! Det är riktigt skönt att gå med hantlar eftersom det känns mer effektivare och man tränar armar och rygg på samma gång. Jag går med ett par som väger 2kg.
Nu blir det att äta något och sen blir det faktiskt läggdags.

Godnatt


Shop for your soul

Efter jag varit hos frisören med Lie cyklade jag till "Unos kläder" som hade halva priset på alla kläder i butiken. Blev ett par mörkblåa trekvartsbyxor från Vero Moda och ett bar turkosa ballerina från Pieces. Betalade bara 180 kr för både skorna och byxorna.

 


Turkos är en av mina favoritfärger!

Emelie got a haircut

Idag var jag med Lie hos frisören för att hon skulle klippa sig. Hon var riktigt modig och klippte sig i page vilket hon passar väldigt bra i! Hon blev sååå snygg min lilla ängel!

Jag passade på att fota lite, så här kommer några av bilderna!


Så himla långt!


Riktigt snyggt!

No party

Himlen är rosa! Vad fint!

Egentligen skulle jag till Ystad ikväll på utflyttningsfest men det blev inställt pga regnet (vi skulle vara på stranden) så det blir en hemmakväll istället. Hade från början ställt in mig på att vara hemma och mysa så det gör inget att det inte blev av. Men visst blev man lite snopen när man väl ställt in sig på att åka dit. Imorgon blir det i alla fall party, eller rättare sagt 20-årsfest i Malmö.

 
Då blir det sotade ögon imorgon istället!

Loppisrunda

Idag var mamma och jag på ännu en loppisrunda. Vi besökte ett stort loppis vid Hammenhög och ett vid Borrby. Mamma hittade mycket som vanligt. Hon köper saker som hon sedan målar om och på så sätt skapar hon en personlig stil i vårt hem. Det blir mycket fint! Jag hittade också något fint, en rosa lykta som jag ska ha på mitt rum. Fick också mina bilder som jag har framkallat så nu har jag satt in dem i silvriga ramar som jag bara ska sätta upp.




Den fåtöljen hade varit perfekt på mitt rum! Lite stor bara....och dyr!


Gissa om jag blev rädd!


Min lykta!

Du kanske hatar mig men jag älskar alltid dig

Kom hem från Malmö för en stund sen, blev ännu en kväll på malmöfestivalen med NRJ in the park. Bra musik och schysta artister och inte minst Arash! Vi festade och sjöng på Malmös gator och det är nog det mest underbaraste man kan göra; sjunga mitt i stan utan att skämmas alls. Ni måste testa!

Jag var även hos frisören idag och färgade min utväxt och satte i lite fler ljusa slingor samt klippte topparna. Känns fräsht nu! Nu börjar jag känna mig trött så ska städa undan lite kläder innan jag går och lägger mig. Imorgon väntar en ny dag bestående av passning av William och Arbetsförmedlingen.

Godnatt


Bild från förra gången vi var på festivalen; jag, Nathalie och Hanna


Söndag

Även i söndags var det Malmöfestival och fest, för då träffade vi min faster som bor i England och hennes pojkvän Gary. Först gick vi till Lilla torg och satte oss på en uteservering. Efter det gick vi till en engelsk pub som ligger vid centralen och heter "The Bishops arms". Det var jättemysigt där och jag smakade på engelsk öl som Gary tipsade om. Ja den var mycket godare än svensk öl faktiskt. När vi varit där tog vi en taxi till Bara där min tredje faster väntade. Där blev det god mat och fest hela kvällen.


The Bishop arms


Tarja and Gary


Arja och Tarja


Fest i Bara, alla bär faster Kirsi

Lördag

I lördags var vi först och såg på när min kusins pojkvän uppträdde i en talangjakt. Efter det gick vi till en uteservering på Möllevångstorget för att senare gå vidare till en Kinarestaurang i närheten där vi åt. Hanna och jag tog sedan bussen in till city där vi mötte upp våra kompisar. Jag mötte Emily, Lie, Hanna och Nathalie på Stortorget. Efter en runda på Mcdonalds (där de skulle köpa mat) gick vi tillbaka till Stortorget där vi tillbringade mestadels av kvällen. Det var en mycket trevlig kväll då vi såg Miss Li, Veronica Maggio och Timbuktu på scenen.



 


Fredag

I fredags var jag på första festivaldagen i malmö med mamma och resten av familjen. Festivalen hade inte riktigt kommit igång än men det var kul att se när folk förberede sig inför kräftskivan som var på Stortorget. Min syster Hanna och jag passade på att shoppa lite och det blev present till pappa som just har fyllt år. Fyra fina muggar med mönster på blev det! Senare lämnade mamma av oss hos pappa där vi spenderade resten av helgen. På kvällen åkte vi för att hämta faster Arja som hälsade på i Malmö.




Hanna och Ida


Ystad

Idag var jag på en Ystad-trip med familjen. Vi gick lite i stan, kikade in i små fina butiker och den stora "Ohlssons basar" samt handlade lite mat. Jag köpte ett te med smak av rabarber, jordgubb och passionsfrukt, verkar jättegott! Passar bra på kvällarna när man tittar på film eller som jag ska göra ikväll; skriva en jobbansökan. Jag fick äran att köra hem från Ystad fastän mamma inte gillar att sitta med, idag var det första gången hon gjorde det och det gick bra!


Min helg

Jösses! Jag har inte bloggat på fyra dagar! Hur kan man glömma bort sin blogg på det sättet?!

Såhär har i alla fall min helg varit;

Fredag:
Jag, Lie, Sigrid, Emily och Emmie tog bilen till Göteborg för att gå på Liseberg. Vi hade det underbart kul och varmt! Karusellerna där är verkligen riktigt roliga! Dessutom åt vi glass på Ben&Jerry's, såg 3D animal vision i deras biosalong, åkte i utkikstornet och spelade på choklad som vi aldrig vann. Ja vi gjorde det mesta som hör till Liseberg. Bilder från Liseberg kommer senare!

Lördag:
På dagen gick jag och mamma till "Källans loppis" för att se om där var något intressant. Mamma hittade en del som vanligt, jag tittade mest och gick och bar på min lillebror William. Senare på kvällen åt jag tacos med Lykke och Lie hemma hos mig, sedan förfestade vi lite innan vi cyklade till Patriks inflyttningsfest.

Söndag:
Efter att ha lämnat min syster Hanna i Blentarp åkte mamma, jag och William till Sövde för att sola och bada. Jag tog mig ett dopp och det var riktigt skönt!


Jag och William


Sövdesjön


Sol

Stranden

Sitter hos Sigrid nu och chillar efter en dag på stranden. Det var verkligen kul att träffa henne igen eftersom vi inte träffats sen studenten. Havet var ju inte heller ett helt fel ställe att umgås på, årets första havsdopp, yeah! Snart ska vi ner och köpa sushi och sedan sätta oss i en park och äta. Mysigt!




I got to work work

Idag vaknade jag av världens högsta åskknall, som jag hoppade till! Jag kom i alla fall upp och det var skönt eftersom jag annars hade kunnat sova hela dagen. Men nej, idag ska det sökas jobb! Tänkte göra lite ansökningar genom nätet som mamma tipsade mig om. Sen är det bara se om någon nappar och om inte är det bara att fortsätta kämpa.

Ha en fin dag!

Bowling

Idag fyller min yngsta syster 11 år och det ska firas med bowling i Höör och senare grillning hemma. Ska bli kul! Jag hoppas på ett dopp någonstans idag också. Ska tjata lite på mamma om vi kan stanna till vid Ringsjön, hehe! Det är ju riktigt varmt ute. Nej, dags för duschen så jag får av min pepsi ur håret.

Kul fest

Festen hos Emmie igår var riktigt trevlig med mycket roligt och trevligt folk. En Emmie som blev ikastad i poolen, sprit- och pepsikrig samt matkrig gjorde ju inte det hela tråkigare! Hihi! Mitt rosévin var inte jättegott så det köper jag inte fler gånger, finskt skit! På tal om finsk, så träffade jag på en tjej som var halvfinsk, vi finnar finner alltid varandra. Som sagt, en mycket rolig fest!




Sandra och EmilY


Anna och Lie


Jag och Emmie

(Dessvärre tänkte jag bara på att ta foto i början av festen, vi var fler men det blev bara på oss. heh)


RSS 2.0