Flyttar

Kära läsare!
Nu har jag flyttat min blogg till bubbleroom.se och därmed slutar jag blogga i denhär bloggen. Följ mig gärna i min nya blogg! http://marin.bubbleroom.se/

Inställt


Men hallå! Satt precis och klickade hem en biljett till Markus Krunegård som skulle spela imorgon. Efter att jag köpt biljetten fick jag ett mejl om att det är inställt pga sjukdom! Kunde dem inte sagt det innan jag köpte biljetten! aahh blir så irriterad! Som tur är går det att få pengarna tillbaka. Tråkigt dock att det inte blir av.

Energi i massor

Fick en sån enorm energi för en stund sen och tog tag i lite ansökningar jag ska göra till ett par KY-utbildningar. Har en hel lista med grejer som måste göras och jag hade kunnat ta tag i varenda en (nästan...) nu känner jag. Men tidigt som jag börjar imorgon måste jag gå och lägga mig nu. Får hoppas att energin håller i sig imorgon också. Brukar ni också få såna här energikickar? Eller har ni jämn energi under hela dagen?



Godnatt!

Back

Världens sämsta uppdatering, men ibland blir det så. Man känner att inspirationen tryter lite mellanåt. Livet på högskolan flyter på och nu har jag lagom till våren kommit in i en löpningsperiod. Härligt när man väl kommer igång! Nu ska vi äta sen blir det en sväng till Ikea. Alltid lika spännande!
Ha en solig kväll!

RSS 2.0