Teleservice in my heart

VI HAR INTERNEEEEEEEEEET! OH YEES!

japp

Idag mår man lite som man förtjänar efter partyt igår hos Åsa. Det var en mycket trevlig kväll med roligt folk. Det skulle bli lite efterfest hos mig men jag somnade i min säng. Har stört mig som in i idag att jag däckade och inte hörde mina sms. Men men, nu finns det inget att göra åt saken. Tillbaka hem till det andra huset nu och passa William.

Ha det bra!

Jobba jobba jobba

Lite uppdatering innan jag ska lägga mig. Idag åkte min familj till Öland, vilket betyder att jag har hela huset för mig själv. Det var ganska skönt att ha egentid nu ikväll men det blev lite långtråkigt efter ett tag. Men jag ska inte vara uppe länge till för jag ska jobba imorgon redan 7.30 till 14.00. Sen blir det helg!

Mitt jobb är förresten ganska okej. Jag jobbar inom hemtjänsten då jag får följa med till människor som behöver hjälp med att tex. klä på sig, få mat och allt annat nödvändigt. Det är kul när dem är trevliga mot en och vissa är rikitigt gulliga. Sen finns det alltid några otrevliga, men det är sånt man får ta.

Nu ska jag fortsätta lite till vid datorn, sen blir det att cykla hem och duscha och chilla innan läggdags. Imorgon blir det att midsommarfesta hos Hanna i skurup efter jobbet, gött!

En söndagkväll

Imorgon börjar min första dag på mitt nya jobb. Jag ska jobba på ett servicehem här i Sjöbo i tre veckor med förhoppning om förlängning. Sitter nu i mitt gamla hus och uppdaterar mig med allt jag missat, eller det mesta i alla fall. Vi har ju fortfarande inget internet i vårt nya hus så får komma hit med jämna mellanrum.

Snart ska jag köra hem och ladda inför jobbet imorgon, sen blir det lite film och så innan läggdags!

Student 2009

För vi har tagit studenteeen, fy fan vad vi är bra!!!

Studenten var helt underbar även om vädret var piss. Men det kunde ändå inte bli bättre, allting var perfekt!
Det började såklart med champagnefrukost hos Carro, sen skulle vi fotograferas innan vi skulle ha avslutning i aulan. Efter det var det studentlunch innan utsparken!! Sen åkte vi flak fast utan musik för att ljudanläggningen hade gått sönder, men vad gjorde det? ABSOLUT ingenting, för vi skrek så bra ändå! Efter åket blev det fest hemma med mat och hela baletten. Förfest senare hos mig då Johan och Lie kom innan vi blev skjutsade till Öja. På Öja var det också riktigt kul! Jag kan leva länge på denna dagen, för jag hade så jävla kul hela tiden.








Vad är väl en bal på slottet?

Jag lever, det gör jag! Det är så att vi precis har flyttat in helt i vårt nya hus, men det jobbiga är att vi inte har vårt internet där än. Så det har inte blivit något datasittande nu.

Igår var det studentsupé i skolan och det var riktigt roligt! God mat, underhållning och dans. Synd bara att det inte var så många från klassen som stannade kvar och dansade och våra lärare! Hade varit en rolig syn =)

Innan idag var vi hos Lykke och fotade henne, filip, wille, åsa, tobbe och emma för dem skulle på balen. De var sååå fiiina!
Om ca 10 minuter ska jag och Lie till Emmie på lite grillfest med andra roliga tjejer, vi kommer ha superkul tror jag! Vad är en bal på slottet? Om inte alldeles....underbar! No time for depression, fest ikväll =D

Såhär fin var Lykke idag!


Haha

Detta var riktigt roligt! Lade upp bilden längst under på facebook som är på mig, Lykke och Lie. Sen är det någon som kommenterar och länkar till de här två översta bilderna. Ser man likheterna? hahahah



Tillbaka till verkligheten

Siesta! var fint!

Har inte haft så mycket tid att blogga och nu har jag ännu mindre tid. Har två mindre inlämningsuppgifter och en stor kvar som jag måste göra klart idag! Ska bli skönt att få de sista uppgifterna skrivna så att man kan slappna av sen.

Fick två mindre bra betyg idag om man jämför med mitt MVG igår. Fick G i engelska och G i mitt projektarbete. Sjukt störigt! Men jag har världens bästa vänner, speciellt Lie som hade skrivit så fint om mig i sitt projektarbete då hon hade gjort en bok om sina närmaste. Det lyfte jättemycket!

När något går lite sämre försöker jag fokusera på bra saker och det hjälper.


Siesta 2009! Jag är blond för dem som inte har sett det =)

RSS 2.0