Valborg

Nu sitter jag i skolan och har precis skrivit färdigt två arbeten som jag har skickat in. Dem har varit försenade länge nu så det känns riktigt skönt att ha tagit tag i dem. Så nu är jag glad och nöjd med tillvaron igen, hehe. Snart ska jag gå och äta lunch i matsalen; kycklinggryta och ris är det, kan vara rätt så gott!

Ikväll blir det att åka till Ystad med Lykke då vi ska vara hos Jimmy och grilla. Lite fest blir det och sen ska vi titta på majbål i hamnen. Det är något jag inte har gjort på evigheter, sen jag var 10 år tror jag! Nu är det verkligen på tiden!


Bild i repris! (Sitter i skolan så har inte så mycket att välja på)
På Valborg välkomnar man våren har jag för mig, så en vårbild passar utmärkt!

Sommar

Underbart väder ute och riktigt varmt! Var precis ute och gick en halvtimme och jag är riktigt svettig nu, haha.






Äntligen träning

Dags för träning! Ska bli så jäkla kul! En av de bästa känslorna är när man längtar till träningen och det gör jag nu. Mysigt väder är det också, hade inte tackat nej till att sitta i hamnen i Ystad och äta glass nu. Men nu är det träning som gäller, hej på er!


Bloggberoende

Nej, jag är inte bara beroende av att själv blogga. Jag är beroende av andras bloggar också. Kan sitta i flera timmar och bara läsa vad andra har för sig och vad andra känner och tycker. Sitter t.o.m och läser samtidigt som jag gör andra saker, som att borsta tänderna. Jag brukar även riskera att komma försent till bussen så som nu. Måste pallra mig iväg innan bloggarna tar tag i mig. Men visst är det en rolig hobby? Det tycker jag!

Ha en fin dag!

Silly day

Vaknade riktigt trött idag fast att jag sov som jag skulle, men efter en dusch var jag pigg igen. Hade tänkt plugga nu på förmiddagen men jag städade istället så att jag är förberedd till att plugga när jag kommer hem. Ska som vanligt ha gittarlektion idag. Senare blir det som sagt att plugga och träning. Tråkigt och vardagligt inlägg, men har inte något mer att säga direkt. Solen kan väl åtminstone komma fram!


Högt tryck

Vad rörigt allt är! Nu tar jag tag i mitt liv och gör en lista på allt som ska göras denna veckan. Massa som händer och en massa som måste köpas. Det är både konfirmation, dop, valborg och en massa plugg. Oj vilken vecka, får ont i magen bara jag tänker på det!

pust!


Bröllopsmässa



Snart ska jag gå till kyrkan där jag ska sjunga med kören på en bröllopsmässa. Vi ska sjunga en massa kärlekssånger och det kommer lite brudpar och annat folk som ska lyssna. Det kommer bli lika kul som alltid när jag sjunger med kören! Vi ska vara somrigt klädda så det blev min rosa/lila tunika och svarta leggings.

När jag kommer hem blir det att plugga till ett prov, samt skriva en redovisning och en uppsats. Men det tänker vi inte på nu!

Ha en fin dag!

födelsedagsfest

I går vaknade jag bakis, men det var ingen nöd för några timmar senare skulle jag till Ystad för att fira Linda och Hanna. Blev en nykter kväll och det var det inget fel på. Vi hade verkligen jätteroligt! Eftersom att det var "Manly men" -tema så var jag utklädd till polis. Inte så mycket dock; hade en ljusblå skjorta och handbojor. Det bjöds på mat och annat gott. Senare stack vi till Donna Gina där jag träffade Lie, Emily, Hanna R och några andra. Även Wille kom på oväntat besök.

Efter Donna Gina gick vi till Bar á bar, där det dansades lite men mest blev det att sitta ner. Var ganska trött och sliten. Därefter blev det Max innan Lies mamma kom och hämtade oss vid 3.


50 dagarsfest

I fredags firade vi dagen då det var 50 dagar till studenten. Det började med förfest hos Annika och senare åkte vi till Ystad där vi shottade på Donna Gina och sedan dansade på Bar á bar. En mycket trevlig och crazy kväll som slutade på Max, som alltid!

Kvällens konstigaste; Att jag beställde en "Black russian" som ingen tyckte om.
Kvällens löpning; Efter att vi missade bussen på hållplatsen vi först skulle på,  sprang vi till busstationen istället. För mig och oss andra fanns bara en väg; rakt fram! Så det blev att hoppa över en massa, trilla ner i ett hål med ledningar och bli hjälpt upp, samt kuta till bussen som stod och väntade. Mycket roligt men skitigt, hah!


Metro station

Kände att min blogg började bli lite deppig så nu lägger jag in en bra låt istället! Ännu en Metro station-låt =)


away from the sun

'Cause now again I've found myself
So far down, away from the sun
That shines into the darkest place
I'm so far down, away from the sun again
Away from the sun again


Kanske inte riktigt så, men jag pallar fan inte mer! Skolan knäcker mig och jag bara sover. Snälla låt det bli fredag! Men först ska en uppsats vara skriven...

Känner mig taggad

Nu gäller det att skriva färdigt en uppsats på engelska och skriva en redovisning om två författare som ska framföras imorgon. Jag känner mig ganska taggad till att bli klar med dessa uppgifter, ska bara äta nåt sen kör vi! Just nu känns det som att jag kommer bli färdig med det rätt fort om jag är effektiv. Ska försöka så att jag kan ägna mig åt annat sen så som Gossip girl och The Hills, wieee.

Imorgon är det 50dagarsfest och party, längtaaar!

Inte idag

Orkar inte mer nu. Skjuter upp mitt plugg ännu en dag, ska istället packa idrottskassen och sen läsa. Börjar klockan 8 imorgon så får gå och lägga mig i tid idag, vilket jag inte gjort dem andra dagarna. Men imorgon måste jag vara utvilad om jag ska orka plugga. Så godnatt mina vänner =)

Mina inköp


En topp med leopardmönster i turkos 50 kr, handbojor 50 kr och en ljusblå skjorta 98 kr.
Köpten även en sak för 60 kr på H&M som jag inte kan avslöja nu.

Toppen, skjortan och saken för 60 kr blev 107 kr!! Det var 10% rabatt på H&M plus att jag hade en bonuscheck på 50 kr som de råkade dra två gånger, hihi.

Idag tar jag tag i det

Sitter i min säng med en kopp kaffe vilket behövs nu när jag ska börja plugga. Har en massa att göra och jag har som vanligt skjutit upp allt till slutet av skolveckan. Men ikväll ska jag ta tag i två av uppgifterna jag har.

Idag hade jag en lektion i skolan, det börjar bli en vana nu då vi inte har många av lektionerna pga eget arbete. Efter skolan följde Sigrid med mig då jag skulle handla kläder och grejer till lördag då jag ska på maskerad med "manliga män" -tema. Tänkte vara polis så jag köpte en ljusblå skjorta och handbojor i leksaksaffären. Det kommer bli kul!
Köpte även en topp som jag förmodligen ska ha på fredag då det är 50-dagarsfest.

Tänkte lägga in bilder på det jag köpte, men måste först ladda kameran så det kommer upp senare!

Dags att plugga!

En toppendag



Idag har verkligen varit en toppendag! Började min dag med att åka till skolan vid 1 och på bussen blir jag uppringd angående ett sommarjobb jag sökt och blir kallad till intervju. Efter gitarrlektionen som var min enda lektion idag, mötte jag upp Linda då vi gick och åt på Max.

Senare gick vi till ungdomsgruppen som började med Taizémässa (gudstjänst, fast kortare och mysigare) ,då vi satt inlindade i en filt eftersom det alltid är kallt i klostret. Det var mysigt och kändes skönt att bara vara där för ett tag och glömma det man vill. På ungdomsgruppen dansade vi afrikansk dans och det var superroligt!

När jag kom hem möttes jag av två kuvert varav det ena innehöll mitt Visakort och det andra en bonuscheck på 50 kr från H&M. Det var verkligen en bra dag idag!

Sluta locka mig!

En sak som är sjukt jobbigt när man läser bloggar är att många skriver om att dem är sugna på det och det. Läste precis Blondinbellas blogg där hon skrev att hon var sugen på choklad! Riktigt jobbigt eftersom jag inte har tänkt på det och nu blev jag själv sugen på det! Gaaah, vad ska man göra?! Får försöka glömma bort det på något sätt. Måste plugga, men det gör det ju inte bättre eftersom man gärna tänker på andra saker än just plugg. "The Hills" hade botat mitt sug tror jag. Men då kommer jag inte kunna slita mig och plugget blir lidande.

Dagens i-landsproblem eller??

 
Bilden gör ju inte det bättre heller, hahah!

Glassa i solen

Var iväg och körde innan vilket gick mycket bra. Idag körde vi på landsväg och på fredag ska jag få köra till Ystad. Det går framåt det här! Har precis städat mitt rum för idag ska vi ha husvisning. Men innan dess ska jag sätta mig i solen och läsa. Det blir inget plugg förrän senare ikväll, man får passa på att glassa runt när man är ledig! That's my style now!

Ha en bra dag!


Midsommar -08 på Öland


Beroende?

Mitt i mitt The hills-maraton stängs mtv.com ner! Nu när jag ville se, störigt! Vad ska jag göra nu? Läsa kanske...
Men åhh, jag som vill se!

Fan!

Myssöndag!

Idag har det varit mys från morgon till kväll! Har bara drivit runt hemma och tittat på "The Hills". Skulle tränat idag men när jag kom utanför dörren stod inte min cykel där. Den stod uppe på busstationen, så istället för träning blev det powerwalk upp till stationen men det är ju också träning.


Myskläder på heeela dagen!

Lördag med familjen

Igår spenderade jag min dag med familjen. Eftersom att jag sov över hos Sigrid och mina föräldrar hade vägarna förbi Ystad så hämtade dem upp mig. Medans vi väntade på min låtsaspappa Ulf som var och pratade jobb, körde vi till Statoil och käkade sallad till lunch. Deras nya sallader är riktigt goda! Ulf har precis blivit varslad men det verkar ordna sig med jobb ändå då han har fått lite andra erbjudanden. Det känns skönt!

Senare på eftermiddagen åkte vi till mina bonus-farföräldrar (alltså Ulfs föräldrar) i Östra Grevie och åt middag. Det blev lammstek, efterrätter och annat gott. Min bonusfarmor kom ihåg att jag gillade lamm men det kom inte jag ihåg. Jag åt det i alla fall och det var ganska gott. Tar lite tid innan man lär sig gilla det. Däremot älskar min yngsta syster Ida lamm och gjorde det sen första början hon smakade det. Ni skulle sett henne när vi åt buffé och det fanns lamm. Hon åt nästan inget annat!


I lördags var jag ganska trött efter fredagens partaj.
Jag har på mig en vit skjorta och jeansleggings.

friday night

I fredags var jag som sagt i Ystad då vi först förfestade hos Sigrid i hennes nya lägenhet. Det var mycket trevligt med roliga människor. Senare gick vi till Bar á bar där det inte var så mycket folk. Senare kom det lite mer men mindre än vad det brukar vara. Men vad gjorde det, vi dansade, minglade och hade roligt ändå. Har aldrig pratat med så många människor på Bar á bar som jag gjorde denna gången. Dock var de flesta människorna över 20 år så vi var några av de yngsta. Lite bilder kommer här;

   
   

Vad gjorde jag i helgen? En ledtråd...

En ledtråd till vad jag gjorde i fredags...


kan det vara en mingelbild från Bar á bar? Ja det kan det! (jag till vänster och Emily till höger)


Härlig söndag

Vaknade vid 11 då det blev en rejäl frukost med havregrynsgröt, macka med äggröra, fetaost och keso och en vitaminshake. Mycket gott! Tänkte berätta om min helg lite senare då det kommer bilder och så. Nu ska jag städa färdigt mitt rum (vi har visning imorgon igen!) och sen ska jag slappa med The Hills. Senare blir det träning och det ska bli riktigt skönt. Har slarvat med maten alldeles för mycket denna veckan så nu blir det bättre tag.


Jag älskar verkligen The Hills!


Kvällens låt


Ystad ikväll

Freeedag! Äntligen! Ikväll blir det utgång i Ystad med tjejerna vilket ska bli mycket trevligt! Förfest hos Sigrid innan vi drar till Bar á Bar. Idag blir det ingen Donna Gina eftersom de renoverar, tråkigt men det blir nog trevligt ändå. Man får hoppas  på att där är mycket folk ute ikväll, har faktiskt ingen aning. Kanske ses vi där?

Sitter och äter mitt äckliga choklad som jag stoppade ner i godispåsen igår. Ni vet sånt där choklad som  typ är 1% kakao och resten nån äcklig massa och socker. Men jag blev sugen och sitter och äter det ändå. Tänkte krydda till den här fredagen med att se "The Hills" innan jag hoppar in i duschen och sådär.

Ta hand om er ikväll!


Lund it was

Efter en vanlig skoldag kryddade jag till vardagen med att åka in till Lund och träffa Veronica som är nere från Jämtland. Vi tittade lite i affärer och jag provade två klänningar till studenten på MQ, men köpte ingen. Vill titta i andra affärer först, annars kommer jag bara ångra mig om jag redan har köpt en och hittar en finare. Sedan blev vi jättehungriga så vi gick till Mcdonalds och åt vars en Big Mac. Känner att mina vanor har gått rent åt helvete denna veckan, det får bli bättre tag nästa vecka. Köpte nämligen godis också innan vi tog bussen hem.

Nu sitter jag här och måste snart börja plugga på mina 1000 glosor, jaa över 100 är det i alla fall. Men jag har ju mitt godis!

trött - inte trött - trött

Efter en lång, lagom intensiv och trevlig dag var jag redan trött vid 20-tiden. Men jag höll mig vaken; pluggade glosor, tvättade, åt glass och såg "The hills", innan jag tyckte det var läggdags vid 22.30. När jag väl borstat tänderna, stängt av datorn och lagt mig i sängen så går tankarna i ett och jag kan naturligtvis inte somna. Så då satte jag igång datorn igen och nu sitter jag här. Tror ni inte att jag är jättetrött nu bara för det? Jo det är jag...

Godnatt =)

Mitt kåseri

Som jag sa så tänkte jag publicera mitt kåseri som jag skrev till Svenska C;

Vem ska man hälsa på?

  

"HEEEJ!", skrek jag när hon stod utanför baren Kings head . Hon bara stod och tittade på mig konstigt, väldigt konstigt. Vi gick i samma kurs och hon hade lagt till mig som vän på Facebook bara några dagar innan jag hälsade på henne. Men jag fick inte ens ett "hej" tillbaka. Jag kanske inte var helt nykter den där kvällen men jag tyckte ändå det var konstigt att hon inte svarade mig. Om hon nu lagt till mig som vän så hälsar man väl. För det är väl det vänner gör?


Det är ganska svårt med det där, vem man ska hälsa på och inte hälsa på. Vart går gränsen för hur bra man ska känna varandra innan man kan hälsa? I en storstad hälsar man inte gärna om man inte känner varandra. Medans man i en liten håla, som t.ex. Sjöbo, hälsar på allt och alla bara för att man tror sig känna alla om man så bara har träffats en gång eller hört något smaskigt skvaller om personen. För så kan det vara med kändisar också. Man vet så mycket om deras liv så att man tror sig känna människan personligen. Skulle man då träffa honom eller henne så skulle man givetvis hälsa automatiskt.


Händelsen utanför Kings head var inte den enda pinsamma situationen jag varit i när det gäller att hälsa. En annan händelse hände faktiskt senast idag. Jag cyklade till träningen och på vägen dit ser jag en tjej och hennes mamma gå lite längre fram. Då jag tror att det är min gamla lärare och hennes dotter hälsar jag på mamman och ser då att det var helt fel person. Men hon hälsade tillbaka utan att vi ens hade setts förut. Hon såg också ganska förvånad ut. Dock hände något riktigt konstigt när jag cyklade hem från träningen. Då ser jag min gamla lärare och hennes dotter cykla framför mig. Men dem ser mig inte och vi hinner inte hälsa. Ganska komiskt om jag får säga det själv!


Sen kan det vara på andra hållet. Glömmer man hälsa på någon som har sett en gå förbi så kan det också misstolkas. Då är det ju bättre att hälsa en gång för mycket än för lite. Så mitt "HEEEJ!" utanför Kings head var nog trots allt inte förgäves. Hade jag inte hälsat hade hon kanske påpekat det senare.


Vatten och kåseri

Sitter just nu och häller i mig vatten. Tiden har kommit då det är varmt och så fort man glömmer dricka vatten så får man ont i huvudet. Det är också oftast på våren och sommaren som jag har ont i huvudet pga vätskebrist. Men jag får försöka skärpa mig och dricka mycket. Ändå har jag blivit bättre på det på senare tid.

Samtidigt som jag dricker vatten sitter jag och skriver på mitt kåseri som ska vara inlämnat imorgon. Det är riktigt kul och jag har en massa inspiration. Skriver om vart gränsen går på vilka personer man ska hälsa på och inte. Dvs vem man kan hälsa på utan att det blir pinsamt. Lite svårt att förklara men jag kan publicera kåseriet på bloggen när jag är färdig.


En fin tisdag

Dagen började med att jag såg några avsnitt av "The Hills" säsong 1. Om ni vill se, kan man se det helt gratis på mtv.com/ontv! Jag älskar verkligen "The Hills" och Lauren Conrad är så snygg! Och alla andra för den delen med, hehe. Sedan vid 1 åkte jag in till skolan men lektionen var inställd så det vara bara att åka hem igen. Men vad gjorde det, för jag träffade Elin som alltid gör en lika glad!

Det har varit riktigt varmt idag och nu ser jag fram emot att få sätta mig i solen och skriva mitt kåseri som ska vara inlämnat imorgon.
Ha det fint!


Idag har jag min rosa, våriga blus på mig.

Sol och en god nyhet

Min dag har bestått av sol, sol och  och åter sol. Jo jag har läst lite också och sovit i solen. Kanske kanske kan man snart tro att jag varit utomlands. Bara vad jag själv tror, haha! Bara för att jag inte har något bättre för mig blir det kanske solen snart igen, fast känner mig ganska mätt på det nu. Goda nyheter förresten! Har lyckats stämma min gitarr rätt så nu låter den ganska hyfsat. Åh vad jag har saknat den, det är verkligen kul när man väl lärt sig spela!

Dagens låt: already gone - Kelly Clarkson


Bilder från grillfesten igår


2 månader till studenten

Det blev mycket prat om studenten på min och Emilys picknick igår och jag kom att tänka på att det idag är den 12 april, vilket betyder att jag tar studenten om exakt 2 månader! Känns helt sjukt! Det känns också både kul och jobbigt. Kommer verkligen sakna alla vänner som drar vidare åt olika håll. Jag själv vet inte riktigt vad som händer, förhoppningsvis får jag jobb för jag hade inte tänkt börja plugga direkt. Får jag inte jobb får jag hoppa på någon utbildning eller något, så att jag får pengar. Det löser sig!


Snart är det vår tur!


Hemma från Skurup

Kom precis hem från Skurup eftersom att Jessika skulle till Lund vid 9. Igår var jag på picknick med Emily då vi satte oss på en brygga i småbåtshamnen och åt glass, kanelgifflar och äpplejuice. Det var riktigt mysigt att bara sitta där i solen och äta och prata. Senare skulle jag vidare till Jessika i Skurup. Vi skulle till hennes kompis Micke igår då han hade grillfest. Det var trevligt med lite spelande av "rockband". Folket var ganska trevligt också, vissa skurupsbor är okej andra inte. Haha..
Det blev nattamat hos Jessika innan vi gick och la oss; kall pizza. Fan vad gott det var!

Har tyvärr inga bilder att lägga in nu då alla försvann från minneskortet när Jessika la in dem på sin dator. Hon får minsann skicka dem sen!

Picknick och grillfest

Snart ska jag åka in till Ystad och träffa min kära Emily. Vi ska till småbåtshamnen och mysa med picknick. Senare ska jag ta tåget in till Skurup där jag ska möta Jessika och följa med henne hem. Hon bjöd med mig på grillfest hos sin kompis Micke och det blir nog trevligt. Vi hörs imorgon!

(För övrigt så saknar dig)

Björn

Igår var jag på fest hos Björn med Lie och Lykke, det var en helt okej fest men vi stannade inte så länge. Ringde min syster igår också som jag skulle och hon hade bara druckit en cider sa hon, duktigt! De skulle för övrigt gå hem från Sövde, att dem orkar, hah.

  

Paus från solen

Har tagit en paus från solen och läsandet av "Stjärnfabriken", en rolig, lättsam och mysig bok! Har redan blivit lite bränd och jag ska sitta där ett tag till snart. Nu jävlar ska jag bli brun!
 
Ikväll blir det fest hos Björn, dock utan alkohol för min del och det klarar jag mig fint utan! Det ska bli kul ändå :) En annan som inte klarar sig utan det är min syster som ville att jag skulle köpa ut till henne, men jag sa nej! Hon körde utpressning och sa att hon skulle fixa det själv, men då har inte jag orsakat något i alla fall. Det blir att ringa några samtal till henne ikväll. Ska sluta oroa mig och hoppas på att hon är en smart tjej. Men klart man blir lite orolig, hon är ju trots allt bara 14.

Nu ska jag fixa med tvätten och sen ut i solen igen. Ha en underbar dag! =)

I en solstol vid en sjö

Igår var en riktigt trevlig dag med påskmat hemma och senare tv-data-kväll med Lykke och Lie. Åkte hem vid 2 på natten och satt senare på msn en timme till innan jag gick och la mig. Jag var riktigt trött igår men ville vara uppe länge, bara för att jag kunde det.

Idag ska det bli en varm dag, får gå ut och se sen om det stämmer. Hade velat bo vid en sjö, då hade jag tagit en solstol, musik och en bra bok och satt mig vid sjön och njutit av utsikten. Det blir nog trädgården för min del, men det är ju inte fel det heller, bara jag hittar ett ställe som är vindstilla.


Sövdesjön (Tagen av Wille)

Sol och ledighet!

Kom hem från jobbet för ungefär en timme sedan. Nu har jag duschat och packat mina grejer, men Ulf kommer inte och hämtar mig förrän vid halv 4. Som sagt ska det bli skönt att komma hem och träffa familj och vänner. Idag blir det påskmat och godis hemma i Sjöbo vilket ska bli mysigt. Vet inte riktigt vad som händer ikväll, får se om jag orkar hitta på nåt. Om inget annat spännande händer blir det nog film med mina töser Lykke och Lie. Jag är glad idag och solen gör det ju inte sämre! Undrar bara vad jag ska sysselsätta mig med fram till halv 4. Kanske ska jag passa på att läsa eller hänga lite till vid datorn.

 
Såhär glad är jag idag!

Glad Påsk!

Nere men påväg upp

Har känt mig lite nere nu de senaste dagarna, därför det inte blivit nåt blogginlägg på någon dag. Men nu känns det faktiskt bättre för jag vet ju varför jag är nere. Eftersom att jag jobbar och har jobbat mycket ensam så har jag inte haft något socialt liv direkt. Förutom när jag träffade Wille i måndags vilket verkligen var jättekul! Men man måste väl ha några tråkiga dagar för att kunna uppskatta de roliga.
 
Ikväll blir det hockeytittande med pappa, rött vin och chips. Inte för mycket vin bara, ska ju jobba imorgon! Imorgon är min sista dag på jobbet och det är dessutom bara en halv dag, sen bär det av hem till Sjöbo. Ska bli skönt att komma hem för det är trots allt där jag har mitt liv.

tankar

Låg i soffan och tittade på Robinson innan. Gillar det redan även om det var första gången jag såg det.
Kom på en sak precis! Har inte lämnat in min religionsuppsats som skulle vara inlämnat i torsdags. Mycket dåligt av mig! Får se om jag orkar skriva klart det senare, lär ju ändå inte ha något annat för mig.

Det som är så skönt när man är hos pappa är att man inte behöver göra så mycket, eftersom jag ändå inte har så mycket saker här. Jag har en dator, tv, en bok och musik. Perfekt! Däremot måste jag hjälpa till precis som hemma hos mamma, fast det har jag inget emot. Sen är det lika skönt att komma hem till mamma då man kan träffa alla sina vänner. Men jag kommer ändå ha ett socialt liv här i Malmö då jag ska jobba och se på film med Wille.


Bjuder på en osminkad bild idag. 


Mår bättre idag!

Igår mådde jag jättedåligt och gick och la mig redan vid 22 och sov fram tills klockan 10 idag. Fick väldigt ont i magen och sedan kräktes jag. Idag mår jag mycket bättre, men får vara lite försiktig med vad jag äter. Förhoppningsvis var det bara en en-dags-grej.

Hanna blir hämtad av mamma idag men jag blir kvar hos pappa eftersom att jag börjar jobba imorgon. Behöver köpa nya skor vilket vi ska göra idag om jag fortfarande mår bra.


Västra hamnen

Dagen började med att jag, pappa och Hanna åkte till Västra hamnen. Mysigt var det, men lite kall vind. Fast vi hittade ett vindstilla ställe och solade en stund. Sen blev det glass; Nya Magnum temptation. Den var riktigt god faktiskt! Efter det åkte vi till faster, solade och drack öl. Jag drack en öl och har ont i magen nu, usch. Snart ska vi äta middag, kanske blir bättre då!

   

Varmt

Godmorgon!
Idag ska det bli varmt och det är redan varmt! I alla fall när jag kände från pappas balkong. Så idag ska vi ut i det fina vädret, förmodligen till havet. Har vikt upp mina jeansleggings och ska ha mina röda ballerinaskor på mig samt en tunn jacka. Åh vad jag älskar våren/sommaren! Märks det att jag är glad eller?


Glad övningskörare

Redan innan klockan 10 idag var jag riktigt glad och pigg! Vill ni veta varför?
Jo för vid 9 var jag och körde på körskolan och det gick superbra! Så nu är det bara två gånger kvar i Sjöbo sen ska jag köra i Ystad. Det går alltså framåt! Känner mig riktigt stolt över mig själv och förhoppningsvis är körkortet nära nu! Nu gäller det bara att börja plugga på teroin också!



Härlig dag!

Vilken härlig dag det är!
Var ute och gick med mamma och William då vi skulle till blomsteraffären. Det var riktigt varmt och sista biten hem gick jag i bara t-shirt.  Har suttit och skrivit på en religionsuppsats men är inte klar. Tänkte inte göra mer idag utan det får bli en sen inlämning. Om någon timme kommer pappa och hämtar mig och syrran. Det blir en helg hos pappa plus några dagar till eftersom att jag ska jobba i Malmö innan påsk.


solbrillor på idag såklart!

Soool!

Har precis suttit på terassen och solat en stund. Riktigt varmt och skönt i solen och jag har fått lite mer färg! Det gillas!


RSS 2.0