Jobb(ig)ar dag

Hej!
Här är jag igen :) Idag var första dagen på mitt sommarjobb, som är ett vaktmästarjobb. Det mesta man gjorde var att rensa ogräs i rabatterna, det var inte så kul, men vad gör man inte för pengar :) Min låtsasfarfar jobbar där, och han jobbar där helt själv när inte vi sommarjobbare är där. Måste vara ganska tråkigt och ensamt, men kanske skönt ibland. Själv tycker jag också att det kan vara skönt och vara ensam, men efter någon dag ensam klarar jag det inte, jag måste i alla fall ha familjen runt mig.


Ikväll ska jag bara ta det lungt, ska se sommartorpet. Nu tänker många: sommartorpet OMG! Men jag tycker det är mysigt, man får en härlig sommarkänsla, likadant som när man tittar på "Allsång på skansen". Jag får i alla fall det :) Fast jag tycker att Sommartorpet är mysigare när de renoverar ett torp vid Stockholms skärgård. Nu renoverar de en bondgård, någonstans i vårt kära land. Men det går och man får lite sommarkänsla av det också.


Från mig till alla er: En riktigt glad sommar :)
 Snart är det midsommar <3<3


Vem är jag?

Tjenare!
Har precis skaffat mig denna blogg, och det ska bli jättekul att få skriva av sig. Tänkte skriva lite om mig, så att ni får en aning om vem jag är.
Jag heter Eveliina, är 16 år och bor i vårt lands kära Skåne. Just nu har jag sommarlov och ägnar mig åt att vara med mina kompisar, ha roligt och slappa innan jag ska bege mig till mitt sommarjobb som börjar på måndag.
Allmänt gillar jag att läsa veckorevyn, sjunga, träna, titta på fotboll och lyssna på musik. Helst lyssnar jag på mina favoriter Mcfly, men jag lyssnar även på annat som kan variera från dag till dag. Idag så känner jag för att lyssna på radio, då jag bara kan lyssna på P3, för att ingen annan bra kanal funkar på min radio. Men det gör inget för mig, jag gillar P3.

Under tidens gång kommer ni att får veta mer om mig, så håll er uppdaterade..det ska jag i alla fall :D


Välkommen till min nya blogg!

Det jag tänkte skriva står ju redan i rubriken :D Enjoy

RSS 2.0