Outfit

Som lovat kommer kvällens outfit!


Blommig klänning från Ullared, brunt skärp, vit klocka från Ullared och svarta leggings från Gina tricot.

Fest

Var nyss i affären med mamma och skickade ett paket med min röda klänning som jag sålde på tradera för 92 kr. Sedan inhandlade jag också lite rosévin som jag tänkte prova att blanda med fanta (ska tydligen vara en god sommardrink, enligt Blondinbella, hihi). Och varför? Jo för att jag ska på fest ikväll. Ska bli riktigt roligt! Bara synd att min kamera inte fungerar, så får ta så bra bilder det går med min mobil. Det suger verkligen, älskar min kamera, buhuu!

Snart ska jag duscha och fixa mig, sen blir det en outfit-bild!


en runda

Det blev en joggingrunda trots allt. Kände mig bättre när jag kom hem så någon timme efter middagen tog jag mig ut. Sprang dock inte hela rundan, man får börja försiktigt och jag orkade inte springa hela heller.I 7 minuter sprang jag första sträckan och sedan gick och sprang jag i intervaller. Nu blir jag förhoppningsvis trött ikväll så att jag kan gå och lägga mig i tid, för imorgon blir det Ullared med mamma!


baby we were born to run

Vaknade av ett sms från Hanna där hon skrev att hon klarade uppkörningen, så himla bra av henne! NU känner jag verkligen att jag vill ta körkortet, snabbt!

Sent som jag somnade igår, sov jag vidare och vaknade för en haltimme sen. Hade igår bestämt mig för att springa en runda idag, men just nu känns det inte som jag kan det. Hostar lite fortfarande, så jag ska bara ta det lugnt innan jag ska köra. Får se senare hur det känns, brukar vara bättre på eftermiddagen. Vill komma i samma form som för några år sen då jag kunde springa 5 km utan några problem. När jag väl har kommit igång älskar jag det!


systra min


Jag och syster <3 (tagen när vi var hos pappa i helgen)

Plugg...what?

Efter promenaden satte jag mig i trädgården för att plugga körkortsteori. Det är lika bra att börja i tid, vet ju inte riktigt när jag ska ta körkortet. Har kommit ganska långt i min körning på körskolan så snart förhoppningsvis. Imorgon ska jag äntligen få köra igen efter ett ganska långt uppehåll pga fullbokning.


Skönt att man äntligen börjar få lite färg också!

stenänga

Stenänga, så heter ett fint naturområde här i Sjöbo. Var där idag och tog en promenad på den så kallade kärleksstigen. Det var mysigt och frisk luft behövdes efter migränattacken.




Smärta

Det började med lätt huvudvärk igår vilket sedan övergick till migrän. Inatt hade jag så svår huvudvärk att jag bara låg och vände mig halva natten. Det var skönt att vakna upp idag av att inte känna den smärtan mer. Men riktigt över är den inte, så mamma är på apoteket och fixar tabletter till mig. En av de värsta nätterna i mitt liv! Och jag hoppas att jag aldrig upplever det igen.

Årets andra bad

Idag badade jag för andra gången i år på Orebadet med min syster Ida. Vädret var inte sådär jättebra men det var skönt med ett dopp ändå! Har inte badat där på evigheter och det kändes konstigt att "komma tillbaka" till stället där man spenderade mesta dels av sommaren i 5:an och 6:an.






Kvällsslapp

Var precis ute och gick en lååång runda på 50 minuter. Kände mig riktigt avslappnad och duktig efteråt! Dags att kvällsslappa med att läsa bloggar, facebooka och sen se "En shoppaholics bekännelser" som man för övrigt kan se på Youtube i hög kvalité! Se nedan! Och all cred för det får min vän Emily (heythereemily.blogg.se) som tipsade mig om det!


Min blus

Tänkte visa blusen som jag köpte på H&M igår! Köpte även ett vitt linne men ett vanligt vitt linne vet ni ju hur det ser ut!


Loppisjakt

Idag var jag och mamma på loppisjakt i Ystad och Österlen. Vi besökte ett antal loppis och antik-butiker för att hitta något kul till hemmet. Jag hittade en fin lampfot men den var alldeles för dyr (120 kr), attans, den hade verkligen passat i mitt rum. Vi hittade inte så mycket men mamma köpte 3 LP-skivor så vi kom hem med lite. Det var i vilket fall som helst en trevlig dag.



Häftiga saker på "Vintage house" i Kabusa. Mycket 50- och 60-tal!

bikinidags



Har suttit en stund på nätet och kollat efter bikini. I affärerna är det nästan omöjligt att hitta en vid denna tiden på sommaren. Fastnade för denna från Haléns och kanske blir det den. Väntar ett litet tag, men jag kommer ha den i tankarna!

Liten uppdatering

Idag var jag på Nova Lund och shoppade lite, det blev en transparent topp och ett linne. Visar senare! Nu ska jag leta boende i Tyskland som vi ska sova på när vi kör hem i från Italien i september. Sen ska jag göra lite fint på mitt nya rum!

Ha en bra kväll!

Sjuk

Harry Potter var riktigt bra, mycket kärlek och det gillas!

Igår var jag på 65-årskalas hos min styvfarfar och det var mycket trevligt. Det bjöds på alkohol men jag sa nej så duktig som jag ska vara denna månaden. Dessutom var jag påväg att bli sjuk igår och det blev jag också. Är smått krasslig i halsen, får väl kolla så jag inte har feber också. Så idag ska jag bara ta det lungt och kanske städa mitt rum när jag får lust.


Jag älskar "Systrar i jeans" och denna läser jag nu, och ska läsa resten av dagen!

Ha en bra dag!

sommaralkis? No thanks

Det blev en vild marknadskväll igår, men jag hade riktigt roligt! Och idag är jag seg och smått bakis så vad passar då inte bättre än Harry Potter på bio och mat på "Graffiti" med underbara vänner. Har lovat mig själv att ha en vit period resten av månaden och det klarar jag lätt. Förmodligen ska jag ju till pappa nästa helg.


Nu!

Nu är jag redo för Sjöbo marknad!

saknad

Jag saknar dig pappa, vi måste ses snart!



Sjöbo marknad

Tänkte ägna detta inlägg till Sjöbos stolthet (där jag bor), nämligen Sjöbo marknad. Jag var på marknaden första gången när jag var 8 år och då bodde jag i Malmö. Då kom jag och min kusin med i tidningen eftersom vi fick en sån garnfläta i håret och då intervjuade dem oss om marknaden. Då visste jag inte att det var här jag skulle bo senare i livet. Men när vi flyttade hit gick jag oftast på marknaden med mina föräldrar och som många andra fick vi gäster som passade på att hälsa på när det var marknadsdags. Jag har inte varit på marknaden varje år, utan missat den pga av resor så som Finland ett år och England förra året. På senare år har marknaden blivit mer som en fest då man tittar på prylar och äter på dagarna för att senare på kvällen festa och träffa en massa roligt folk. Det har numera också blivit en tradition att gå på min vän Björns marknadsfest som han har varje år.

Så alltså, i år blir det att gå runt och titta, äta gott och festa på kvällen med underbara människor. Det är vad jag ska göra imorgon!


Något jag ska köpa på marknaden är troligtvis strumpor; billigt och bra!

Nu kör vi!

Vet ni vad?! Jag har börjat mitt nya sunda liv denna veckan! Det betyder att jag ska pressa in så mycket vardagsmotion i mitt liv som jag kan, springa/promenera några gånger i veckan, och äta så nyttigt det går. Bla. ska jag försöka skippa brödet så mycket jag kan, för jag märker att jag reagerar mycket på det. Men jag ska såklart unna mig saker ibland, som nu när det snart är Sjöbo marknad här i byn.

Nu jävlar kör vi! Hejdå latmask och hej hurtiga tjej som ska bli fit till Italien!

Dagens

Dagens outfit


Rosa-lila tunika från H&M, väst från England som jag fått av min faster, svarta leggings

Harry Potter maraton

Hej på er!
Idag känner jag på mig att det kommer bli en bra dag! Jag ska nämligen umgås med mina vänner idag och vi ska ha ett litet Harry Potter- maraton och äta glass. Mums! Men innan dess ska jag laga middag; korv stroganoff. Inte för att skryta, men jag är bra på att laga mat och det har jag fått från min mamma och pappa som är grymma i köket. Igår lagade jag Spaghetti och köttfärssås som blev så sjukt gott att jag åt lite för mycket och var jättemätt resten av kvällen. Haha så kan det gå!

Harry Potter idag ja och jag ser fram emot att se min favorit Rupert Grint a.k.a Ron Weasly!
Nej dags att hoppa in i duschen, sen blir det en dagens outfit-bild!


Knock you down

Just nu älskar jag denna!


Hultsfred

Vill bara säga att Hultsfred var ganska grymt med bra artister! Det var dock inte över mina förväntingar, men man har ju alltid för höga förväntingar på saker och ting. Artisterna vi såg var i alla fall sjukt bra, så som; The Killers, Kings of leon, Lars Winnerbäck, Regina Spektor, Markus Krunegård, Peter, John & Bjorn, SMK och inte minst Lorentz & M.Sakarias!
Och trots regnet kommer jag ha fina minnen från festivalen.

Bilder tänkte jag lägga in senare när jag fått dem av mina vänner, min kamera har nog gjort sitt här i livet.


Snart

För om ungefär 1 timme åker jag till Hultsfred! Vi hörs igen på söndag =)


No one sleeps when i'm awake

Jag hittade ett tält på "Bo Ohlsson" för 69 kr! Vi ska ha vår packning i det, så det blir finemang. Har också fixat dricka till hela festivalen nu och jag känner att det närmar sig på riktigt. Det kommer bli så grymt kul!! Tror att Hultsfred kommer slå allt vad festival heter. Har inte ens börjat packa men det ska jag börja med nu. Shit vad jag är PEPP!


Festival med dem bästa!

GAAAH!

Ibland kan jag bli så arg att jag inte vet vart jag ska ta vägen! Min mamma och jag har varit igång igen...
Ilska leder till tårar och tillslut sitter jag och gråter över allt. Men nu har jag lugnat ner mig och funderar på varför jag sitter och blottar mitt innersta i min blogg. Jo för att det är så jäkla skönt att få skriva av sig om hur man känner. Innan var jag riktigt arg men nu känner jag att jag är mitt normala jag igen. Och fina kommentarer gör en alltid gladare plus alla mina vänner som alltid finns där för mig. Åh vad sentimentalt det blev. Men ni är fina ni, mina vänner!

Nu ska jag städa mitt rum med spotify på full volym!

Mys efter jobbet

Idag var min sista dag på jobbet som feriearbetare. Är nu mera anställd som timanställd då de ringer när de behöver hjälp.Jag är dessutom ledig imorgon och resten av veckan eftersom vi åker till Hultsfred på tisdag kväll. Det känns riktigt nice och nu ska jag bara slappa med två tidningar jag har köpt; "Chic" och nya tidningen "Bubbleroom magazine" med regnet utanför.

Fredag

Fredagen började med jobb till klockan 14. Senare var jag på Bättans 19-årsfest där vi grillade, åt tårta och hade allmänt trevligt med vattenpipa och party tricks. Fick bla. reda på att min tunga är sjukt lång ( jag kan ta upp den på näsan) vilket jag inte tänkt på innan. Hur som helst tackar jag för en mycket trevlig kväll!


Kvällens outfit; Turkos-blå skjorta med svarta leggings, svart skärp och armband.
Jag glömde le =)


Födelsedagsbarnet i mitten




söta Lie


Emily och jag

En dag i Malmö

Vaknade på ett fint sätt i morse. Mamma kom in med William, väckte mig och på min säng låg en söt William som bara log. Han är så söt!

Vi tre var i Malmö idag på en liten shoppingtur. Jag hade planerat en massa jag skulle ha men hittade inte det jag planerat, som vanligt. Istället köpte mamma en massa, hon hittade såklart skor och bikini vilket var det jag letade efter. Sedan åt vi lite glass; mjukglass med riven choklad på, mums!

Efter en lång dag i stan lämnade mamma av mig i Sövde på vägen hem där jag träffade Wille. Vi tittade på några scrubsavsnitt och "The king of queens"; en serie jag inte har sett innan, men den var också rolig.


Väckt av mamma

Vid halv nio väckte mamma mig mitt i en dröm som jag visste skulle bli riktigt lång om jag hade sovit vidare. Det var som om jag hade drömt drömmen innan, för jag kände på mig vad som skulle hända hela tiden. Lite skumt.

Idag ska vi till Sövdesjön och vara där i några timmar. Det var alltså därför mamma väckte mig. Ska bli skönt att sola och bada för det gör jag inte så mycket annars eftersom jag jobbar en del. Börjar inte jobba förrän halv fem ikväll vilket är skönt! Dock jobbar jag ända till kvart i elva ikväll men det blir pengar och OB för hela slanten.

Nu blir det frukost, jag är hungrig!

RSS 2.0