Sommar med Mcfly ordnad

Nu vet jag att min sommar bland annat kommer att bestå av Mcfly och England. Idag blev nämligen biljetterna till Pop in the park den 2 augusti beställda. Bästa sommaren nånsin!
image3


Sitter och lyssnar på Håkan Hellströms nya låt "För en lång lång tid" och den är faktiskt riktigt bra, känns som en härlig sommarlåt.

Så jävla härligt med fredag! Man känner verkligen kontrasten mellan helg och vardag på en fredag. Precis när sista lektionen är slut, då är det helg! Kan inte beskriva nog hur skön den känslan är.
Denna helgen blir det att åka till pappa i Malmö, skönt med chill hos farsan.

Blev inget städat igår, så får ta tag i det. Ska även fortsätta att packa nu.

Soft

Idag hade jag bara en lektion och slutade alltså klockan 12. Det var jättehärligt, har inte kommit hem så tidigt på länge. Vi fick dock en uppgift att göra för att vår lektion är inställd, så får väl göra den snart.
Sitter och lyssnar på band som kommer till Siesta och har bestämt mig för att åka dit. Får en sån sommarkänsla bara jag tänker på det så varför skulle jag inte åka? Det kommer bli bäst!

Ikväll tänkte jag träna styrka på fitnesscenter, längtar faktiskt. Träningen börjar ge resultat om man tycker att det är kul, tur det :) Får gå på något där jag inte rör på fötterna så mycket eftersom jag fortfarande har lite ont i dem. Hade nämligen skor med klackar igår som jag inte har använt på länge, så jag fick skoskav. Men vill man vara lika lång som de andra så får man skylla sig själv.

åh måste städa mitt rum också. Har ju lovat mig själv att hålla ordning, livet blir så mycket lättare då.

Söndag

Yepp, plugg idag. Ett historiearbete som ska vara klart till imorgon och har inte börjat än.
Ska bli ett sant nöje att sitta uppe hela natten, jag antar att det är då jag jobbar som bäst. Iaf vad jag tror.

Annars har vi firat min låtsaspappa Ulf idag och släkten kom. Det var trevligt med tårta och så.
Hittade även mitt Good-charlotteplektrum fastklämd mellan sängen och väggen. Har varit av med det ganska länge så blev gladens när jag hittade det.

Snart ska jag snacka med ceelee (jag är ju en del av det också, alltså det ena e:et, fråga om ni inte fattar). Det ska bli kul för vi har inte pratat på flera månader allihopa, lite synd det. Men snart ska vi!
Yes, nu är klockan sju och snacket ska snart dra igång!

See ya!

Schlager, let's the party begin

Yes, ikväll är det melodifestival. De flesta tror att Amy Diamond vinner, jag vet inte, svårt att säga när man inte har hört låten. Men med tanke på vilka som ska vara med, Christer Sjögren och The Poodles tillsammans med E-type, så tror jag att Amy har en riktigt stor chans att gå vidare. Jaja vi får väl se.
Vem hejar ni på?

Har köpt egen dator för några dagar sen, vilket gör att jag kan uppdatera min blogg oftare :D
Känner att tiden går så fort när man fått egen dator eftersom man sitter vid den ofta, tiden går alltid fort när man sitter på nätet. Sånt får man ta. Det är ju inte så att jag struntar i skolan. Hade 2 prov nu nyligen och de gick faktiskt bättre än jag trodde. Fast jag har ju inte fått reda på resultaten men det kändes bra.
Det ska bli skönt med sportlov i alla fall, fast lov från skolan blir det ju inte. Ska till Veronica i Östersund och hon har inte sportlov samtidigt. Men det kommer bli kul ändå, har aldrig varit så långt upp i landet.
Blir ju lite drygt att åka upp, 11 timmar med tåg och lite paus i Stockholm, hinner ju läsa min engelska bok som ska vara färdig snart. Den är så lättläst att jag måste ha mer saker att göra, annars sitter jag där efter 2 timmar och glor.
Musik är lösningen, lösningen på allt faktiskt.

RSS 2.0